AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

FiiO Q5s

Termékkatalógus
FiiO Q5s
5 1 értékelés
DAC konverter - fejhallgató erősítővel, Bluetooth 5.0, külső DAC-ként is használható, felbontás: 768kHz/32bit, AAC/SBC/aptX/aptX HD/LDAC/HWA, 3800 mAh-s Li-ion akkumulátor
Kód:  FII001x5 Termékszám:  6953175750048

FiiO Q5s

Folyamatosan keresed a legjobb hangot? Keresed módszereket, hogy hogyan javíthatod? Akkor neked ajánljuk a FiiO márkát, aemly az abszolút legjobb a Q5 hordozható DAC-k között. Ez a zászlóshajó termék a digitális jelet analóggá alakítja két új generációs DAC chip felhasználásával, amelyek alacsony torzítást, magasabb SNR-értékeket és élesebb középpontot és magasságot eredményeznek. Ha USB-n keresztül csatlakoztatod, akár 768 kHz / 32 bites felbontást is elérhetsz, akár 192 kHz / 24 bit SPDIF-en, akár 96 kHz / 24 bites Bluetooth-on. A konverter tartalmaz egy levehető fejhallgató-erősítőt. Hozd ki a legjobbat, amit egy ilyen eszközből lehetséges. 

A FiiO Q5 DAC konverter fő előnyei

  • A FiiO hordozható DAC-átalakítóinak zászlóshajója
  • Tökéletes digitális-analóg jelkonverzió a legkorszerűbb hardverrel
  • USB-kapcsolattal 768 kHz / 32 bit felbontást kapsz
  • Támogatja a 96 kHz / 24 bites Bluetooth lejátszást
  • 3800 mAh akkumulátor
  • Nagyszámú bemenet és kimenet
  • Leszerelhető fejhallgató-erősítő
  • Alumínium és műbőr luxus feldolgozása

A bemenetek és a kimenetek tengere

A FiiO Q5s DAC-val nem kell korlátoznod magad. Klasszikus 3,5 mm-es jack kimenettel rendelkezik, valamint 2,5 és 4,4 mm-es csatlakozással, beleértve a vonalkimenetet. Ami a bemeneteket illeti, az SPDIF az USB és a Bluetooth dekódoláson kívül digitális bemeneti és line-in analóg bemeneteket is kínál. Nagyon sok közül választhatsz.

Luxus DAC konverter feldolgozása a FiiO-tól

Nem lenne a megfelelő zászlóshajó, ha nem nézne ki gyönyörűen. A csiszolt, teljesen alumínium alváz, lekerekített sarkokkal arra késztet, hogy  a kezedben tartsd az adódat Ugyanez vonatkozik a műbőrre is, amely hátul van bevonva. A testén egy nagy mennyiségű gombot és 4 LED-es lámpát is jelez, melyik bemenetet használja. Minden részlet fontos.

Hosszú állóképesség

A Q5s 3800 mAh nagy kapacitású Li-ion akkumulátort rejt a több órányi élvezet érdekében. Például akár 9 óra Bluetooth-on és akár 25 óra AUX-n keresztül. Ezenkívül a konverternek automatikus kikapcsolási funkciója van, ha egy ideig nem játszik semmit.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FiiO Q5s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO Q5s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FiiO Q5s.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ