Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta

Termékkatalógus
FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta
5 1 értékelés
Tisztítókészlet A T-Sonic™ technológia a puha szilikon érintőpontokon akár 8000 pulzáló mozgást végez percenként a mély arctisztítás érdekében, ami eltávolítja a szennyeződések és a zsír 99,5%-át, valamint az elhalt bőrsejteket és a smink maradványokat
Kód:  FOR066 Termékszám:  F4695
FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta Megszűnt

FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta

Mindenki kellően ápolt, tökéletesen sima, szennyeződésektől mentes bőrre vágyik. A simító hatású FOREO LUNA szónikus tisztító készülék használata mellett az arcbőre tisztább és ragyogóbb lesz. A szofisztikált T-Sonic technológia mélyen és gyengéden tisztít, továbbá az anti-aging effekt segít csökkenteni a finom ráncok előfordulását. A bőrtisztító kefe az összes bőrtípusra alkalmas. A finom érintkezési pontok tisztítják a bőrt, a tökéletes formatervezésnek köszönhetően pedig mindenkit az első látásra lenyűgöz. Kényeztesse arcbőrét, rendszeres használat mellett bőre fényesebb, tisztább és ragyogóbb lesz.

A FOREO LUNA előnyei

  • Mélyen tisztít és ragyogást biztosít
  • Megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket, make-up és faggyúmaradványokat
  • Eltávolítja a bőr száraz részeit
  • Csillapítja a mindennapos igénybevétel által okozott hibákat
  • Az összes bőrtípusra alkalmas
  • Öregedés elleni effektus az erős és rugalmasabb bőrért
  • Tökéletes formatervezésű design kompakt csomagolásban, amely kényelmesen illeszkedik a tenyérbe
  • Percenként akár 8000 impulzus
  • Vízálló és erősen rezisztens a baktériumok ellen
  • Hosszú élettartamú, amikor teljesen fel van töltve
  • Hipoallergén, higiénikus és biztonságos, nem mérgező anyagból készült

Egyedi és forradalmi T-Sonic technológia

Az innovatív T-Sonic technológiának köszönhetően effektíven tisztít, mégis kíméletes a bőrrel. A technológia alapja a transzdermális szónikus pulzálás. A lágy szilikon érintkezési pontok és a percenkénti 8000 impulzus gondoskodik a lágy és mély tisztításról. A T-Sonic technológia játszva elbánik a make-up maradványokkal és szennyeződésekkel, eltávolítja az elhalt sejteket, csökkenti a pórusok előfordulását és javítja a kedvenc bőrápoló termékeid felszívódását. Az kefe hátsó részének alacsonyabb frekvenciájú pulzálása az anti-aging effektus miatt csökkenti a finom ráncok előfordulásának esélyét, egyúttal feszesebbé, finomabbá és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Garantált minőség svéd

A FOREO LUNA a svéd FOREO cég műhelyéből származik, amely szájhigiénás és szépségápolási berendezések gyártására szakosodott. Puha, biztonságos és hipoallergén szilikonból készült, amely 35× higiénikusabb, mint a hagyományos, nylon sörtés tisztító kefék. Az egyszerű karbantartás, baktériumokkal szembeni erős ellenállás és a tökéletesen vízállóság teszi a FOREO LUNA-t piacvezetővé. Ezen felül soha nem kell cserélnie a kefefejet. Minden teljes feltöltés akár 450 alkalmazást bír ki.

Könnyen használható a tiszta bőr

A készülék használata nagyon egyszerű. Nedvesítsd be az arcod és alkalmazd a kedvenc tisztító készítményedet. Most már a FOREO LUNA elvégzi a munka nehezebb részét. A benedvesítés után kapcsold be, és élvezd a körkörös mozdulatokat az arcodon. Végezetül kapcsold be az anti-aging módot, és használd a készülék hátsó felét azokon a helyeken, ahol nagyobb eséllyel alakulhatnak ki ráncok. Ajánlott reggel és este is használni 2 percig: 1 perc bőrtisztítás + 1 perc a bőr simításáért.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO LUNA Magenta for ALL SKIN TYPES. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO LUNA Kefka na čistenie pleti Magenta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO LUNA Gesichtsreinigungsbürste Magenta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO LUNA Gesichtsreinigungsbürste Magenta.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ