Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6

Termékkatalógus
Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6
5 1 értékelés
Digitális fényképezőgép - 16,3 MP 23,6x15,6 mm (APS-C) CMOS, SD / SDHC / SDXC, 4896x3264pix, X mount, 7,62 cm (3,0 ") 3: 2 TFT LCD, Full HD video, IEEE 802.11b / g / n
Kód:  OF7027np Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6

Az X sorozatba tartozó fényképezőgép APS-C érzékelővel és színvisszaadási technológiával rendelkezik, amely több, mint 80 éve fejlődik. A Fujifilm technológiája különösen elhíresült az emberi bőr tónusának pontosságával, a kék ég színével, és a természetes zölddel, ezért kiváló minőségű portrékat és panoráma képeket készít. A csuklós kijelzővel együtt ezeket a funkciókat kamatoztathatod a selfie fotók elkészítésekor is, akár többféle szögből. 

A Fujifilm X-A10 + 16-50 mm digitális fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • Retro design bizonyított kezelhetőséggel
  • Kiváló képminőség (APS-C érzékelő)
  • Állítható LCD önarcképfelvételhez
  • Speciális portréfunkciók (gyönyörű bőrtónus a Portrait Enhance-szel)
  • Tökéletesen sima bokeh portrék és makró felvételek
  • Csendes elektromos kioldó minimális idővel (1/32 000 s)
  • Egy gombnyomással Full HD (1080 / 30p) felvételt készít
  • Kreatív filterekkel, Filmszimulációval, Panoráma fotózással és időzítéssel
  • WiFi-vel a távolról történő fényképezéshez, okostelefonon vagy tableten keresztül

Sokoldalú kijelző és precíz objektív

Csak forgasd el a kijelzőt, és már készen is állsz . Az exponálás aktiválásához használhatod a mutatóujj alatt lévő függőleges tárcsát is, így a fényképezőgép annyira nem fog kattogni. Az exponáló gomb automatikusan is működtethető. A "Mosoly észlelése" automatikusan akkor jelenik meg, amikor a személy mosolyog. A "Buddy timer" két ember közeledésekor fotóz, és "Group Timer" akkor, amikor a megadott számú ember kerül a képbe. Az XC 16-50 mm F3.5-5.6 OIS II objektívvel 7 cm-ről is fotózhatsz, hogy felfedezd a makro fantasztikus világát. Még egy vakuval is rendelkezik a megfelelő megvilágításért. A Super Intelligent Flash tökéletes vakuzás megőrzi a természetes színeket, még közeli kép esetében is. Minimalizálja az éles árnyékokat az arcon, fényes napsütésben is.

Élvezd a Fuji X-A10 + 16-50 mm-es fényképezőgép remek effektusait és ergonómiáját

A filterekkel könnyedén létrehozhatsz különféle érdekes fotókat. Összesen tíz áll belőlük a rendelkezésedre, olyanok, mint például a fisheye, a részleges színezés, a miniatűr, a lágy fókuszálás, a dinamikus árnyalatok, és hasonlók. Emellett a fényképezőgép hat filmszimulációs üzemmódot is kínál. Ilyen a Velvia (vivid), amely élénk színeket nyújt a filmnek, vagy az ASTIA a lágy tónusokkal, esetleg a PROVIA a valósághű színekkel, vagy akár a Classic Chrome, a Monochrome és a Sepia. A fogantyú ergonómiája a klasszikus tartáshoz és az autoportrékhoz is alkalmazkodik. A fényképezőgép saját beállításokat is lehetővé tesz a hüvelykujjnál lévő gombnál. A szokásos preferenciák megváltoztatásához már nem kell belépned a menübe. Gyorsan megváltoztathatod a zársebességet, a rekeszértéket és az üzemmódot is. A gombok gyakran használt funkciókat, például folyamatos felvételt vagy fehéregyensúlyt biztosítanak.

 
Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujifilm X-A10 + 16–50 mm f/3,5 – 5,6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujifilm X-A10 + 16-50mm f/3.5-5.6.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ