Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX

Termékkatalógus
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX - Videókártya

Kérdések és válaszok: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX

Ezen az oldalon találod a(z) SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

A free sync-es monitort támoatja?

Tiszelt Alza.hu! A közelmúltban vásároltam Önöktől egy AMD Ryzen processzort ajándék játékkal. A Könyvtáramban megjelent felhasználási tájéjékoztatóban az alábbi kitétel szerepel: "EGY VÁSÁRLÓ KIZÁRÓLAG EGY INGYENES JÁTÉKKÓDOT HASZNÁLHAT FEL." Kérdésem, hogy ha vásárolok másik terméket (másik AMD processzort vagy AMD videókártyát), amelyhez ugyanúgy biztosítanak ajándék kupont, akkor az szabadon beváltható, vagy esetleg bármiféle korlátozás alá esik a korábbi vásárlás miatt?

Hello, az ajándék játékokhoz automatikusan kapok kódot, vagy kell hozzá valami tennem még a vásárlás előtt? Köszi.

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ