Shop roku Siguro kuchyňský robot

FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe gyermekeknek - fukszia

Termékkatalógus
FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe gyermekeknek - fukszia
Elektromos fogkefe - gyorsan száradó nem porózus szilikon anyagból, amely megakadályozza a baktériumok lerakódását, emellett pedig ultra-higiénikus és akár 10 000-szer kevesebb baktériumot tartalmaz, mint a nejlon sörtés fogkefék
Kód:  FROIS001 Termékszám:  F6729

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe gyermekeknek - fukszia Megszűnt

FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe gyermekeknek - fukszia

A FOREO ISSA micro Baby olyan ragyogó mosolyt nyújt gyermeked számára, mint még soha. A különleges Sonic Pulse technológia kombinálva a szilikon sörtékkel tökéletesen eltávolítja a plakkot és a foltokat, emellett megelőzi a fogszuvasodást. A FOREO ISSA micro Baby fogkefe percenként 6000-szer pulzál. Hatékonyan és gyengéden tisztítja a fogakat, és masszírozza az ínyt. Gyorsan száradó, nem porózus és puha szilikonból készült, amely akár 10 000-szer kevesebb baktériumot tartalmaz, mint a nejlon sörtés fogkefék. 

A FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe fő jellemzői

  • A Sonic Pulse technológia akár 6000 finom pulzáló mozgást végez percenként 
  • 0 - 5 éves korú gyermekek számára 
  • Mosolygó arc és morcos arc megjelenítésével segít a megfelelő fogmosási szokások kialakításában 
  • Kompakt, könnyű, ideális utazáshoz
  • 1 órás feltöltéssel 200 használatot tesz lehetővé 
  • A fejet évente egyszer kell cserélni
  • Kiválóan higiénikus, hipoallergén, gyorsan száradó szilikon, amely biztonságos
  • Könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok lerakódását 
  • Teljesen vízálló

Alkalmas újszülött kortól egészen 5 éves korig

A fogkefe fej puha és rugalmas sörtékből áll, melyek nem roncsolják az ínyt és a fogakat, emellett teljesen megfelelőek a puha fogzománcra. Az ISSA micro Baby fogkefe alkalmas újszülött kortól egészen 5 éves korig. Már a fogak kibújása előtt is segít, az ISSA micro Baby használata csökkenti a szájban található baktériumok számát, az ételmaradékok és szennyeződések eltávolításával, emellett csökkenti a baba fogfájását. A vidám arc a fogkefén azt jelzi, hogy a fogmosás megfelelő volt, legalább két percig tartott, míg a morcos arc azt jelzi, hogy az előző fogmosás óta eltelt idő több, mint 12 óra. Remek módszer arra, hogy figyelemmel kísért a gyermeked fogmosási szokásait.

A FOREO ISSA micro Baby fogkefe tartós

Az ISSA fogkefe 100%-ig vízálló, könnyű és könnyen hordozható. Egy feltöltéssel akár 200 használatot biztosít, a fejet pedig évente kell cserélni. A forradalmi szónikus FOREO ISSA fogkefe számos színben elérhető, a választás a tiéd. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe gyermekeknek - fukszia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO ISSA mikro Baby. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO ISSA mikro Baby. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mikro elektrische Sonic Babyzahnbürste Fuchsia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mikro elektrische Sonic Babyzahnbürste Fuchsia.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ