Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FOREO Micro-Foam Cleanser, 100 ml

Termékkatalógus
FOREO Micro-Foam Cleanser, 100 ml
5 2 értékelés
Tisztító krém -
Kód:  FORMF199
FOREO Micro-Foam Cleanser, 100 ml Megszűnt

FOREO Micro-Foam Cleanser, 100 ml

A hatékonyabb arctisztítás érdekében próbáld ki a Foreo Micro-Foam Cleanser arctisztítót! Ez a szaténfényű krém a Luna R-Sonic készülék pulzálásának vagy az ujjak gyengéd masszírozásának hatására mikrohabbá alakul, amely mélyen tisztítja a pórusokat, és eltávolítja a felesleges faggyút. A bőröd így puha, gyengéden ápolt és egészséges megjelenésű lesz. A krém aminosavakkal és E-vitaminokkal dúsított összetétele gondoskodik a bőr egészséges hidratáltságáról és védelméről, amely még a lemosás után is megmarad. A készítmény bőrgyógyász által tesztelt, nem tartalmaz szulfátokat, szilikont vagy parfümöt, és bármilyen bőrtípusra ajánlott. Gyengéd összetételének hála akár naponta kétszer is  használhatod.

A Foreo Micro-Foam Cleanser arctisztító főbb jellemzői

  • Foreo Micro-Foam Cleanser arctisztító
  • Masszírozással mikrohab állagú arctisztítóvá válik
  • Aminosavakat és E-vitamint tartalmaz
  • Mélyen és gyengéden tisztítja a pórusokat
  • Nem tartalmaz szulfátokat, szilikont és parfümöt
  • Dermatológiailag tesztelt
  • A készítmény bármilyen bőrtípushoz ideális

Használat:
Nedves bőrre vigyél fel egy kis mennyiségű arctisztítót, és a Luna készülék vagy ujjbegyeid segítségével habosítsd fel! Tiszta vízzel öblítsd le az arcod, majd gyengéden töröld szárazra egy törülközővel!

Összetétel:

Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-150 Distearate, Olive Oil PEG-7 Esters, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Polyquaternium-7, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Portulaca Oleracea Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Hexylene Glycol, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Sodium Benzoate, Propanediol, Pullulan

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO Micro-Foam Cleanser, 100ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO Micro-Foam Cleanser, 100ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO Micro-Foam Cleanser, 100 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO Micro-Foam Cleanser, 100 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ