Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Battle royale játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A battle royale játékok egy olyan világba helyeznek, ahol csak az utolsó túlélő nyer. Ebben a játékban a fő célod, hogy kiiktasd az összes ellenséget, és utolsóként maradj életben. Nézzük meg együtt, melyek a legjobb battle royale játékok, és mi jellemző rájuk. Olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
23 termék
2,0
Call of Duty: Modern Warfare III: Vault Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2164
3,1 14×
Call of Duty: Modern Warfare III: Cross-Gen Bundle - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2163
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: MSX1530b
Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD2007
4,7
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - CoD Modern Warfare II: CODE. A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak el kell sajátítani az új fegyverekkel való bánásmódot, meg kell ismerniük a járműveket és csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget; szedd össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, beszivároghatsz a profin megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0211
4,7 14×
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - CoD Modern Warfare II: CODE. A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak el kell sajátítani az új fegyverekkel való bánásmódot, meg kell ismerniük a járműveket és a csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget. Szedd össze a felszerelésedet, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, bejuthatsz a profin megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
Megszűnt
Termékkód: PSV0250
4,9
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, - CoD Modern Warfare II: CODE. A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak az új fegyverekkel való bánásmódot kell elsajátítaniuk, meg kell ismerniük a járműveket és a csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget. Szedd össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, beszivároghatsz egy erősen megerősített ellenséges bázisra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
Megszűnt
Termékkód: MSX1327
Worms Rumble: Fully Loaded Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban. Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív PlayStation Plus-tagság szükséges.
Megszűnt
Termékkód: PSV0115
1,0
Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrásokért zajló konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális eloszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1813
Battlefield 2042: Gold Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrásokért zajló konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális eloszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1812
Hunt: Showdown Gold Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MXESD1777ge
Hunt: Showdown Deluxe Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MXESD1777de
APEX Legends: Champions Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős
Megszűnt
Termékkód: MXESD1712
Hunt: Showdown - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MXESD1605
HUNT: Showdown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Te és partnered egy titkos vadászcég tagjai, amely nyomon követi és megöli a szörnyeket. A haszon magas, de a kockázatok is. Még a legkisebb hibáért is nagy árat kell fizetni - a zsákmányt, a felszerelést, az életet és a lelked.
Megszűnt
Termékkód: MSX768
Sid Meiers Civilization VI - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - A konzolok Civilization VI a legújabb fejlesztéseket, javításokat, valamint négy további játékjavítást tartalmazza.
Megszűnt
Termékkód: MXO670
4,0
Hunt: Showdown - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Te és partnered egy titkos vadászcég tagjai vagytok, amely nyomon követi és megöli a szörnyeket. A haszon magas, de ugyanakkor a kockázatok is. Még a legkisebb hibáért is a legnagyobb árat kell fizetned - a zsákmányt, a felszerelést, az életet és a lelked.
Megszűnt
Termékkód: MXO637
3,5
Sid Meiers Civilization VI - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai - Ismét az emberiség történelmének leghíresebb vezetőivel szemben kell felépítened a hatalmas birodalmadat. A hatodik rész azt ígéri, hogy a történelem legszebb és legösszetettebb darabja lesz.
Megszűnt
Termékkód: NSW506
3,0
Fallout 76 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A népszerű posztapokaliptikus világban játszódik. Ezúttal a Vault 76-ban találjuk magunkat, ahol összesen 500 lakos él. A boltozat először a bombázás után nyílt meg, és rajtad múlik, hogy újjáépítse az Egyesült Államokat. A játék online lesz, és lehetőséget kínál egyedül vagy barátokkal játszani, míg a világon a Vault 76 lakójaként találkozhatsz más játékosokkal.
Megszűnt
Termékkód: MXO498
4,4 11×
Fallout 76 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a közkedvelt posztapokaliptikus világban játszódik. Ezúttal a Vault 76-ban találjuk magunkat, amelyben összesen 500 lakos tartózkodik. A Vault elsőként nyílt meg a bombák ledobását követően, és kizárólag rajtad áll az USA újjáépítése. Az online játék lehetőséget nyújt az egyjátékos módra illetve a játékra a barátaiddal, míg a játék világában más játékosokkal is találkozhatsz, mint a Vault 76 lakói.
Megszűnt
Termékkód: MSX522
4,9 14×
Battlefield V - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a sorozat visszatér a gyökereihez és a második világháború páratlan feldolgozásában visszavisz a történelem legnagyobb háborús konfliktusába. Vezesd csapatodat a győzelemre a csatatereken, amelyek akár az előnyödre is válhatnak. Építsd ki a saját katonai századodat, fegyvertáradat és katonai járműparkodat – és indulj el velük egy nagyszabású útra a háborús frontokon. Tapasztald meg a minden eddiginél intenzívebb és lenyűgözőbb Battlefieldet. Már soha többé nem leszel ugyanaz az ember.
Megszűnt
Termékkód: MSX520
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ