Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Eko drogerie

A Fitbit Alta HR fitnessz karkötő képes mérni az alvásminőséget

Termékkatalógus
Fitbit Alta HR

Szeretne azok közé tartozni, akik a tavasz folyamán megszabadulnak súlyfeleslegüktől? A csodaszerek vég nélküli keresése csupán haszontalan önámítás. A megoldás mindenesetre egyszerű: mindössze némi mozgással és egészségesebb táplákozással elérhetővé válnak céljaink. Az emberi természet azonban nagyrészünket a motivációt elnyomva meggátol minket ebben. Ezt célozza meg a Fitbit karkötő, amely mindennapos motivációval segít felülkerekedni ösztönös ellenállásunkon. A különböző ízléseknek megfelelően változatos színekben kapható.

Mi újat nyújt a Fitbit Alta HR?

A soha fel nem tett kérdésre választ adó hordható okosórák divatja múlandó, azonban az egészségünkre való odafigyelés egész életünkben aktuális lesz. A Fitbit Alta HR kínálatunk legvékonyabb tagja, amely tulajdonsága miatt használata gyakorlatilag észrevétlen marad viselője számára.

Fitbit Alta HR, barevné varianty

A tavalyi évi modelhez képest, az idei modell már képes a pulzus mérésére, illetve továbbfejlesztett alvásciklus-elemző funkcióval rendelkezik. A súlyfeleslegtől való megszabadulás leghatékonyabban a maximális pulzusszám 60-70%-án valósul meg és itt jön a képbe a mérés fontossága.

A Fitbit Alta HR cserélhető szíjakkal rendelkezik

Az új karkötő kompromisszum mentes designja és színválasztéka miatt mindenki megtalálja a személyiségéhez passzoló változatot. A szíj anyaga gumi, de választható helyette bőr változat is. A szíjak cseréje gyerekjáték, bármilyen előzetes tréning nélkül is másodpercek alatt cserélhetőek, akárcsak az Apple órái esetében.

Fitbit Alta HR, design

Az ideális karkötő változatos körülmények között is könnyen leolvasható kijelzőt kíván. A karkötő OLED kijelzője emellett az akkumulátort is kevésbé meríti. A kijelzőn megjeleníthető többek között az idő, megtett távolság, lépésszám, pulzusszám, elégetett kalóriák száma, mozgással töltött idő, akkumulátor feltöltöttsége, értesítések bejövő hívásokról, SMS-ekről illetve naptári bejegyzésekről. A kijelző háttérvilágítása a kar megemelésére aktiválódik.

Fitbit Alta HR, OLED displej

Fitnessz Karkötő hosszútávú használatra

A Fitbit Alta HR nem egy mások lenyűgözésére készült divatcikk, sokkal inkább egy célszerű eszköz céljaink elérését szem előtt tartva. A beépített lépésszámláló kiszámolja a megtett távolságot, elégetett kalóriákat és a mozgással töltött időt is. Mindezeket a pulzusszám kombinálásával látványos grafikonként tekinthetjük meg a nap végén.

Természetesen egyedi beállítások használatára is van lehetőség. A karkötő motivál a rendszeres mozgásra, amelynek követésével átvitt értelemben és fizikailag is megtesszük első lépéseinket súlyfeleslegünk magunk mögött hagyására. 

Fitbit Alta HR, měření aktivit

A Fitbit Alta HR elemzi alvásciklusainkat

A Fitbit Alta HR karkötő akár egy hétig is működik feltöltés nélkül, így állandóan -akár éjszaka is- viselhető. Az érzékelő automatikusan elemzi alvásunkat és meg tudja különböztetni az alvásciklusokat is. Az eredmények nem feltétlenül laboratóriumi pontosságúak, de ki szeretne egy laboratórium hideg járólapján éjszakázni egy grafikon kedvéért? További újítás a személyre szabott alvásidő meghatározása a hosszú távú mozgásból kiszámolva. Lehetőség van rezgéssel való ébresztésre, amellyel elkerülhető a melletünk alvó(k) felriasztása.

Kiegészítő Fitbit applikáció

A karkötő önmagában is működik, azonban pontosabb eredményeket kaphatunk a mobilos applikáció használatával. A különböző mérések mellett akár a napi kalória-és folyadékbevitelt is rögzíthetjük. Szintén lehetőség van teljesítményünk ismerőseinkkel való összehasonlítására, ahonnan már egyenes út vezet a versengéshez.

Fitbit mobilní aplikace

Fitbit Alta HR vs Fitbit Charge HR

Miben nyújt többet a Fitbit Alta HR karkötő a nagy sikereket elért Fitbit Charge HR-rel összehasonlítva? A gyártó nagy energiát fektetett a kinézet megújításába, emellett a HR modellnél már cserélhető a szíj. Az új modell pontosabban méri az alvást, annak ciklusait is feltüntetve. A karkötő megközelítőleg 5 napig bírja egy feltöltéssel.  

A Fitbit Alta HR karkötő a ma kaphatók közül az egyik legjobb. Legfontosabb újítása a továbbfejlesztett pulzusmérő illetve a nagyobb kapacitású akkumulátor. A személyre szabhatóság jegyében a szíj cseréje gyerekjáték. Mindezek mellett az ára is hozzájárul sikeréhez, amely pl. egy Apple óra árának kb 1/3-a.

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket