Shop roku 30 dnů na vrácení

FOREO LUNA fofo tisztító kefe bőrelemzővel - Fuchsia

Termékkatalógus
FOREO LUNA fofo tisztító kefe bőrelemzővel - Fuchsia
4,3 5 értékelés
Arctisztító kefe - szónikus, rendeltetés: bőrtisztítás, vízálló kefe, áramellátás: elemes
Kód:  LUNCI829 Termékszám:  F7829

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO LUNA fofo tisztító kefe bőrelemzővel - Fuchsia

CSAK KÖNNYEDÉN:
ISMERD MEG, FEJLESZD, SZERESD!

A LUNA fofo a világ első okos, 2-in-1 arctisztító keféje, amely
elemzi a bőröd a mindennapi gondozáshoz.

LUNA fofo:
  • Kettős érzékelőkkel méri a bőr nedvesség-indexét
     
  • A valós idejű adatok felhasználásával elemezi a bőrdiagnosztikát
     
  • Megmutatja a bőr valódi életkorát
     
  • Létrehozza és szinkronizálja a mindennapi bőrtisztítást

MÁSODPERCEK ALATT ANALIZÁLJA A BŐRT

A LONA fofo valós idejű bőranalízist biztosít és személyre szabott profilt hoz létre, amelyet közvetlenül a Foreo mobilalkalmazásba küld. Az optimális arcszín elérése érdekében a készülék figyelemmel kíséri és reagál a belső és külső tényezőkre, amelyek befolyásolják a bőr egészségét, beleértve az időjárás változást, az étrendet és a vízfelvételt.

24 KARÁTOS ARANNYAL BORÍTOTT BŐRÉRZÉKELŐK

A LUNA fofo kiemelkedik a biztonságos szilikon tokba ágyazott fejlett hipoallergén aranyérzékelőivel, amelyek elemzik a fő arczónákat, és figyelemmel kísérik a bőr hidratációs szintjét. Az eredmények ezután közvetlenül megjelennek a telefon képernyőjén, hogy nyomon követhesd bőröd fejlődését.

AZ OKOS BŐRÁPOLÁS ITT KEZDŐDIK

A FOREO mobilalkalmazás feloldja a LUNA fofo összes fő jellemzőjét, lehetővé téve ezzel a forradalmian új, intelligens bőrkefével való kommunikációt olyan módon, amelyre soha nem gondoltál! Az alkalmazás teljes ellenőrzést nyújt a bőrtisztítás felett. A kefének beépített szelíd tisztító programja van, amely a saját bőrprofilodhoz igazodik, és professzionális gondozást nyújt a ragyogó és egészséges megjelenésért.

Mobilní aplikace Foreo

1. Csatlakoztasd

Töltse le az App Store (iOS) és a Google Play (Android) alkalmazásban elérhető Foreo mobilalkalmazást. A profil beállításához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ezután nyomja meg a csatlakozás gombot, hogy csatlakoztasd az alkalmazást a LUNA fofo tisztító kefével a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül.

Analýza pleti

2. Elemzés

A bőr elemzése előtt győződj meg arról, hogy az arc tiszta és száraz. Az ANALYZE gomb megnyomásával megjelennek az utasítások a képernyőn, amelyek megmutatják, hogyan kell két érzékelőt használni az arc négy területén. Az adatok feldolgozása után az elemzés eredményei megjelennek a telefon képernyőjén.

Personalizace čištění

3. Tisztítsd meg

A személyes tisztítási tervet most a telefonod tárolja. Használd kedvenc tisztítószered, és nedvesítsd meg a LUNA fofo kefét. A BE tisztításával aktiválod a tisztítási folyamatot. A kefe kis körkörös mozdulatokkal óvatosan csúszik az arcon. A készülék rövid időre megáll, amikor ideje áthelyezni egy másik arcfelületre.

Optimální výsledky

4. Szárítsd meg

Tisztítás után öblítsd le és szárítsd meg az arcot, és szükség esetén alkalmazz bőrápoló termékeket. Rendszeresen elemezd a bőrt az optimális tisztítás biztosítása érdekében. Ennek eredményeként ragyogó és egészséges bőröd lesz baktériumok nélkül.



Paraméterek

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AAA (mikro ceruzaelem) Kész!
Típus
Kefe Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AAA (mikro ceruzaelem) Kész!

Típus

Típus
Kefe Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Csatlakozás mobilalkalmazással Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Útmutató Kész!

Méretek

Magasság
58,9 mm Kész!
Szélesség
65 mm Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO LUNA fofo tisztító kefe bőrelemzővel - Fuchsia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO LUNA fofo Čisticí kartáč s analýzou pokožky, Fuchsia. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Foreo LUNA fofo, Fuchsia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO LUNA fofo Reinigungsbürste mit Hautananlyse, Fuchsia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO LUNA fofo Reinigungsbürste mit Hautananlyse, Fuchsia.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ