Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVERLAST

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Everlast

Everlast

Az Everlast vállalat száz éve a világ egyik vezető küzdősportfelszerelés-gyártója. A kínálat fő része kétségtelenül az ökölvívásra összpontosít. A kínálatban Everlast bokszkesztyűket, bokszzsákokat és minden egyéb kiegészítőt megtalálunk. Az Everlast nem feledkezik meg más küzdősportokról sem, mint például a kick-box, thai box, MMA.

Everlast kesztyűk

Everlast kesztyűk

Az Everlast kesztyűket gyárt és szállít küzdősportolók és edzőtermek számára. Az Everlast bokszkesztyűk marhabőrből vagy szintetikus bőrből készülnek, 8 oz és 16 oz (220-450 g) közötti méretekben. A kínálatban női bokszkesztyűk és klasszikus zsákolós kesztyűk is szerepelnek. Az Everlast MMA kesztyűket vegyes harcművészetekhez tervezték, különböző módosításokban. A választékot bokszkesztyűk és az edzőterembe szánt Everlast ujjatlan kesztyűk egészítik ki.

Everlast boxzsákok

Az Everlast fő termékei közé tartoznak a különböző típusú bokszzsákok. Az Everlast függő bokszzsák leggyakrabban PVC, szintetikus vagy természetes bőr borításból és egy belső párnázatból áll. A zsákok formája és mérete a harcművészet típusától függ. A felakasztáshoz Everlast boxzsák tartó is vásárolható. Egy másik lehetőség az Everlast álló bokszzsák, amely mobilisabb, de általában könnyebb. A gyorsaság és az ügyesség edzésére az Everlast boxlabdát és a bokszkörtét használják.

Everlast boxzsákok
Everlast kiegészítők

Everlast kiegészítők

Az Everlast a küzdősportok során az egészség védelme érdekében különböző típusú párnákat kínál. Minden sportolónak rendelkeznie kell legalább egy sportszárral és egy fogvédővel, és jobb, ha edzés közben fejvédőt is használ. Az ízületek védelmére az Everlast pamutkötések alkalmasak, amelyek több célt is szolgálnak. A fizikai erő, a gyorsaság és a mozgékonyság növelésére a gyártó Everlast súlymellényeket, ugróköteleket és különböző súlyokat, például homokzsákokat kínál.

5 termék
5,0
Everlast Speed Rope
Ugrálókötél - hossza 335 cm, anyaga műanyag, fekete kivitel
3 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspg01239
10 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspg0193
5,0
Everlast Speed Rope
Ugrálókötél - hossza 335 cm, anyaga műanyag, fekete kivitel
3 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTspg01239
5,0
Everlast Speed Rope
Ugrálókötél - hossza 335 cm, anyaga műanyag, fekete kivitel
3 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTspg01239
Everlast Evercoll Kickboxing Gloves M, rózsaszín
MMA kesztyűk - tréning, méret M, anyaga szintetikus bőr, tépőzáras, fehér és rózsaszín kivitel
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTspg01236

EVERLAST

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ