AlzaBoxy Q1 Shop roku

Fujitsu Esprimo P520 E85 +

Termékkatalógus
Fujitsu Esprimo P520 E85 +
Számítógép Intel Core i3 4170 Haswell Intel B85 DDR3 4 GB RAM, Intel HD Graphics 4400, 500 GB HDD, DVD, DVI, USB 3.0, billentyűzet, egér, a Windows 8.1 Pro 64-bit - előre telepített Windows 7 Professional 64-bit, garantálják on- hely
Kód:  TF305l4f Termékszám:  VFY:P0520P53AOCZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Esprimo P520 E85 +

Hatékony számítógép összeszerelés FUJITSU ESPRIMO P520 E85 + gazdaságos működés miatt a források hatékony és korszerű hardver.  Microtower szekrény gyakorlatilag díszített pontos USB csatlakozó és egy optimalizált hűtési rendszer. Ideális hosszú távú és gazdaságilag előnyös mindennapi használatra egy csendes munkahelyi környezetet. Előre telepített operációs rendszer Windows 7 Professional, amely azonban lehet frissíteni a Windows újabb verzióját 8,1 Pro 64bit. Tartalmaz egy egér és billentyűzet, így hiányzik csak a monitor, és készen áll, hogy megkezdje.

Elég erő a munka

A páros Haswell core architektúra alapját képező Intel Core i3 4170 készen áll a kihívásokra. Úgy működik, frekvenciája 3,7 GHz-es, és támogatja többek között a virtualizáció és a Hyper-Threading technológia párhuzamos feldolgozási szál per processzor programokat. A processzor is integrált GPU Intel HD Graphics 4400, amely épül videó gyorsítás vagy grafikus operációs rendszer környezetben, akkor használja, hanem a PCI Express 3.0 x16 foglalat elkötelezettség dedikált grafikus kártyát.

Gyors lemez és csatlakoztathatóság

Egy másik fontos része a munkaállomás merevlemezt képviseli HDD 500GB   és maximális sebessége 7200 fordulat másodpercenként. Így a kapacitás elegendő ahhoz, még a nagy fájlok, és ezenkívül nem lehet szükségtelenül korlátozni a hosszú kihallgatás. A kijelző kimenet hiányzik a klasszikus VGA és DVI csatlakozóval. A adatátvitel a külső tároló, gyorsan és felesleges várakozás, köszönhetően hat USB 2.0 porttal és két USB 3.0 csatlakozó.

energiatakarékosság

Modern gyártási folyamatok, a CPU és a grafikus kártya az oka a kis teljesítményű számítógépek, amiért megkapta bizonyítványok ENERGY STAR. Használt forrás azt is eléri a kiváló hatékonysága akár 86%, így a környezetében lévő természeti környezetet és a költségvetést.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Esprimo P520 E85 + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo P520 E85+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Esprimo P520 E85 +. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo P520 E85 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo P520 E85 +.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ