FOREO ISSA Hybrid Cobalt Blue tartalék fogkefe fej

Termékkatalógus
FOREO ISSA Hybrid Cobalt Blue tartalék fogkefe fej
Pótfej elektromos fogkeféhez Elsőosztályú higiénia: a szilikonos sörték megakadályozzák a baktériumok elszaporodását, akár 1000x hatékonyabban, mint a hagyományos fogkefék
Kód:  xxFOR056 Termékszám:  F5456

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO ISSA Hybrid Cobalt Blue tartalék fogkefe fej Megszűnt

FOREO ISSA Hybrid Cobalt Blue tartalék fogkefe fej

 

FOREO ISSA™ Hybrid csere fej forradalmi FOREO ISSA™ szonikus elektromos fogkefék számára. A fogkefe feje lágy és rugalmas szilikon sörtékkel rendelkezik, amelyek egyáltalán nem sértik az ínyét vagy a fogait. Ezeket egy úgynevezett PBT polimer anyag egészíti ki, amely intenzív tisztítást kínál fogainak. Ideális érzékeny ínnyel rendelkezőknek és azoknak, akik szeretik az alapos fogmosást.
A szonikus kefe feje egy gyorsan száradó, nem porózus, sima szilikonból készült, amely a hagyományos fogkefékkel szemben akár 10 000 különféle baktériumnak is ellenáll. 
A fogkefe fejét érdemes évente kétszer lecserélni. A forradalmi FOREO ISSA™ szonikus fogkefe csere feje több színváltozatban is elérhető. Válassza ki a sajátját.

• A fogkefe sörtéi ötvözik a szilikont és a polimer PBT anyagokat, amelyek megakadályozzák a plakk kialakulását és óvják az ínyét
• A fogkefe 3D flexibilis feje megkönnyíti a száj bizonyos részeinek elérését
• A fej legfeljebb 6 hónapig használható
• Higiénikus, hipoallergén, gyorsan száradó szilikonból készült, amely biztonságos, könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok elszaporodását
• Teljesen vízálló

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO ISSA Hybrid náhradní hlavice Cobalt Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO ISSA Hybridná výmena kobaltovej modrej hlavy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO ISSA Hybrid náhradní hlavice Cobalt Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO ISSA Hybrid náhradní hlavice Cobalt Blue.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ