AD květen univerzal Akvizice ApF HU

FOREO „READY TO GLOW” csomag

Termékkatalógus
FOREO „READY TO GLOW” csomag
5 2 értékelés
Tisztító szett - FOREO "READY TO GLOW" csomag + krém (nappali, éjszakai)
Kód:  FORSE004 Termékszám:  F8536
FOREO „READY TO GLOW” csomag Megszűnt

FOREO „READY TO GLOW” csomag

A FOREO "Ready To Glow" bőrtisztító ajándékcsomagja egy szónikus kefét és két tisztítógélt tartalmaz. A termékek segítenek gyorsan és kíméletesen eltávolítani a szennyeződéseket, és használatuk után a bőr tökéletesen ragyogó és friss marad. Bármilyen korú lány vagy idősebb hölgy számára remek ajándék ez a csomag Tartsa tisztán bőrét, hogy megőrizze bőre szépségét és fiatalságát!

A „Ready To Glow” csomag tartalma

  • FOREO LUNA 3 mini szónikus arctisztító kefe
  • Foreo nappali arctisztító gél
  • Foreo éjszakai arctisztító gél

Szép és tiszta bőr kompromisszumok nélkül

A napi szintű, speciálisan az arcbőrre fókuszáló bőrápolási rutin még nem eléggé elterjedt. Sok nő csak a klasszikus bőrápolásra áldoz sokat az idejéből, és ezt az idejét másra is fordíthatná. A Foreo Luna 2 mini szónikus tisztítókeféjével a bőrápolás kellemes, gyors és szerethető tevékenységgé válik majd. Ennek a kefének a rendszeres használatával arcbőre mindig makulátlanul tiszta lesz, és már háromnapi használat után  sokkal simábbnak, hamvasabbnak és ragyogóbbnak tűnik a bőr. Kényeztesse magát az arctisztító kefe által biztosított gyengéd masszázzsal, hogy arcbőre sokáig szép és fiatalos megjelenésű maradhasson!

Foreo LUNA 2 mini szónikus tisztítókefe
A forradalmi LUNA 2 mini kefét a bőr alapos tisztítására alakították ki. A rendkívül kompakt szónikus tisztítókefe 8 változtatható beállítással rendelkezik a teljesen személyre szabott arctisztítási élmény érdekében. A puha szilikon kefét othon és utazások alkalmával is használhatja. A T-Sonic ™ technológiával percenként 8000 pulzáló mozgást végez, melynek eredményeképpen bőre tökéletesen ragyogó és tónusos lesz. A szennyeződések, zsír és sminkmaradványok akár 99,5% -át eltávolítja. Mindössze napi kétszer 1 perces használattal, ez a háromzónás szónikus eszköz gyengéden, ugyanakkor rendkívül alaposan tisztítja meg bőrét, ami utána sugárzó lesz, és visszanyeri természetes szépségét. 

A Foreo LUNA mini 2 arctisztító kefe jellemzői:

  • Három zónájával minden bőrtípushoz alkalmas
  • Alkalmas otthoni használatra vagy utazáshoz
  • Tölthető, egy órányi töltés után akár 300 alkalommal lehet használni
  • 8 tisztítási intenzitási fokozat
  • T-Sonic ™ technológiájával 8000 pulzáló mozgást végez percenként
  • Hipoallergén, nem porózus szilikonanyagból készült
  • Könnyen tisztítható, és megakadályozza a baktériumok megtelepedését
  • Higiénikusabb, mint a nylon anyagú sörtés arctisztítókefék

Alkalmazás:
Tegyen az arctisztító kefére egy kevés mennyiséget az arctisztító zseléből, és használja reggel és este! Finom masszírozásával a készülék eltávolítja az arcbőrön lévő szennyeződéseket, faggyútöbbletet, és a smink maradványait.

Foreo nappali arctisztító zselé (60 ml)

Ezt az egyedülálló bőrtápláló és az arcbőr tisztítására szolgáló kozmetikai terméket speciálisan a FOREO LUNA™ arckefékhez való használathoz fejlesztették ki. A T-Sonic ™ mozgó pulzást végző tevékenységével aktiválja az arczselé hatóanyagait, és megváltoztatja állagát, melynek köszönhetően az a bőr mélyebben fekvő rétegeibe is képes behatolni. A FOREO mélytisztító arczseléje maximalizálja a bőrtisztító hatást, és gyors és élvezetes élménnyé teszi a bőrápolást.

Aktív hatóanyagai:

  • Probiotikumok - biztosítják a bőr egyensúlyát
  • Bergamott- és mandarinkivonat - hidratálják és frissítik a bőrt

Foreo éjszakai arctisztító gél (60 ml)

Az esti alapos bőrtisztítás célja mindig az, hogy lehetővé tegyük, hogy a bőr éjszakai is lélegezni tudjon, és hogy fel tudja venni a kozmetikai termék tápanyagait. Ezeket nyújtja a Foreo éjszakai arctisztító zseléje is, amely így kiválóan alkalmas az éjszakai arctisztításra, különösen, ha a  LUNA ™ arctisztítókefékkel együtt használjuk. A T-Sonic ™ mozgó pulzást végző tevékenységével aktiválja az arczselé hatóanyagait, és megváltoztatja állagát, melynek köszönhetően az a bőr mélyebben fekvő rétegeibe is képes behatolni. A Foreo Night Cleansing Gel éjszakai arczselével bőre makulátlanul tiszta lesz méghozzá rövid időn belül.

Aktív hatóanyagai:

  • Meteorit ásványpor - mélyrehatóan tisztítja a bőrt

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO „READY TO GLOW“. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO „READY TO GLOW“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO „READY TO GLOW“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO „READY TO GLOW“.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ