AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fostex FO T50RPMK3

Termékkatalógus
Fostex FO T50RPMK3
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató headset, félig nyitott, frekvenciatartománya 15 Hz-35kHz, impedancia 50ohm, érzékenysége 92 dB, cserélhető 3m kábel, sztereó mini kábel 1,2 m
Kód:  FTX002d Termékszám:  FO T50RPMK3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fostex FO T50RPMK3

Márkás fülhallgató Fostex sorozat RPmk3 közvetlen utódja a népszerű vonal fejhallgató RPmk2, melynek jellemzői a megbízható fejhallgató sokan használják professzionális felvételi stúdió több éve. Ez a modell megy a nyomában elődje, és azért is, mert olyan profi zenészek, dalszerzők és a többi felhasználó dolgozik hanggal, akik értékelik a megkérdőjelezhetetlen minőség és a megbízhatóság. A maximális kényelem érhető el a legjobb minőségű alapanyagokból. 

legfontosabb jellemzői

  • A professzionális és otthoni használatra
  • Rendszeres Phase technológia
  • félig nyitott kialakítás
  • A maximális bemeneti szintje 3000 mW
  • Egy pár kábelek a csomagban

Hasznosítani teljesen

T50RPmk3 modell félig nyitott kialakítás ideális tökéletes reprodukciója mély basszus. Inverter technológia Fostex Regular Phase élesebb hangot Tökéletes hang. Teljesen új párnák és az egész szerkezet, beleértve a fejet a híd úgy tervezték, hogy teljes mértékben megérintette a potenciális hangátalakító és a legtisztább. 

Egy pár kábelek a csomagban

Ez a fejhallgató lesz a nélkülözhetetlen társ, akár hallgatni minden zenei műfaj. Tartalmaz egy levehető 3 méteres kábellel és egy sztereó mini kábel hossza 1,2 méter, amit majd használni, hogy csatlakoztassa a hordozható készülékek.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fostex FO T50RPMK3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO T50RPMK3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fostex FO T50RPMK3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex FO T50RPMK3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex FO T50RPMK3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ