A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Amiibo Kirby Meta Knight

Termékkatalógus
Amiibo Kirby Meta Knight
Figura
4 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MWAmibo Termékszám:  045496380083 Gyártó honlapja:
Amiibo Kirby Meta Knight 4 290 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Amiibo Kirby Meta Knight

Merülj el a Nintendo csodálatos világában, ahol semmi sem lehetetlen. A Kirby Meta Knight interaktív Amiibo figura segít ebben. A Meta Knights nevű katonák seregének vezetője és a Battleship Halberd nevű nagy léghajó kapitánya lélegzetelállító kalandokon keresztül kalauzol majd végig. Vedd kézbe, és tapasztald meg, hogy a New Nintendo 3DS és a WiiU készülékeken eddig nem látott módon játszhatsz kedvenc játékaiddal. A gyűjthető figura egy speciális chipet tartalmaz az adatok olvasásához és írásához. Tedd a kontroller NFC-érintési pontjára, és nézd meg, mi történik.  

Főbb jellemzők

  • Interaktív figura NFC technológiával 
  • Számos Nintendo játékhoz alkalmas - élj át új és izgalmas kalandokat
  • WiiU és New Nintendo 3DS játékkonzolokhoz

Teremts saját Nintendo világot

Amint Meta Knight megérinti a WiiU Gamepadbe épített NFC olvasófelületet vagy a New Nintendo 3DS alsó képernyőjét, a figurák adatai közvetlenül a játékba kerülnek, itt folyamatosan frissülnek. A Meta Knight további képességekkel és tulajdonságokkal, például nagyobb erővel vagy új mozdulatokkal bővül. Bizonyos esetekben akár sajátokat is kitalálhatsz. Rajtad múlik, hogy mindezt hogyan használod fel. Rajta, készítsd el a saját egyedi Amiibódat. Próbálj ki más karaktereket is. Párosítsd Meta Knightodat a megfelelő ellenfelekkel, hogy újabb izgalmas meglepetésben legyen részed.

               

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amiibo Kirby Meta Knight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Kirby Meta Knight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiibo Kirby Meta Knight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Kirby Meta Knight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Kirby Meta Knight.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ