Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

ETA Poseidon 7865 90030

Termékkatalógus
ETA Poseidon 7865 90030
4,2 4 értékelés
Többfunkciós porszívó - 4in1 - száraz és nedves porszívózás, szőnyegtisztítás, ablak tisztítás, por- és víztisztítás, 300 W-ig terjedő teljesítmény, 1500 W-os fogyasztás, 5l-es porzsák térfogata, 8l-es hulladéktároló térfogat, négyszeres szűrőrendszer, 11m-es működési sugár, porszívó, elektronikus szívóteljesítmény szabályozás, szivattyú jelzés, biztonsági hőszivattyú biztosíték, csatlakozás átmérő: 35 mm (tartozék), tartozék: univerzális padlófúvóka visszahúzható ecsettel, turbókefe, parkettafúvóka, ablakfúvóka, rés és párnafúvóka, ecset, alumínium szívócső (2x), kis sampon fúvóka, nagy sampon fúvóka, kaparó, tisztító készlet, szintetikus porszűrő
Kód:  ETAVVIC01 Termékszám:  ETA786590030 Gyártó honlapja:

ETA Poseidon 7865 90030


ETA Poseidon többcélú porszívó

Az ETA POSEIDON 7865 90030 az otthona hősévé válik, amikor egyszerre kell polírozni és padlót törölni, száraz és nedves porszívózást végezni samponozással, ablakot tisztítani, szőnyeget és kárpitozott bútorokat takarítani. Nagy előnye a nedves és száraz üzemmód közötti gyors váltás, amely csak néhány percet vesz igénybe.

Kellemes paraméterek

A porszemcsék és egyéb szennyeződések egy 5 literes, könnyen cserélhető szintetikus zsákba kerülnek, amivel pénzt takarít meg és minimalizálja az alkatrészek cseréjét. A porszívó egyéb csodálatos paraméterei például a 8 l-es por- és vízgyűjtő tartály, és a 4 literes tisztítóoldat-tartály.

Többszörös szűrés

A porszívó szintetikus porzsákkal és 2 mikro szűrővel is rendelkezik - védő motor és kimenet.

Gyors és egyszerű tisztítás

A porszívó szerelése nagyon egyszerű. A tápkábel hossza 8 méter, és egy intelligens fogantyúval felszerelt a porszívó. Kábellel és kétrészes csővel nagy 11 m-es hatósugár érhető el, így akár távoli helyeket is lehet takarítani a kábel visszacsévélése nélkül.

A POSEIDON többfunkciós porszívó vezérlése nagyon kényelmes. 5 stabil kerékkel felszerelt, ami biztosítja a simább mozgást minden oldalra.

A biztonság mindenekelőtt

A porszívó túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Így aktívan védi az elektromos motort a sérülésektől. Tartalmaz egy biztonsági termikus szivattyú biztosítékot és egy biztonsági úszót, amely megakadályozza a hulladéktartály túlterhelését.

ETA Poseidon 7865 90030 4in1? - Számos melléklet a csomagban

A tökéletes tisztítási eredmény érdekében az ETA Poseidon 7865 90030 számos egyéb tartozékot és bővítményt kínál, köztük egy univerzális padlófúvókát kihúzható kefével, a kemény padlóburkolatra, mint pl. parketta, úszó padló, csempe és lino. Ezenkívül egy turbó ecsetet is biztosít a szőnyeg hatékonyabb porszívózásához, a hatékony haj- és állati szőr gyűjtéshez Egy puha fúvókával a lágy szövetfelületeket, mint például a kárpitot vagy párnákat porszívózhat, fémes kétrészes cső az optimális magasságállításhoz (akár 96 cm-ig), nyílásfúvóka, amellyel porszívózhat anélkül, hogy nehézségbe kerülne a hűtőbordák és más csatlakozások között. Az ecsettel és a finom kefékkel, alkalmasak a bútorok por- és pókhálóinak vagy a festékes falak tisztítása. További kiegészítők: egy nagy és kis samponfúvóka, egy ablaktisztító fúvóka és egy spatula.

Az optimális beállításhoz a szívóteljesítmény szabályozható elektronikusan. A fogantyú szívóteljesítményének mechanikus szabályozása lehetővé teszi azonnali csökkentését.


Használja ki a meghosszabbított 5 éves garanciális ajánlatot az ETA által a termékre vonatkozó motorra. Nyugodtan regisztráljon az ETY oldalon.


Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Száraz-nedves takarításhoz, Ablakra, Vízhez, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 500 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
41,5 cm Kész!
Magasság
56 cm Kész!
Mélység
43 cm Kész!
Tömeg
14,07 kg Kész!

Szín

Szín
Kék, Szürke Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Poseidon 7865 90030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Poseidon 7865 90030. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Poseidon 7865 90030.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ