Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

FiiO X1 2nd gen silver

Termékkatalógus
FiiO X1 2nd gen silver
3,8 5 értékelés
Mp3 lejátszó - HiFi integrált D / A átalakítóval, 192 kHz / 24 bites, 2" TFT kijelzővel, Bluetooth 4.0, érintőképernyős vezérlés, torzítás < 0.003%@1KHz, microSD slot 256 GB-ig, 16 ~ 100ohm fejhallgatóhoz, beépített 1800mAh akkumulátor
Kód:  FII012z51 Termékszám:  X1 2nd gen silver Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FiiO X1 2nd gen silver

A legigényesebb zenelejátszó új verziója újratervezett kialakítással és továbbfejlesztett elektronikával rendelkezik, így még tisztábbá teszi a nagy felbontású digitális hanganyagok hangzását. Jellemzőinek köszönhetően a lejátszót még a legérzékenyebb fülűek is élvezni fogják, mivel nincsen semmilyen mellékzaj, és még a legfinomabb részleteket is élvezni lehet. Eredeti felbontásban élvezheted a zenét a lejátszón, melyet a kompakt méreteknek köszönhetően bármikor magaddal vihetsz.

Főbb jellemzők

  • High Definition Audio lejátszó
  • Minőségi kivitelezésű ház (alumínium ötvözet + CNC)
  • Továbbfejlesztett lejátszás és vezérlés ergonómia (kisebb, érintőképernyős)
  • Teljesen új felhasználói felület jobbláthatósággal
  • Rendkívül széles fájltípus-támogatás (FLAC, APE, WAV...)
  • Kétirányú Bluetooth (két eszközre is képes)
  • Támogatja a legtöbb fejhallgató távirányítását

Legfelső szintű elektronika

Az újratervezett változat az eredeti X1 elnevezést kapta, és még tovább haladt az elektronika hullámain, ami nem volt elérhető az első modell idején. A Texas Instruments professzionális CM5242 DAC chipje szélesebb jel / zaj viszonyra és tökéletesen kiegyensúlyozott kimenetre képes. A csatlakoztatott LPF és operációs erősítők együttműködnek a DAC-kal, optimalizálva a különösen alacsony frekvenciájú hangok reálisabb reprodukcióját.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FiiO X1 2nd gen silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO X1 2nd gen silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FiiO X1 2nd gen silver.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ