Shop roku Shop roku

Headset

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(603)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(459)
Hallójárati (in-ear)
(770)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(204)
Fülkampókkal
(64)
Csontrezgéses
(61)
Handsfree modul
(16)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(657)
Bluetooth
(1548)
USB Type-A
(225)
6,3mm Jack
(17)
USB-C
(117)
Funkciók
Hívásfogadás
(1396)
Hangerőszabályzás
(1350)
Számok közötti váltás
(1136)
Hangsegéd
(737)
Játék mód
(255)
Szín
Bézs
(52)
Fehér
(404)
Fekete
(1198)
Piros
(69)
Lila
(49)
Barna
(15)
Terepmintás
(5)
Kék
(211)
Narancssárga
(19)
Rózsaszín
(107)
Ezüst
(46)
Szürke
(103)
Zöld
(69)
Arany
(16)
Sárga
(14)
Átlátszó
(3)

Egy mikrofonos headset rengeteg felhasználási területen kötelező kellék, legyen az játék közbeni kommunikáció, munka megbeszélések a home office alatt, vagy magán telefonbeszélgetések lebonyolítása. Használhatod a laptopoddal, a számítógépeddel és a mobiltelefonoddal is. Headset választásakor vedd figyelembe a mikrofon típusát is.

Tovább

Headset – mire fogom használni?

Válassz mikrofonnal ellátott headset típust munkához, játék közben, vagy alkalmi telefonhívásokhoz is. A vezeték nélküli headsetek a kialakítástól függően általában beépített mikrofonnal rendelkeznek, míg a vezetékes modellek mikrofonja kihajtható.

Vezetékes headset asztali számítógéphez vagy laptophoz

Egy ilyen headset esetében fontos a kényelem, mivel nagy valószínűséggel több órán keresztül is használhatjuk munkánk során. Azonban otthoni felhasználás esetén is, amikor hosszú internetes beszélgetéseket tartunk, fontos, hogy kényelmes legyen a headset.

Ezért elsőbbséget élveznek a headsetek fejhallgató kiadásban. A hangzás minősége esetükben nem az elsődleges szempont, a hangsúly a kényelmes viseleten van.

headset kihajtható mikrofonnal különösen alkalmas számítógéphez vagy laptophoz. A hasonló árú fülhallgatókhoz és fejhallgatókhoz képest kényelmesebbek és jobb hangzást biztosítanak. Lássuk, milyen számítógéphez való headset típusok léteznek:

  • A gaming headset zárt kialakítással, a lehető legjobb élményt biztosító erősített basszussal és összecsukható mikrofonmechanizmussal rendelkezik. Ez a típus kompatibilis a PC-kkel és a játékkonzolokkal is.
  • Az irodai headset általában könnyebb és kisebb fejhallgató típus. Kiválóan alkalmas olyan cégek és háztartások számára, amelyek gyakran telefonálnak az interneten keresztül. A mono, egyfüles fejhallgatók lehetővé teszik, hogy a fejhallgató használatával egyidejűleg kommunikálhass a környezeteddel.

Egy call center operátor számára fontos lehet, ha a headset támogatja a hívásfogadást, szintén hasznos, ha a vezetéken, vagy a fejhallgató fülkagylóján tudjuk a hangerőt szabályozni.

Mono headset
Mono headset

Milyen az ideális PC headset?

  • Előnyben a fület befedő, on-ear változatok, fontos a könnyű, légies kialakítás.
  • Ha unjuk az asztalon kígyózó kábelrengeteget, találunk vezeték nélküli headset típust is.
  • A legegyszerűbb és legelterjedtebb csatlakoztatási módszer a 3,5 mm Jack. Vezetékes megoldás esetében nem kell tartanunk a headset lemerülésétől.
  • Hasznos funkció minden felhasználási területen a hangerőszabályozás.

Headset telefonhoz, kültéri és otthoni használatra is

Tömegközlekedéshez, vonatokhoz vagy más utazásokhoz egy hagyományos headset is megfelelő, amely általában beépített mikrofonnal rendelkezik a telefonáláshoz. Ezek a modellek nem biztosítanak olyan jó átvitelt, mint a gaming- vagy irodai headsetek, de hordozhatók és könnyűek. Az ilyen célokra érdemes mikrofonos fülhallgatót választani. Választhatsz in-ear vagy earbuds típust is.

Az in-ear típusú, tehát hallójáratba helyezhető headsetek alkotják a mikrofonos fej- és fülhallgatók legnépesebb csoportját. Elsősorban mobiltelefonok és tabletek kiegészítői, de tökéletesen működnek laptopokkal is.

Az ár szempontjából legvonzóbbak a vezetékes mikrofonos headsetek, a legdrágábbak az ún. True Wireless headsetek, amelyek képesek a töltést is vezeték nélküli módon megoldani.

i

A kihangosításnak köszönhetően mindig elérhető leszel

A Handsfree kihangosító nagyszerű eszköz vezetők és olyan emberek számára, akiknek állandóan telefonálniuk kell, miközben más dolgokat is csinálnak. Nézz körül a speciális típusok között - vezetékes és vezeték nélküli készülékeket egyaránt találsz ebben a kategóriában. A leggyakoribb típusok az autóba való a kihangosítók, illetve a motorkerékpárra vagy fülbe helyezhető kihangosítók.

A sport headset nem akadályoz a tevékenységeidben

A mikrofonnal ellátott sport headset egy gombnyomással képes fogadni a hívásokat anélkül, hogy meg kellene szakítanod a tevékenységedet. Egy minőségi sport headset esetében elvárható egy bizonyos fokú vízállóság. Az izzadság és kisebb eső ellen megfelelő védelmet nyújt az IPX-4 szabvány. Szükséges, hogy a sport headset fülhallgatója biztosan üljön, ezért népszerűek a hallójáratba helyezhető, különböző méretű gumiharangokkal ellátott fülhallgatók.

Extrémebb sporttevékenység során használatosak a fülkampóval szerelt headsetek, ezek tökéletes tartást biztosítanak, nem kell attól tartanunk, hogy egy megerőltető akadályfutás során elhagyjuk a fülhallgatónkat. Némely sport headset nyak mögött húzódó vezetékkel van összekötve, tovább fokozva a biztonságérzetet.

A sport headsetek között találunk TWS típusú, teljesen vezeték nélküli eszközöket is, amelyek töltőtokját vezeték nélkül is tölthetjük. Ilyen például az AirPods Pro, amely a Transparency üzemmód segítségével segít érzékelni a külső zajokat, így városi futás mellett, sűrű forgalomban sem leszünk veszélyben.

Gaming headset mikrofonnal
Gaming headset

Irodai headset mikrofonnal
Irodai headset

Handsfree
Kihangosító

 Vezeték nélküli headset fül mögötti mikrofonnal
Sport headset

A mikrofonnal ellátott vezeték nélküli headset nem korlátoz semmiben

A mikrofonos vezeték nélküli headset olyan kialakítású, ami neked megfelel – lehet fej fölé helyezhető, fülbe helyezhető stb. Ez a típus különösen alkalmas telefonhoz és táblagéphez, de vannak játék- és irodai modellek PC-hez is. Általában nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak és beépített mikrofonnal rendelkeznek. A hívásokat egyszerűen a fülhallgató megnyomásával fogadhatod.

Minőségi mikrofonos headset választásán gondolkodsz? Ügyelj a készülék típusára

Egy jó minőségű headset esetén fontos, hogy kiváló hangátvitelt kell biztosítania, ugyanakkor kényelmes, felesleges zajok nélküli hívást kell lehetővé tennie. Szinte minden headset rendelkezik mikrofonnal, ezért győződj meg róla, hogy olyat választasz, amely kényelmes és könnyen használható.

Headset mikrofon jellemzők

A headset mikrofon legfontosabb tulajdonsága az irányjellemző, amely meghatározza milyen szögből veszi a mikrofon a különböző hangokat.

  • Szűk irányjellemző – egy irányból, éles szögben érzékeli a hangot, ennek köszönhetően kiszűri a környezeti mikrofon zajokat. Elsősorban gamer és irodai headsetek esetében hasznos, amikor a nem kívánatos beszűrődő hangokat ki tudjuk zárni.
  • Kör irányjellemző – inkább az olcsóbb headsetekre jellemző, azonban nagyon hasznos lehet, ha több beszédhangot, több irányból kell érzékelni. Nem képes hatásosan kiszűrni a környezeti zajokat.

Headset beépített vagy felhajtható mikrofonnal

Összecsukható és felhajtható mikrofonok leginkább a gamer- és irodai headset modellekben találhatók. Könnyen összecsukhatók vagy behúzhatók, így nem lesznek útban. A kábelen lévő mikrofon főleg az in-ear fülhallgatók esetén jellemzők, ezeknél azonban a hangátvitelhez a szádhoz kell emelned a vezetéket. A vezeték nélküli headsetek általában beépített mikrofonnal rendelkeznek.

Ha iPhone-od van, válassz vezeték nélküli Apple AirPods fülhallgatót. Ezek az okos eszközök mindig tudják, mikor beszélsz, és hogy viseled-e őket.

Headset vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztatható

A vezetékes headset típusok általában megbízhatóbbak, mivel a jelátvitel során nem tapasztalható minőségromlás vagy kisülés. A vezeték nélküli headset azonban nem korlátoz a mindennapi tevékenységek és a sportolás során.

  • A vezetékes headset típusok (3,5mm Jack, USB-C, USB-A) a hasonló árkategóriájú vezeték nélküli headset modellekhez képest jobban lejátsszák és továbbítják a hangot, viszont nem biztosítanak akkora mozgásszabadságot, mint egy vezeték nélküli darab.
  • A vezeték nélküli headset (Bluetooth, rádiófrekvenciás) típusok a kábel hiányának köszönhetően nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak. A Bluetooth és a rádiófrekvenciás fejhallgatók hatótávolsága a lejátszótól számítva körülbelül 10 méter.

i

A headset kialakítása

Annak függvényében, hogy mennyire képes a fejhallgató kiszűrni a környezeti zajokat, három csoportba soroljuk őket:

  • Zárt headsetek – teljesen kizárják a környezeti zajokat, a mikrofonos fejhallgatók között a leggyakoribbak.
  • Nyitott headsetek – valósághűbb hangszínt nyújtanak, kevésbé túlvezéreltek, használatuk viszont kevésbé kellemes zajos környezetben.
  • Félig zárt headsetek – részlegesen a környezetében is érzékelni a fejhallgatóból érkező hangot és kevésbé szűri a környezeti zajokat.

A headset hasznos jellemzői, funkciói és technológiája

Lássuk, milyen tulajdonságokkal rendelkezhetnek az egyes headset modellek.

  • Összecsukható kialakítás – a nagyobb fejhallgatók esetében hasznos, utazás során kevés helyet foglal.
  • Hangerőszabályozás – vagy a vezetéken, vagy valamelyik fülkagylón kerül elhelyezésre, megoldható digitális vagy analóg formában.
  • Forgatható fülkagylók – a profi DJ fejhallgatók számára hasznos tulajdonság, azonban nem árt, ha a gamer headset is rendelkezik ilyen jellemzőkkel.
  • Az aktív zajszűrés megakadályozza a környezetből származó nemkívánt hangok behatolását.
  • Az Ambient sound segít a környezeti hangok jobb érzékelésében, különösen az enyhe halláskárosodásban szenvedők számára.
  • A hívás fogadása történhet a headset megérintésével, vagy a hangalapú asszisztens segítségével.
  • 7.1 térhangzás – szintén a gaming vonalon keresett paraméter. Érzékelni tudjuk, honnan közelít az ellenségünk.
  • AptX és AAC codec – a Bluetooth headsetek esetében jobb hangzást biztosít.
  • NFC – szintén a Bluetooth headsetek használatát tudja megkönnyíteni, a csatlakozáshoz, elég a fülhallgatót az eszköz közelébe helyezni és máris kapcsolódnak.

Headset kiegészítők

  • A Jack átalakítók elsősorban az Apple által elindított folyamatokra jelentenek orvosságot. Az iPhone telefonokon kívül, más gyártók készülékein is egyre ritkábban fordul elő a 3,5 mm Jack bemenet. Ezen segíthet egy Jack átalakító, így a régi, de minőségi headset tovább szolgálhat minket.
  • Headset tartó – nem mutat jól, ha a profi gamer headset csak úgy az asztalon hever, sokkal mutatósabb, ha egy stílusos RGB tartón pihen. A headset tartó rendelkezhet praktikus USB bemenetekkel is.
  • Ha pénzt spórolnál, és nem feltétlenül kiváló minőségű eszközre van szükséged, nézz körül az olcsó headset kategóriánkban.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Apple AirPods (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
    49 090 Ft

    2.
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
    103 190 Ft

    3.
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
    -4 %
    74 990 Ft
    71 990 Ft

    Még több
    2 177 termék
    Saját márkánk TOP minőség szuper áron
    4,4 771×
    APW Fülhallgató fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülbe, True Wireless, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, A2DP támogatása, 4 óra akkumulátor üzemidő (tokkal akár 15 óra), EasyPairing, Bluetooth 5.0, hangasszisztens támogatása, 98dB/mW érzékenység, 16 Oh impedancia, 6mm-es hangszóró, súly 4g
    Szuper ár
    7 290 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: APWBTE040
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    JBL Tune 520BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,7 197×
    JBL Tune 520BT fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
    24 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JJ092q1a9d05
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    4,5 60×
    SteelSeries Arctis 7+ fekete
    Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
    59 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MXS23a1
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    4,9 247×
    Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
    103 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JA940i4bms
    Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
    4,6 192×
    Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
    121 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: RO972j0d1
    4,0
    QCY T20
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5,5 óra+14,5 óra)
    13 190 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: QCY190t20
    4,8 1755×
    Apple AirPods (2. generáció)
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
    Szuper ár
    49 090 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JA940i1a
    4,6 281×
    Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
    Leárazás -4 %
    71 990 Ft 74 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JA940i3d0
    4,1 15×
    SteelSeries Arctis Pro Wireless
    Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
    Szuper ár
    92 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MX043o24
    Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,2 137×
    Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, Ambient sound, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
    Szuper ár
    8 990 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: XIAhe40
    4,7 337×
    Apple AirPods (3. generáció) MagSafe töltőtokkal
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
    Leárazás -5 %
    75 990 Ft 79 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JA940i3d
    Razer Barracuda X - Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,6 42×
    Razer Barracuda X - Black
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
    Szuper ár
    40 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR090d8
    Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,8 329×
    Marshall Major IV BT Fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
    42 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MRS010y8
    JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,4 164×
    JBL Wave Beam fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
    32 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JJ092q1c3b
    Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,7 115×
    Apple AirPods Max Space Grey
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
    232 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JA940i5
    JBL Wave Flex fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,4 71×
    JBL Wave Flex fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
    32 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JJ092q1c6b
    Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,7 321×
    Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
    100 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: RO972j0b1
    JBL Tune 720BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,6 89×
    JBL Tune 720BT fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 76 óra akkumulátor üzemidő
    32 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JJ092q1i6
    Soundpeats Air3 Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,3 73×
    Soundpeats Air3 Black
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, aptX és SBC kodek támogatás, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 115 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 14,2 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+10 óra)
    15 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SOUND002f1
    3,3
    Samsung Galaxy Buds2 Pro Gray
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 29 óra akkumulátor üzemidő
    54 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SAAW0010f1h
    4,4 63×
    ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, játék mód, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 dB/mW érzékenység, 10 mm-es hangszóró, 27 óra akkumulátor üzemidő
    Szuper ár
    31 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: NM362a9a
    JBL Wave Beam fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
    Típusok
    4,4 164×
    JBL Wave Beam fehér
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
    32 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JJ092q1c3d
    4,3
    JBL Vibe 100TWS fekete
    Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105,5 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+15 óra)
    14 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JJ092q100
    4,7 319×
    PlayStation 5 Pulse Explore Wireless Earbuds
    Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Bluetooth dongle, PC és PlayStation 5 konzolhoz, 7.1-es térhangzás
    89 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX005PEX

    Headset

    audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
    A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
    Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
    beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
    A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
    A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
    További cikkek Összes cikk

    Headset

    A Headset kategóriában összesen 2176 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó headset Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább headset A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb headset A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: headset vélemények
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ