Shop roku Slevy s AP+

Fendi T-200X

Termékkatalógus
Fendi T-200X
Hangfal 2.1, 70W RMS, 8 "-es mélynyomó, Bluetooth 4.0, FM rádió, MP3 / WMA, USB, RCA, Multi-Color LED, távirányító
Kód:  XX787a Termékszám:  6924053404872 Gyártó honlapja:

Fendi T-200X

Hangszórók Fendi T-200X képviselnek egy elegáns megoldás, csak akkor, ha azt szeretnénk, beépített hangszórók azok televízió helyett valami erősebb. Assembly két műhold, mindegyik megtalálható, miután két 2 '' és inverterek mélysugárzó 8 "" mélynyomó. A összteljesítménye 70 W és a LED háttérvilágítás igazán felmelegedni a légkör a nappaliban. Add, hogy ez a beépített FM rádió, USB-port és a Bluetooth képes futtatni dalokat a telefon vagy tabletta, szórakozás kap egy teljesen új dimenziót.

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes 2,1 hangfal
  • 2 x műhold teljesítménye 17,5 W, 1 x 35W mélynyomó
  • Közvetítésének lehetőségét a telefon vagy tablet Bluetooth 4.0
  • USB bemenet - lehetőség MP3 és WMA formátumú
  • Beépített FM tuner, memória akár 100 állomás
  • LED háttérvilágítás mélynyomó
  • A lehetőséget, hogy csatlakozzanak műholdak vízszintes Soundbar
  • távirányító

További telepítési lehetőségek

Amellett, hogy a elegáns design tökéletesen illeszkedik bármely nappali vagy den számítógép hangszórók Fendi T-200X, a szokatlanul széles helyeken. Műholdak lehet telepíteni egy klasszikus portré mellett a TV vagy a monitor. Vagy lehet kombinálni egy elegáns Soundbar és a csatolt vízszintesen alatt a képernyőn. Nem csak ez helytakarékos, de ez is úgy néz ki, nagyon elegáns.

Áramlat és dallam

Szeretne játszani egy dalt a mobil telefon vagy tabletta? Semmi sem könnyebb, mint jelenteni párosítani az eszközt a Bluetooth 4.0 és egy sor, legfeljebb 15 m és mindent hall, erőteljes hangzás kristálytiszta minőségben. Már dal a telefon fáradt? Beépített rádió tuner memória 100 állomás kezeli a további óra szórakozás, hogy örömmel, de van, hogy szálljon le a kanapéra, mert mindent megoldani gomb megnyomásával a távirányítón.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fendi T-200X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FENDA T-200X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fendi T-200X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fend T-200X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fend T-200X.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ