Függőleges gőzölős vasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Gőzölős
(147)
Gőzölő
(2)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(116)
Gyorsmelegítés
(74)
Automatikus hőmérséklet beállítás
(11)
Termosztát
(29)
Függőleges gőzölés
(19)
Szín
Azúrkék
(3)
Bézs
(1)
Fehér
(45)
Fekete
(27)
Piros
(6)
Lila
(17)
Barna
(1)
Réz
(5)
Kék
(46)
Rózsaszín
(3)
Rózsaarany
(1)
Rose gold
(5)
Ezüst
(4)
Világosszürke
(1)
Szürke
(11)
Sötétszürke
(4)
Türkiz
(12)
Többszínű
(1)
Bordó
(4)
Zöld
(11)
Arany
(6)
Szűrés

Lehet, hogy a vasalás nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé, de ha a megfelelő felszereléssel rendelkezel, sokkal élvezetesebbé válik. A függőleges gőzölős vasaló tökéletes segítő, amit semmilyen anyag nem állíthat meg. Ráadásul lehetővé teszi a függőleges vasalást is. Milyen kritériumok lényegesek a kiválasztásakor, és milyen előnyei vannak? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Mi az a függőleges gőzölős vasaló?

A függőleges gőzölős vasaló használata lehetővé teszi a függönyök vagy drapériák felfrissítését anélkül, hogy azokat le kellene szedned a fogasról. A gőzzel történő vasalás hatékony és gyors, és eltávolítja a kellemetlen gyűrődéseket, szagokat és baktériumokat.

Mit tud a függőleges gőzölős vasaló és mik az előnyei?

A függőleges gőzölős vasaló úgy néz ki, mint a mindenki által ismert klasszikus víztartályos vasaló. Amint elindítod, a gőz elhagyja a vasaló felületét, és könnyedén behatol a szövetbe, így a ruhák formázhatóbbak és könnyebben vasalhatók lesznek. Mik a további előnyei?

 • A hagyományos vasalóval ellentétben lehetővé teszi a függőleges vasalást.
 • Még a nehezen hozzáférhető területeket is kisimítja, például a gombok vagy cipzárak körül.
 • A vasalás után higiénikusan tiszta és baktériummentes lesz a ruhád.
 • Eltávolítja a szagokat, és felfrissíti a hosszabb ideje viselt ruhákat, amelyeket egyébként ki kellene mosnod.
 • A számos funkciónak köszönhetően a vasalás és a karbantartás gyerekjáték.

i

Ha van egy jó minőségű vasalód, és csak egy gőzölős segítőtársat keresel, válassz olyan ruhagőzölő gépet, amely szakértője a függőleges vasalásnak. Ezzel pillanatok alatt kivasalhatod ruháid a fogason vagy kisimíthatod a felakasztott függönyöket.

Függőleges gőzölős vasaló és a vasalófelület - válassz körültekintően

A függőleges gőzölős vasaló esetében többféle anyagú vasalófelület közül választhatsz. Akár olcsóbb anyagok közül is választhatsz, de nagyon jó minőségűek közül is, amelyek egy életen át használhatók.

 • A rozsdamentes acél egy kiváló minőségű, fényes felület, amely az alacsonyabb ár kategóriába tartozik. Sajnos nagyon könnyen karcolódik, és ez idővel csökkenti a vasaló csúszását.
 • Az alumínium az olcsóbb anyagok közé tartozik, amely könnyen csúszik az anyagon. Azonban ez is könnyen megkarcolódhat, például egy gombon vagy cipzáron való áthaladással.
 • A kerámia nagyszerű alternatívája a rozsdamentes acélnak. Tartós, tapadásmentes és egyenletesen osztja el a hőt.
 • Az eloxon egy védőréteget hoz létre az alumínium felületén. Ez a réteg növeli a vasalófelület élettartamát, mivel növeli a korrózióállóságot és a kopásállóságot.
 • A durilium a vasalófelületet szennyeződésmentesen tartja, jó csúszásállósággal, keménységgel és tartóssággal rendelkezik.
 • A palládium az öntisztító funkciójáról ismert. Nagyon jól reagál a hőre és a levegőre, megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását, és egész élettartama alatt megőrzi a tökéletes csúszásállóságot.
 • A zafírt gyémántporral vágják, így kitűnően csúszik és rendkívül karcálló. Ez az egyik legjobb minőségű vasalófelület a piacon.

A függőleges gőzölős vasaló bizonyos teljesítménnyel kell, hogy rendelkezzen

Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a függőleges gőzölős vasaló teljesítménye, annál több gőz szabadul fel vasalás közben, és annál könnyebb lesz a vasalás. A teljesítmény növekedésével azonban az áramfogyasztás is növekszik.

A teljesítmény 800 watt és 3200 watt között mozog, ahol körülbelül 2000 watt tekinthető átlagosnak.

De a legfontosabb, hogy a függőleges gőzölős vasaló rendelkezzen némi gőzteljesítménnyel

A gőzteljesítmény szorosan kapcsolódik a teljesítményfelvételhez, és egyenesen arányos tendenciát mutat. Azt az állandó gőzmennyiséget jelzi, amelyet egy álló gőzölős vasaló egy bizonyos idő alatt termel. A könnyebb vasalás érdekében a legalább 40 g/perc gőzteljesítmény optimális.

Mi a gőzhatás és miben különbözik a gőzteljesítménytől?

Míg a gőzteljesítmény a kibocsátott gőz állandó mennyiségére utal, addig a gőznyomás az egyszeri gőzkibocsátásra. Ismétlem, minél magasabb az érték, annál könnyebb és gyorsabb lesz a vasalás. Ez a funkció például nagyon gyűrött ruhák vasalásakor hasznos.

A gőzlökés értékei 45-260 g/perc között mozognak. Az optimális érték több mint 150 g/perc. 3 további tipp, hogy mire figyelj a választáskor

Miként könnyítheti még meg az életed egy függőleges gőzölős vasaló?

Nézd meg, mit tud egy függőleges gőzölős vasaló, hogy még könnyebbé tedd a vasalást.

 1. A kényelmes vasalás érdekében ügyelj arra, hogy a vezeték elég hosszú legyen, 1,5 és 3 m között.
 2. A gőzölés hossza a víz utántöltő tartály térfogatától is függ. A térfogat 300 és 450 ml között mozog.
 3. Ha gyakran vasalsz, vedd figyelembe a gép súlyát, ami hosszabb vasalásnál érezhető.

Szeretnéd a lehető leghatékonyabban használni a gőzölési funkciót? Válassz olyan vasalót, amelynek vasalófelületén elegendő, jól elhelyezett lyuk van, hogy a gőz távozni tudjon. A nem feltűnő barázdák a gőz jobb eloszlatását szolgálják.

Hogyan könnyítheted még meg az életedet egy gőzölős vasaló álló változatának megvásárlásával?

A gőzölős álló vasaló rendelkezik más olyan tulajdonságokkal is, amelyek jól jöhetnek:

 • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi, hogy desztillált víz helyett csapvizet használj.
 • Az öntisztító funkció vízzel öblíti ki a szennyeződéseket a gőznyílásokon keresztül, így a vasaló belseje tiszta marad.
 • A csöpögésgátló rendszer alacsonyabb hőmérsékleten visszatartja a gőzképződést, így megakadályozza a vízcsepegést.
 • Az automatikus kikapcsolás egy biztonsági funkció, amelynek segítségével a gép egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után kikapcsolja magát.
 • A permetező funkció szépen megnedvesíti a ruhákat, így még a nehezen elérhető gyűrődéseket is könnyebben kivasalhatod.
 • További jellemzői közé tartozik a gyors felmelegedés vagy az utazó és a vezeték nélküli változat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 250 ml-es tartály, 26 g/perc gőzkibocsátás, 80 g/perc gőzlövet, rozsdamentes acél vasalótalp, kábel hossza 1,95 m, zöld kivitel
-5 %
5 990 Ft
5 690 Ft

2.
Vasaló - gőzölós, felvett teljesítmény 3200 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, vízsugár funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzfúvás 260 g/perc, vasalófelület anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
-20 %
47 690 Ft
37 990 Ft

3.
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2500 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és termosztát, vízkőtelenítés, 330 ml-es tartály, 40 g/perc gőzkibocsátás, 200 g/perc gőzlövet, kábel hossza 1,95 m, szürke kivitel
-5 %
13 030 Ft
12 380 Ft

Még több
147 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Electrolux Refine 600 E6SI1-4MN
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2500 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és termosztát, vízkőtelenítés, 330 ml-es tartály, 40 g/perc gőzkibocsátás, 200 g/perc gőzlövet, kábel hossza 1,95 m, szürke kivitel
Leárazás -5 %
12 380 Ft 13 030 Ft
Raktáron
Termékkód: ELEZE369
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal FV5696E1 TurboPro Anti-Calc - Vasaló
Típusok
4,5 178×
Tefal FV5696E1 TurboPro Anti-Calc
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 300 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 270 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fekete és arany kivitel
Szuper ár
32 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNZ439
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal FV5697E1 TurboPro Anti-Calc - Vasaló
Típusok
4,5 178×
Tefal FV5697E1 TurboPro Anti-Calc
Vasaló - 3000 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip rendszer csöpögés ellen, automatikus biztonsági kikapcsolás, öntisztítás, vízkőmentesítés, vízkőgyűjtő, vízspriccelés, energiatakarékos mód, gyors felmelegedés, 300 ml űrtartalmú tartály, gőzteljesítmény: 50 g/perc, Turbo Boost funkció nagy mennyiségű, akár 270 g/perces gőzlökettel, vasalótalp anyaga: durilium, kábel hossza: 2 m, színe: fehér és réz, 15 év javíthatósági garancia
30 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNZ453
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9
Philips Azur 8000 Series DST8040/30
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3000 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 350 ml-es tartály, 80 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, rozsdamentes acél vasalótalp, kábel hossza 2,5 m, fekete kivitel
Leárazás -33 %
43 990 Ft 65 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINZ599
4,8 58×
Electrolux EDB 1720
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 250 ml-es tartály, 26 g/perc gőzkibocsátás, 80 g/perc gőzlövet, rozsdamentes acél vasalótalp, kábel hossza 1,95 m, zöld kivitel
Leárazás -5 %
5 690 Ft 5 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELXZN006
5,0
Philips EasySpeed GC1750/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2000 W teljesítmény, gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 220 ml-es tartály, 25 g/perc gőzkibocsátás, kerámia vasalótalp, fehér és kék kivitel
Leárazás -18 %
8 990 Ft 10 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0098
4,4 10×
Electrolux EDB 1730
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2300 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 250 ml-es tartály, 26 g/perc gőzkibocsátás, 100 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,95 m, kék kivitel
Leárazás -6 %
6 390 Ft 6 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELXZN005
Tefal FV9847E0 Ultimate Pure - Vasaló
Típusok
4,6 97×
Tefal FV9847E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölós, felvett teljesítmény 3200 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, vízsugár funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzfúvás 260 g/perc, vasalófelület anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -20 %
37 990 Ft 47 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZE434
Tefal FV2837E0 Express Steam - Vasaló
Típusok
4,2 66×
Tefal FV2837E0 Express Steam
Vasaló - gőzölős, 2400 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip csepegésgátló rendszer, vízkőmentesítés, vízspriccelés funkció, gyors bemelegedés, 270 ml-es tartály, 35 g/perc folyamatos gőzadagolás, Turbo Boost funkció akár 165 g/perc gőzlökettel, kerámia vasalótalp, 1,9 m hosszú kábel, kék és fehér, 15 év javíthatósági garancia
12 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZEH005
Tefal FV6830E0 Ultragliss Anti-Calc Plus - Vasaló
Típusok
4,5 65×
Tefal FV6830E0 Ultragliss Anti-Calc Plus
Vasaló - gőzölős, 2800 W teljesítményfelvétel, függőleges gőzölés, Anti-drip csepegésgátló rendszer, vízkőmentesítés, vízkőgyűjtő, vízspriccelés funkció, öko mód, gyors bemelegedés, 270 ml-es tartály, 50 g/perc folyamatos gőzadagolás, Turbo Boost funkció akár 250 g/perc gőzlökettel, durilium vasalótalp, 2 m hosszú kábel, kék és szürke, 15 év javíthatósági garancia
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZEH002
4,0
Philips 3000 Series DST3030/70
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 40 g/perc gőzkibocsátás, 180 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, azúrkék kivitel
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZE059
4,7 157×
Tefal FV1710E0 Virtuo
Vasaló - gőzölős, függőleges és vízszintes gőzöléssel, teljesítmény 1800W, tartály kapacitása 200ml, gőzlöket 80g/perc, gőzteljesítmény 24g/perc, kerámia vasalótalp, spriccelés funkció, tápkábel hossza 1,9m, ECO üzemmód, 15 év javítási garancia
8 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZN041
Tefal FV9867E0 Ultimate Pure - Vasaló
Típusok
4,7 56×
Tefal FV9867E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölős, teljesítmény 3000 W, függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, öntisztító, anti-drip csepegésgátló rendszer, gyors felmelegedés, biztonsági leállás, spriccelés funkció, csapvízzel használható, automatikus kikapcsolás, tartály kapacitása 350 ml, gőzteljesítmény 60 g/perc, gőzlöket 260 g/perc, vasalótalp anyaga durilium, kábel hossza 2,5 m, ProtectStyle vasalótalp védő a kényes anyagokhoz, fekete és barackszínű, 15 év javíthatósági garancia
43 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZE465
Tefal FV6812E0 Ultragliss Plus - Vasaló
Típusok
4,5 65×
Tefal FV6812E0 Ultragliss Plus
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata és vízkőtelenítés, 270 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 260 g/perc gőzlövet, durilium vasalótalp, kábel hossza 2 m, fehér, kék és ezüst kivitel
22 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNZ184
4,9 23×
SENCOR SSI 1050GR
Úti vasaló - gőzölős, ruhához, 1100 W teljesítmény, termosztát, 75 ml-es tartály, 20 g/perc gőzkibocsátás, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, fehér és zöld kivitel
6 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZE545
4,0
Philips Series 3000 DST3011/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2100 W teljesítmény, spriccelés és gyorsmelegítés, vízkőtelenítés, 30 g/perc gőzkibocsátás, 140 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, fehér és kék kivitel
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINZ035
3,7
Tefal FV1713E0 Virtuo Blue
Vasaló - gőzölős, teljesítmény 2 000 W, gőzlöket akár 90g/perc, folyamatos gőzteljesítmény 24 g/perc, függőleges gőzölés, permetezés funkció, manuálisan állítható gőz és hőmérséklet, tapadásmentes vasalófelület, Anti-Drip rendszer, Eco üzemmód, öntisztító funkció vízkőmentesítéshez, a gőz ereje elpusztítja a baktériumok és fertőzések 99,99%-át, tápkábel hossaz 1,9m, víztartály űrtartalma 200ml, ergonomikus gőzkioldó, szín kék, 15 év javíthatósági garancia
10 000 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZN052
4,7 37×
Rohnson R-387
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 40 g/perc gőzkibocsátás, 180 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, fekete és piros kivitel
8 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHNZ143
4,2 83×
Rohnson R-332
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, termosztát, vízkőtelenítés, 350 ml-es tartály, 35 g/perc gőzkibocsátás, 70 g/perc gőzlövet, rozsdamentes acél vasalótalp, kábel hossza 2 m, lila kivitel
5 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD2291gg
4,5 12×
Hyundai SI990 Úti vasaló
Vasaló - gőzölős, ruhához, 1200 W teljesítmény, gyorsmelegítés, 60 ml-es tartály, 30 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, türkiz kivitel
Leárazás -22 %
6 590 Ft 8 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUZN660
4,3 21×
CONCEPT NO8000 PERFECT STEAMER
Ruhagőzölő - 1300 W teljesítmény, 25 g/perc gőzteljesítmény, gyorsmelegítés, 150 ml-es tartály, kábel hossza 1,8 m, fekete kivitel
21 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONNO055
Philips Azur Series 7000 DST7041/20
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2800 W teljesítmény, spriccelés, termosztát és függőleges gőzölés, csapvíz használata, 300 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 250 g/perc gőzlövet, kábel hossza 2 m, kék kivitel
Leárazás -30 %
25 990 Ft 36 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHINZ312HU
4,7 63×
Sencor SSI 8441VT
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés és termosztát, vízkőtelenítés, 380 ml-es tartály, 25 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, fehér és lila kivitel
9 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD2324a
5,0
Russell Hobbs 28370-56 Steam Genie 2in1
Vasaló - gőzölős, ruhához, 1700 W teljesítmény, gyorsmelegítés, 150 ml-es tartály, 20 g/perc gőzkibocsátás, kerámia vasalótalp, kábel hossza 3 m, lila kivitel
28 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHZE302
Tefal IXEO Power (ÁTTEKINTÉS): gőzállomás vagy ruhagőzölő? Egy eszköz, amely a gőzállomás teljesítményét és a ruhagőzölők könnyű használatát ötvözi, ráadásul saját integrált, illetve áthelyezhető vasalótalppal rendelkezik? Ez a Tefal IXEO Power, amelyről most be is számolunk.

Függőleges gőzölős vasalók

A Függőleges gőzölős vasalók kategóriában összesen 147 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó függőleges gőzölős vasalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább függőleges gőzölős vasalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb függőleges gőzölős vasalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: függőleges gőzölős vasalók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ