Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Fun Beat GS-600

Termékkatalógus
Fun Beat GS-600
Autós kamera GPS lokátor, 1920x1080p 30fps, G-szenzor, lézer fókusz, 5 megapixeles CMOS, 120 fok, mini HDMI, mini USB, microSDHC foglalat, MOV formátum, H.264, Li-ion akkumulátor, távirányító
Kód:  IF216g Termékszám:  GS-600-BL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fun Beat GS-600

Felvételi Camera Fun Beat GS 600 a végső megoldás a hálózati felhasználók és a szakemberek. Minőségi Full HD nagy felbontású, még gyenge fényviszonyok mellett is.

Szakmai miniatűr kamera a kocsiban GS 600 1080P GPS lokátor alkalmas nem csak kimutatására a közlekedési helyzet a jármű előtt, hanem arra szolgál, mint gyakorlati megoldásának eszközét, vagy bizonyítása vitás helyzeteApproxen a forgalom. Camera GS 600 lehet használni nem csak a munka, hanem azt is megállapítja, széles körű alkalmazását a szabadidejében. Ez alkalmas a hivatásos járművezetők, az alkalmazottak biztonsági ügynökségek, taxisofőrök, hanem szerelmeseinek adrenalin a volán mögé, autóversenyzők és autó rajongók. Köszönhetően a paraméterek és a gondos kidolgozás kamera GS 600 ideális felhasználóknak készült, akik jó minőségű felvétel, beleértve a képességét, hogy nyomon követi és rögzíti a helyét a járműben. A GS 600 fel van szerelve egy érzékeny GPS lokátor és a G-érzékelőt. Videofelvételt tárolása a microSD memóriakártyát, akkor lehetőség van a számítógép memóriájában az útvonal megtekintéséhez vagy további feldolgozásra.

Érzékeny G érzékelő fokozott védelme rögzített adatok esetén ütközés vagy baleset.
A kamera egy nagyon egyszerű telepítés és üzemeltetés, valamint fel van szerelve egy lézer látvány pontos fókusz és a hangsúly a területen a kamera előtt (autóval). Camera GS 600 egy kis méretű, és lehet kényelmesen vezetés közben a távirányítóval bárhonnan a járművet.

Camera GS 600 rendelkezik HD 1080p nagy felbontású és kiváló képminőséget, és ha szükséges, könnyen és gyorsan rögzíteni, hogy megtalálja a megfelelő sorrendben, és azonosítani rendszámok és az emberi arcokat, még gyenge fényviszonyok között vagy éjszaka. Gyakorlati funkciót hívjuk. Time Warp, ha a beállított intervallum felülírják a régebbi adatokat és így nem kell attól, hogy a véletlen felvétel megállításához kimerítése után a kapacitás a memóriakártya.

A kamera beállítható, hogy automatikusan kapcsolja be / ki a rekordot, amikor fordult a kulcs a gyújtáskapcsoló. Köszönhetően a beépített Li-ion akkumulátor is rögzíthet csatlakoztatása nélkül a hálózati adaptert a szivargyújtóba a kocsiban. Része fényképezőgép tartozékok GS 600 egy olyan alkalmazás, a videó lejátszás, beleértve a nézési pozíció, sebesség, idő, stb A képet a kamera segítségével a TV OUT vagy HDMI kimenet vezetés közben a hordozható monitoron (nem tartozék) vagy a TV vagy a monitor otthon vagy az irodában.

Műszaki adatok:

Felvétel felbontás:
1920x1080p (30 sn./ Másodperc), 1280x720 (30 sn./ Másodperc), 848x480 (60sn./ Second)

lencse:
5 Megapixeles CMOS, 120 fok

Output TV / monitor:
HDMI csatlakozó - 1080 / 720p, TV csatlakozó - NTSC / PAL

Száma másodpercenként:
30, 60

Digitális zoom:
10 cm - xxx

Video formátum:
MOV, codec H.264

Interfészek és csatlakozók:
HDMI, mini USB csatlakozó, microSD slot (használhatja microSD kártyával akár 64 GB)

Jellemzők:
Felvételi funkciók fotók
Az automatikus start / stop a felvételt, amikor elindítja / leállítja a kocsi
Lehetőség, hogy állítsa be a dátumot és az időt
time-lapse
Beépített mikrofon és hangszóró

Lépésének a kamera:
DC 5,0 V; 1A (maximum)

áramellátás:
12V / 24V

méretek:
113 x 24,1 x 30 mm.

súly:
122 g.

A csomag tartalma:
HD kamera GS 600 HD
autós tartó
USB kábel
távirányító
Autós töltő (adapter CL)
Li-Ion 3,7 V / 900 mAh
Cseh kézikönyv, angol útmutató, garancialevél

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fun Beat GS-600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fun Beat GS-600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fun Beat GS-600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fun Beat-GS-600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fun Beat-GS-600.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ