AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fagor BV-320

Termékkatalógus
Fagor BV-320
4,0 5 értékelés
Turmixgép - 2 levehető, átlátszó, műanyag tartály TRITAN (300 és 600 ml-es). Easy-Go könnyen levehető fedő, 1 szintű teljesítmény, levehető penge tartó a könnyű tisztítás érdekében, biztonsági biztosíték - a készülék csak akkor működik, ha a tartályt pontosan a helyére illesztették.
Kód:  FAGC008a23 Termékszám:  964010028

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fagor BV-320

 

Kényeztesd magad  finom és legfőképpen egészséges gyömülcs turmixokkal  minden nap! Az erőteljes Fagor asztali turmixgéppel gyorsan és könnyen készíthetsz magadnak egy friss smoothite-t  és magaddal viheted az iskolába, az irodába vagy akár sportolni is. A Fagor BV-320 turmixgép  két cserélhető tartállyal van  felszerelve , amelyek űrtartalma 300 és 600 ml,  és Tritannak nevezett átlátszó műanyagból készültek.  Ezt az anyagot a könnyedség, strapabírás és a nagyfokú szilárdság jellemzi, nem szívja magába a szagokat és nem tartalmaz BPA-t sem , így teljesen biztonságos.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű  turmixép smoothie-hoz
  • Cserélhető Tritan műanyag tartály
  • Praktikus Easy-Go fedél
  • Egy sebesség-fokozat
  • Kivehető vágókések az egyszerű tisztításhoz
  • Biztonsági kapcsoló
  • Ideális utazáshoz

Élvezd a  kedvenc smoothie-dat bárhol, bármikor

A konténerek egy speciális Easy-Go fedéllel vannak ellátva, így kényelmesen beteheted a hátizsákba vagy akár a babakocsiba is. Az elkészített turmixt így könnyen magaddal viheted bárhova. A turmixgép minőségi és átgondolt tervezésének köszönhetően,  az italok elkészítése és az ezt követő tisztítás pillanatok alatt történik. Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk a biztonsági kapcsolót,  amely megakadályozza a szerkezet bekapcsolódását, abban az esetben , ha hiba állna fenn a készülékben.

 

Paraméterek

Teljesítmény
200 W Kész!
Tárolók száma
2 db Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
200 W Kész!

Kiegészítők

Tárolók száma
2 db Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fagor BV-320 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR BV-320. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fagor BV-320. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fagor BV-320. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fagor BV-320.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ