A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Függőleges gőzölős vasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Gőzölős
(152)
Gőzölő
(3)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(118)
Gyorsmelegítés
(73)
Automatikus hőmérséklet beállítás
(12)
Termosztát
(30)
Függőleges gőzölés
(13)
Szín
Azúrkék
(3)
Bézs
(1)
Fehér
(46)
Fekete
(27)
Piros
(7)
Lila
(21)
Barna
(1)
Réz
(1)
Kék
(43)
Rózsaszín
(4)
Rózsaarany
(1)
Rose gold
(2)
Ezüst
(5)
Szürke
(12)
Sötétszürke
(3)
Türkiz
(16)
Többszínű
(1)
Bordó
(4)
Zöld
(16)
Arany
(4)

Lehet, hogy a vasalás nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé, de ha a megfelelő felszereléssel rendelkezel, sokkal élvezetesebbé válik. A függőleges gőzölős vasaló tökéletes segítő, amit semmilyen anyag nem állíthat meg. Ráadásul lehetővé teszi a függőleges vasalást is. Milyen kritériumok lényegesek a kiválasztásakor, és milyen előnyei vannak? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Mi az a függőleges gőzölős vasaló?

A függőleges gőzölős vasaló használata lehetővé teszi a függönyök vagy drapériák felfrissítését anélkül, hogy azokat le kellene szedned a fogasról. A gőzzel történő vasalás hatékony és gyors, és eltávolítja a kellemetlen gyűrődéseket, szagokat és baktériumokat.

Mit tud a függőleges gőzölős vasaló és mik az előnyei?

A függőleges gőzölős vasaló úgy néz ki, mint a mindenki által ismert klasszikus víztartályos vasaló. Amint elindítod, a gőz elhagyja a vasaló felületét, és könnyedén behatol a szövetbe, így a ruhák formázhatóbbak és könnyebben vasalhatók lesznek. Mik a további előnyei?

  • A hagyományos vasalóval ellentétben lehetővé teszi a függőleges vasalást.
  • Még a nehezen hozzáférhető területeket is kisimítja, például a gombok vagy cipzárak körül.
  • A vasalás után higiénikusan tiszta és baktériummentes lesz a ruhád.
  • Eltávolítja a szagokat, és felfrissíti a hosszabb ideje viselt ruhákat, amelyeket egyébként ki kellene mosnod.
  • A számos funkciónak köszönhetően a vasalás és a karbantartás gyerekjáték.

i

Ha van egy jó minőségű vasalód, és csak egy gőzölős segítőtársat keresel, válassz olyan ruhagőzölő gépet, amely szakértője a függőleges vasalásnak. Ezzel pillanatok alatt kivasalhatod ruháid a fogason vagy kisimíthatod a felakasztott függönyöket.

Függőleges gőzölős vasaló és a vasalófelület - válassz körültekintően

A függőleges gőzölős vasaló esetében többféle anyagú vasalófelület közül választhatsz. Akár olcsóbb anyagok közül is választhatsz, de nagyon jó minőségűek közül is, amelyek egy életen át használhatók.

  • A rozsdamentes acél egy kiváló minőségű, fényes felület, amely az alacsonyabb ár kategóriába tartozik. Sajnos nagyon könnyen karcolódik, és ez idővel csökkenti a vasaló csúszását.
  • Az alumínium az olcsóbb anyagok közé tartozik, amely könnyen csúszik az anyagon. Azonban ez is könnyen megkarcolódhat, például egy gombon vagy cipzáron való áthaladással.
  • A kerámia nagyszerű alternatívája a rozsdamentes acélnak. Tartós, tapadásmentes és egyenletesen osztja el a hőt.
  • Az eloxon egy védőréteget hoz létre az alumínium felületén. Ez a réteg növeli a vasalófelület élettartamát, mivel növeli a korrózióállóságot és a kopásállóságot.
  • A durilium a vasalófelületet szennyeződésmentesen tartja, jó csúszásállósággal, keménységgel és tartóssággal rendelkezik.
  • A palládium az öntisztító funkciójáról ismert. Nagyon jól reagál a hőre és a levegőre, megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását, és egész élettartama alatt megőrzi a tökéletes csúszásállóságot.
  • A zafírt gyémántporral vágják, így kitűnően csúszik és rendkívül karcálló. Ez az egyik legjobb minőségű vasalófelület a piacon.

A függőleges gőzölős vasaló bizonyos teljesítménnyel kell, hogy rendelkezzen

Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a függőleges gőzölős vasaló teljesítménye, annál több gőz szabadul fel vasalás közben, és annál könnyebb lesz a vasalás. A teljesítmény növekedésével azonban az áramfogyasztás is növekszik.

A teljesítmény 800 watt és 3200 watt között mozog, ahol körülbelül 2000 watt tekinthető átlagosnak.

De a legfontosabb, hogy a függőleges gőzölős vasaló rendelkezzen némi gőzteljesítménnyel

A gőzteljesítmény szorosan kapcsolódik a teljesítményfelvételhez, és egyenesen arányos tendenciát mutat. Azt az állandó gőzmennyiséget jelzi, amelyet egy álló gőzölős vasaló egy bizonyos idő alatt termel. A könnyebb vasalás érdekében a legalább 40 g/perc gőzteljesítmény optimális.

Mi a gőzhatás és miben különbözik a gőzteljesítménytől?

Míg a gőzteljesítmény a kibocsátott gőz állandó mennyiségére utal, addig a gőznyomás az egyszeri gőzkibocsátásra. Ismétlem, minél magasabb az érték, annál könnyebb és gyorsabb lesz a vasalás. Ez a funkció például nagyon gyűrött ruhák vasalásakor hasznos.

A gőzlökés értékei 45-260 g/perc között mozognak. Az optimális érték több mint 150 g/perc. 3 további tipp, hogy mire figyelj a választáskor

Miként könnyítheti még meg az életed egy függőleges gőzölős vasaló?

Nézd meg, mit tud egy függőleges gőzölős vasaló, hogy még könnyebbé tedd a vasalást.

  1. A kényelmes vasalás érdekében ügyelj arra, hogy a vezeték elég hosszú legyen, 1,5 és 3 m között.
  2. A gőzölés hossza a víz utántöltő tartály térfogatától is függ. A térfogat 300 és 450 ml között mozog.
  3. Ha gyakran vasalsz, vedd figyelembe a gép súlyát, ami hosszabb vasalásnál érezhető.

Szeretnéd a lehető leghatékonyabban használni a gőzölési funkciót? Válassz olyan vasalót, amelynek vasalófelületén elegendő, jól elhelyezett lyuk van, hogy a gőz távozni tudjon. A nem feltűnő barázdák a gőz jobb eloszlatását szolgálják.

Hogyan könnyítheted még meg az életedet egy gőzölős vasaló álló változatának megvásárlásával?

A gőzölős álló vasaló rendelkezik más olyan tulajdonságokkal is, amelyek jól jöhetnek:

  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi, hogy desztillált víz helyett csapvizet használj.
  • Az öntisztító funkció vízzel öblíti ki a szennyeződéseket a gőznyílásokon keresztül, így a vasaló belseje tiszta marad.
  • A csöpögésgátló rendszer alacsonyabb hőmérsékleten visszatartja a gőzképződést, így megakadályozza a vízcsepegést.
  • Az automatikus kikapcsolás egy biztonsági funkció, amelynek segítségével a gép egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után kikapcsolja magát.
  • A permetező funkció szépen megnedvesíti a ruhákat, így még a nehezen elérhető gyűrődéseket is könnyebben kivasalhatod.
  • További jellemzői közé tartozik a gyors felmelegedés vagy az utazó és a vezeték nélküli változat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
152 termék
5,0
Philips 7000 Series DST7040/80
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 300 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 250 g/perc gőzlövet, kábel hossza 2 m többszínű dizájn
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINZ724
5,0
ETA 1270 90000 Lara
Ruhagőzölő - 1200 W teljesítmény, 50 g/perc gőzteljesítmény, kerámia vasalófelület, gyorsmelegítés, 150 ml-es tartály, kábel hossza 1,9 m, fekete kivitel
20 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ETANO646
4,7
Philips Azur 8000 Series DST8040/30
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 350 ml-es tartály, 80 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, rozsdamentes acél vasalótalp, kábel hossza 2,5 m, fekete kivitel
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINZ599
4,0 12×
ETA Kiara 1276 90000
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés 0 ml-es tartály, 40 g/perc gőzkibocsátás, 90 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,6 m, sötétszürke kivitel
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZE361
4,0
SENCOR SSI 8710VT
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés, kivehető víztartály és vízkőtelenítés, 200 ml-es tartály, 25 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, fehér és lila kivitel
13 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENCZ290
Philips Azur Series 8000 DST8050/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, gyorsmelegítés és függőleges gőzölés, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 350 ml-es tartály, 85 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 3 m, fekete és rózsaarany kivitel
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZE681HU
4,8 70×
ETA Tiara II 0269 90000
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés, 450 ml-es tartály, 40 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 2 m, türkiz kivitel
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZN0269
5,0
ETA Sophia 1271 90000
Vasaló - gőzölős, ruhához, 1100 W teljesítmény, termosztát, csapvíz használata, 80 ml-es tartály, 30 g/perc gőzkibocsátás, 50 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, türkiz kivitel
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZE606
Laurastar SMART U - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar SMART U
Vasalórendszer - 3D professzionális vasaló és aktív vasalódeszka - fújó- és szívórendszer (16 V ventilátor, 4 sebesség), Pulse steam gőzlöket, Sensteam technológia (automata gőzkibocsátás-aktiválás vasalómozgások szerint, nem szükséges megnyomni a gőzölő gombját, szabadalmaztatott), Bluetooth technológia (csatlakozás a telefonhoz és az LS alkalmazás használata), 6 pozíció (83-104 cm), állandó nyomás: 3,5 bar , DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ra), levehető víztartály (1,2 l ), fűtés: 3 perc, AutoStop (10 perc), teljesítmény: 2200 W, vasaló súlya 1.1 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (22 cm), beépített kerekek, automata kábelcsévélés, tartozékok: Aqua szűró patronok, univerzális védőtok,, 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához, kondenzvíztartály, tölcsér, gőztömlő tartó, össztömeg: 19 kg
+Ajándék Vasalódeszka huzat Laurastar melynek értéke 12 790 Ft
699 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LAUZE513
Laurastar SMART M - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar SMART M
Vasalórendszer - 3D professzionális vasaló és aktív vasalódeszka - fújó- és szívórendszer (16 V ventilátor, 4 sebesség), Pulse steam gőzlöket, Bluetooth technológia (telefonkapcsolat és LS alkalmazás), 6 pozíció (83-104 cm), 3,5 bar állandó nyomás, DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ra), eltávolítható víztartály (1,2 l), fűtés: 3 perc, AutoStop (10 perc), teljesítmény: 2200 W, vasaló súlya 1,1 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (22 cm), beépített kerekek, automata kábelcsévélő, tartozékok: Aqua szűrő patronok, univerzális védőtok, 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához, kondenzvíztartály, tölcsér, gőztömlő tartó, össztömeg: 19 kg
+Ajándék Vasalódeszka huzat Laurastar melynek értéke 12 790 Ft
630 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LAUZE512
4,3
Clatronic DB 3706
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, termosztát és függőleges gőzölés, 350 ml-es tartály, kerámia vasalótalp, fehér és kék kivitel
Leárazás -12 %
11 190 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CLANZ585
Philips 3000 Series DST3031/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés, 300 ml-es tartály, 40 g/perc gőzkibocsátás, 180 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, kék kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZE066HU
2,0
SENCOR SSI 6100GR
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2600 W teljesítmény, spriccelés és termosztát, vízkőtelenítés, 470 ml-es tartály, 35 g/perc gőzkibocsátás, 160 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, zöld kivitel
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZE757
Russell Hobbs 26730-56 EasyStore PRO Wrap and Clip Iron
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, csapvíz használata, 320 ml-es tartály, 45 g/perc gőzkibocsátás, 180 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 2,5 m, lila kivitel
17 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUSzh88
Electrolux Refine 700 E7SI1-8DB
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 370 ml-es tartály, 35 g/perc gőzkibocsátás, 230 g/perc gőzlövet, relisium vasalótalp, kábel hossza 2,5 m, kék kivitel
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELENZ296
Ariete Steam Iron 2000W 6235
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2000 W teljesítmény, termosztát, csapvíz használata, 300 ml-es tartály, 28 g/perc gőzkibocsátás, 140 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 2 m, fehér és lila kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIze265
2,0
SENCOR SSI 5800VT
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és termosztát, 30 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, lila kivitel
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZE733
4,5 92×
Tefal FV9847E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölós, felvett teljesítmény 3200 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, vízsugár funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzfúvás 260 g/perc, vasalófelület anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
38 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: TEFZE434
4,5 92×
Tefal FV9847E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölós, felvett teljesítmény 3200 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, vízsugár funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzfúvás 260 g/perc, vasalófelület anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
42 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TEFZE434
4,5 166×
Tefal FV5696E1 TurboPro Anti-Calc
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 300 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 270 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fekete és arany kivitel
31 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNZ439
4,5 166×
Tefal FV5696E1 TurboPro Anti-Calc
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 300 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 270 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fekete és arany kivitel
29 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TEFNZ439
4,2 63×
Tefal FV2837E0 Express Steam
Vasaló - gőzölős, 2400 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip csepegésgátló rendszer, vízkőmentesítés, vízspriccelés funkció, gyors bemelegedés, 270 ml-es tartály, 35 g/perc folyamatos gőzadagolás, Turbo Boost funkció akár 165 g/perc gőzlökettel, kerámia vasalótalp, 1,9 m hosszú kábel, kék és fehér, 15 év javíthatósági garancia
11 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZEH005
4,5 57×
Tefal FV6812E0 Ultragliss Plus
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 270 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fehér, kék és ezüst kivitel
18 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: TEFNZ184
4,5 57×
Tefal FV6812E0 Ultragliss Plus
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 270 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fehér, kék és ezüst kivitel
21 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNZ184

Függőleges gőzölős vasalók

A Függőleges gőzölős vasalók kategóriában összesen 152 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó függőleges gőzölős vasalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább függőleges gőzölős vasalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb függőleges gőzölős vasalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: függőleges gőzölős vasalók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ