Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/fitbit-versa-3-recenze-mini.jpg

Fitbit Versa 3 (ÉRTÉKELÉS) – zászlóshajó modell kompromisszumokkal

A népszerű Fitbit okosórák harmadik generációja mindent magával hoz, amiről az átlag felhasználó álmodhat. Ez alól az elfogadható ár sem kivétel, amely minden bizonnyal számos felhasználót fog lenyűgözni. De vajon hogyan teljesítettek a teszten és miben nyúlt mellé a gyártó? Mai értékelésünkben többek között erről is szó lesz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fitbit-luxe-predstaveni.jpg

Minden divatrajongó imádni fogja a Fitbit Luxe fitnesz karkötőt

A Fitbit ma bejelentette a Fitbit Luxe, egy olyan okos karkötő belföldi elérhetőségét, amelyet minden divatrajongó imádni fog. A Fitbit Luxe a nevéből adódó luxus dizájnon túl számos funkciót kínál majd az egészség és a fitnesz teljes körű áttekintéséhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Fitbit-Alta-HR.jpg

A Fitbit Alta HR fitnessz karkötő képes mérni az alvásminőséget

Szeretne megszabadulni súlyfeleslegétől? Az új Fitbit Alta HR fitnessz karkötő továbbfejlesztett pulzusmérővel, illetve alvásminőség elemzéssel segít fogyni. Hogyan működik és mennyibe kerül? Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ