A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0

Termékkatalógus
Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0
Flash Drive
Kód:  DU342c Termékszám:  DTR/2GB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0 Megszűnt

Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flash disk Kingston DataTraveler ReadyFlash FlashDrive 2GB USB 2.0.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ