Doručení zdarma Alzaboxy

Battle royale játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(10)
PlayStation 5
(8)
PlayStation 4
(5)
Xbox Series X
(12)
Xbox Series S
(7)
Xbox One
(11)
Nintendo Switch
(1)
Licenc
Doboz
(15)
Letölthető
(16)
Kulcs
Steam
(9)
Xbox Live
(7)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(24)
RPG
(3)
Stratégiai
(6)
Lövöldözős
(18)
Árkád
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(4)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(7)
Szöveg
CS
(2)
EN
(30)
DE
(27)
RU
(5)
PL
(5)
FR
(7)
ES
(5)
IT
(7)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(29)
DE
(16)
RU
(5)
PL
(2)
FR
(6)
ES
(4)
IT
(6)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A battle royale játékok egy olyan világba helyeznek, ahol csak az utolsó túlélő nyer. Ebben a játékban a fő célod, hogy kiiktasd az összes ellenséget, és utolsóként maradj életben. Nézzük meg együtt, melyek a legjobb battle royale játékok, és mi jellemző rájuk. Olvass tovább.

Tovább

Battle royale játékok - miről szólnak ezek a játékok?

A battle royale játék úgy kezdődik, hogy több tucat játékos elhelyezkedik a szabadon választott térképen. A tűzharcokban segítségül szolgáló fegyvereket és felszereléseket például a térképen szétszórt ládákban és dobozokban találhatod meg. A játékosoknak egy megjelölt zónában kell maradniuk, amely fokozatosan zsugorodik és változik, hogy elkerüljék a kiesést. Az utolsó életben maradt csapat vagy egyén nyeri a játékot.

i

A cross-platform lehetővé teszi, hogy te és barátaid platformtól függetlenül játszhassatok

A cross-platform funkciónak köszönhetően akkor is játszható a battle royale játék a barátaiddal, ha mindenki más platformon játszik, például Playstation, Xbox vagy PC.

Milyenek voltak az első battle royale játékok?

A battle royale játék első említése a Minecraftban jelent meg, ahol a túlélő játékmódot játszották a szervereken, amely ugyanazon az alapon állt, mint a battle royale játék. Az első battle royale shooter, a H1Z1 nevű játék, fellendítette a battle royale játékok piacát, és más fejlesztőket is megihletett. Ezt követően olyan nagyon sikeres címek jelentek meg, mint a PUBG, a Fortnite, az Apex Legends és a COD: Warzone, amelyek nagyot dobtak a játékvilágon.

i

Battle royale játékok PC avagy korlátlan választási lehetőségek

A PC-s játékosoknak kicsit nagyobb a választék, ha battle royale játék a kedvencük. Klasszikus böngészőn például úgynevezett "battle royale io" játékok játszhatók. Ezek a játékok nagyon egyszerűek, nem annyira részletgazdagok, de sok szórakozást nyújthatnak.

Fortnite - ismerd meg a népszerű battle royale játékok világát

A battle royale játék kínálatában napjainkban talán a Fortnite a legnépszerűbb mind közül. Nagyon sokáig a Fortnite volt a legtöbbet játszott és nézett játék az interneten. Ami megkülönbözteti a többitől, az a kreativitás, a jó játékmenet és a különleges események. A legfőbb különbség azonban az, hogy a játékban építhetünk olyan szerkezeteket, amelyekkel megvédhetjük magunkat az ellenséges tűzzel szemben.

Fortnite battle royale játék

A Fortnite battle royale játék egyedülálló az építési lehetőség miatt, amely lehetővé teszi, hogy saját utat építhess az ellenséghez.

A Call of Duty: Warzone az időtlen lövöldék minden rajongójának tetszeni fog

A Call of Duty: Warzone része a Call of Duty: Modern Warfare. A klasszikus Modern Warfare fegyverekkel és újakkal is találkozhatsz. Ez a játék az ikonikus Call of Duty kombinációja a battle royale játék mellett. A Warzone olyan váratlan eseményeket is tartalmaz, mint King Kong vs. Godzilla vagy egy atombomba robbanás.

battle royale játék Warzone

A Call of Duty: Warzone az összes ikonikus COD-fegyvert tartalmazza.

Az Apex Legends lenyűgöz az eredeti karakterek nagy választékával

Az Apex Legends is a nagyon népszerű battle royale játékok közé tartozik. Futurisztikus környezetben játszódik, így fegyvereket és felszereléseket is találhatunk a jövőből. Az Apex Legends a karakterek széles választékával szolgál, amelyeknek saját, egyedi képességeik és tulajdonságaik vannak.

battle royale játék Apex Legends

Az Apex Legends időtlen környezetével és karaktereivel gyönyörködtet.

Mobilos battle royale játékok, amikkel útközben is játszhatsz

Ha nincs játékgéped, de a battle royale játék megragadta a figyelmedet, akkor a mobilra készült battle royale játék is tetszeni fog. A leghíresebb játék, például a Fortnite, a PUBG vagy az Apex Legends mobilverziója is elérhető. Ezek a battle royale játékok mobilra is kínálnak cross-platform funkciót, amely lehetővé teszi, hogy platformtól függetlenül játszhass a barátaiddal.

i

Milyen ingyenes battle royale játékok vannak?

Rengeteg ingyenes battle royale játék létezik, amelyek garantálják az ingyenes szórakozást, például a Call of Duty: Warzone, a Fortnite, az Apex Legends vagy a Paladins.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
31 termék
Battlefield 2042: Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrásokért zajló konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális eloszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
32 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1815
Fallout 76: Steel Dawn Deluxe Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1740
Sid Meier's Civilization VI (Előrendelés) - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Ismét az emberiség történelmének leghíresebb vezetőivel kell megmérkőznöd, miközben felépíted hatalmas birodalmadat. A hatodik rész a történelem legszebb és legösszetettebb alkotásának ígérkezik.
20 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1383
Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe - MAC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
24 300 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003928
4,7
Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe + BONUS - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
24 300 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001274
4,6 16×
Call of Duty: Modern Warfare II - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak el kell sajátítani az új fegyverekkel való bánásmódot, meg kell ismerniük a járműveket és csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget; szedd össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, beszivároghatsz a profin megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0250std
5,0
Worms Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára, valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban! Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív Nintendo Online tagság szükséges.
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW884

Battle royale játékok

A Battle royale játékok kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó battle royale játékok
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ