AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

FOCUSRITE Scarlett STUDIO

Termékkatalógus
FOCUSRITE Scarlett STUDIO
4,0 1 értékelés
Hangkártya - zenészek számára tervezett teljes felvételi készlet - minden, amire szükséged lehet a felvételhez és a gyártáshoz: Scarlett 2i2 hangkártya, Scarlett CM25 mikrofon, Scarlett HP60 fejhallgató, Scarlett plug-in szett + Novation Bass Station
Kód:  FSR003 Termékszám:  FOCUSRITE SCARLETT STUDIO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOCUSRITE Scarlett STUDIO

A Focusrite Scarlett Studio saját otthoni hangstúdiót állít fel neked. A készlet tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a vokál, ének vagy gitárjáték rögzítéséhez. A Scarlett 2i2 külső hangkártya mikrofon és fejhallgató interfészként szolgál. Az eszköz USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez, és Windows 7, 8 és Mac OS X operációs rendszereket támogat.

Mind hangfelvételhez, mind a hangszeres rögzítéshez CM25 kondenzátor mikrofon áll rendelkezésre. Az érzékeny készülék minden hangot egyértelműen és részletesen rögzít, alacsony zajszint mellett. A Focusrite Scarlett Studio magába foglalja a stílusos HP60 fejhallgatót is, amelyet nem csak felvétel, de zenélés vagy zenehallgatás során is használhatsz.

Mai zenefelvétel nem lehetséges minőségi szoftver nélkül. A Cubase LE 6 zenei program és a Nova Bass Station szoftver szintetizátor is része a csomagnak. A gazdag felszerelést kiegészíti a hangkeveréshez használatos Scarlett Plug-in Suite és a Loopmasters hangeffekt szett.

Specifikációk:

Scarlett Studio HP60 fejhallgató

Minőségi fejhallgató
Kiterjesztett frekvenciatartomány
Állítható fejpánt
Zárt kialakítás
Minijack adapter - 1/4"-es jacket tartalmazza


Scarlett Studio CM25 mikrofon

Kondenzátor mikrofon
3 m-es piros kábel
Adapter mikrofonállványhoz


Scarlett 2i2 Studio

Külső hangkártya
Mintavételi frekvencia 96 kHz / 24 bit
Bemenetek 2× XLR/TRS mikrofonokhoz és hangszerekhez
Kimenetek: 1× 6,35 mm fejhallgatóhoz, 2× 6,35 mm - bal, jobb oldali csatorna

Szoftver

Steinberg Cubase LE 6
Focusrite Scarlett plug-in csomag

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOCUSRITE Scarlett STUDIO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOCUSRITE Scarlett STUDIO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOCUSRITE Scarlett STUDIO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOCUSRITE Scarlett STUDIO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOCUSRITE Scarlett STUDIO.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ