A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Freevision VILTA M

Termékkatalógus
Freevision VILTA M
5 4 értékelés
Stabilizátor - 3 tengelyes, 48-55 mm-es telefonokhoz, FV Share vezérlő alkalmazás iOS 9.1 és Android (előkészítés alatt) rendszerekhez, 360 fokos Pan tengely, ±115 fokos Tilt tengely, ±45 fokos Roll tengely, alkalmazkodó elfordulási sebesség (±500 °/s), automatikus kalibrálás, Bluetooth 4.2, bármely szabványos 1/4"-20 menetes állványhoz csatlakoztatható, üzemmódok az alkalmazásban: HDR, Beauty, sport mód, gyaloglás, saját beállítások, time-lapse (mozgó) videók, hosszú exponálás mód, panorámaképek
Kód:  FREEa002 Termékszám:  FV-GB-VTM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Freevision VILTA M

A Freevision VILTA M robusztus telefontartó egy professzionális eszköz minden helyzetbe. A 3-tengelyű VILTA M kézi telefontartó a legtöbb mobiltelefon számára alkalmas, beleértve az iPhone 8 Plus vagy a Samsung Galaxy Note 8 készülékeket is. Segítségével igazán profi operatőr lehetsz, és az összes felvételed kiváló minőségű lesz. Sokoldalú gimbal, amellyel könnyedén fókuszálhatsz a kiválasztott objektumra, kicsinyítheted / nagyíthatod a képet, és time-lapse videófelvételeket vagy panorámafelvételeket is készíthetsz. A VILTA M gyaloglás vagy bármely mozgás közben kiküszöböli az összes ütést, és megszünteti a nemkívánatos elemek átvitelét a kész képbe vagy a videóba.

A Freevision VILTA M telefontartó fő jellemzői

  • Kompakt 3-tengelyes gimbal 48-55 mm méretű okostelefonokhoz
  • Ingyenes FV Share vezérlés iOS-os és Androidos készülékekhez
  • Akár 17 órás üzemidő egy feltöltéssel
  • Vezérlő joystick, három vezérlőgomb
  • Automatikus kalibrálás minden bekapcsoláskor
  • Alkalmazáson belüli módok - HDR, Beauty, sport mód, séta, egyéni beállítások, time-lapse videók, hosszú exponálás mód, panorámaképek

Professzionális telefontartó

A Freevision VILTA M használata nagyon egyszerű és mindenki megbirkózik vele. Az első lépésben egyszerűen töltsd le az FV Share alkalmazást az App Store-ról vagy a Google Play-ről. Ezután csak illeszd be az okostelefonodat a tartóba, párosítsd Bluetooth-on át a gimbal-lal, és indulhatsz kalandozni. Az előnye, hogy a telefontartó automatikusan ellenőrzi a telefon helyét, és rossz elhelyezés esetén az alkalmazásán keresztül figyelmeztet erre. Biztosan értékelni fogod a csomagban található praktikus karpántot vagy a védőburkolatot. Így a telefontartó biztonsága még út közben is garantált.

A VILTA M számos üzemmódot tartalmaz, amelyek könnyen átkapcsolhatók a markolaton levő gomb megnyomásával vagy az alkalmazáson keresztül. Nagyon egyszerűen beállíthatod például a sport módot, vagy manuálisan be állíthatod az alkalmazási tartományt, ugyanúgy mint a videók felbontását vagy a panorámafelvételek minőségét. Nem hiányzik a rengeteg vonzó és modern szűrő sem, amelyek még magasabb szinte emelik a képeidet.

A VILTA M kiváló funkciókat kínál

A Freevision VILTA M segítségével öröm lesz a panorámaképek készítése, elég kiválasztani a kívánt szöget - 180°, 330°, 3 × 3 vagy 3 × 5. Az FV Share alkalmazásban azonnal kiigazíthatod és megoszthatod a képet. Emellett az alkalmazásban kiválaszthatod a hosszú expozíció módot, a HDR funkciót vagy a Beauty-szűrőt. Meg kell említeni a gimbal szerkezetét is, ergonomikus kialakításának köszönhetően minden kézbe tökéletesen illik, és természetes a klasszikus 1/4"-20-as menet, amellyel bármely állványhoz vagy monopodhoz csatlakoztatható.

A VILTA M üzemideje egyetlen feltöltéssel elérheti a 17 óráig, a mellékelt microUSB kábel segítségével lehet feltölteni. A telefontartó három üzemmódban működtethető. A gimbal aktuális üzemmódjáról a LED kijelző tudósít. Minden egyes bekapcsoláskor lezajlik az automatikus kalibrálás, és a gombbal bármikor visszatérhetsz a kiindulási helyzetbe. És milyen módok közül választhatsz?

  • Semi-Follow - két tengelyen működik, és követi a tested mozgását
  • Follow - minden tengelyen működik, és követi a tested mozgását
  • Lock - egy adott objektumot követ minden szögből
  • A fényképezőgép kiegyensúlyozása - visszatérés a kiindulási pozícióba

A Freevision VILTA M műszaki adatai

Ellenőrzött forgási tartomány:
360°-os Pan tengely (korlátlan forgatás), ±115°-os Tilt tengely, ±45°-os Roll tengely

A végpontok mechanikai tartománya:
360°-os Pan tengely (korlátlan forgatás), ±125°-os Tilt tengely, ±90°-os Roll tengely

Mechanikusan vezérelt fordulási sebesség:
Alkalmazkodó fordulási sebesség (±500°/s)

Méretek:
275 × 115 × 40 mm (összehajtott állapotban)

Tömeg:
520 g

Akkumulátor típusa és kapacitása:
lítium, 1.900 mAh

A csomag tartalma:
VILTA M gimbal
microUSB töltőkábel
Hordtok
Lanyard
Használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Freevision VILTA M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Freevision VILTA M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Freevision VILTA M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Freivision VILTA M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Freivision VILTA M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ