A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Termékkatalógus
Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP
4,9 23 értékelés
RAM memória - 2x8GB, PC3-12800, CL8-8-8-24, 1,35V feszültség
Kód:  CR515j2 Termékszám:  BLT2C8G3D1608ET3LX0CEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP Megszűnt

Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Maximális teljesítmény? Ballistix Tactical!

A rendkívül nagy teljesítményű  Ballistix Tactical memóriamodulok  az igazi megszállottak  és lelkes játékosok számára készültek, és semmilyen szempontból nem ismerik a kompromisszumot.

Az alacsony profilú memóriamodulok kialakításuknak köszönhetően aeea hivatottak, hogy rendkívüli sebességet tegyenek lehetővé,  minden körülmények között megbízhatóan működjeneket, és minden nagy teljesítményű gép  csúcsminőségű tartozékai legyenek.

Teljes potenciáljuk kihasználásához nincs szükség bonyolult telepítési eljárásokra, és  bonyolult BIOS-beállításokat sem kell végezni. A  lehető legjobb időzítést, a hibátlan gyári teljesítményt és a nagy érzékenységet kombinálják a maximális kompatibilitással.

Obrázek 1

A megfelelő időzítés az alap

A Crucial Ballistix Tactical rendszermemória a legerősebb játékgépekhez készült. Az alacsony profil kisebb számítógépház, vagy nagy grafikus kártya esetén jó választás. Az egyszerű órajelgyorsításra készült  XMP profiloknak köszönhetően még több memóriához juthatsz!

A Crucial memóriamodul, amelynek teljes kapacitása 16GB, rendkívül nagy teljesítmányt biztosít a számítógéped számára. A 240-tűs modulok 1600 MHz frekvencián működnek. A készülék időzítése CL8-8-8-24, ami valóban nagyszerű, a DDR3 (PC3) sávszélessége 12800 MB/s. A névleges működési feszültség mindössze 1,35V.

Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5

Soha nem látott minőség és páratlan dizájn

 

Azonnal látható e rendszermemória kivételessége. A borotvapengékre emlékeztető exkluzív kialakítás saját passzív hűtéssel rendelkezik, és hatékonyan biztosítja a hőelvezetést. E memóriamodulok az átlátszó oldalfalú számítógépek valódi ékéül szolgálnak. 

A gyártó honlapját felkeresve könnyen megállapíthatod, kompatibilis-e a rendszereddel a memória. A Crucial 100%-os kompatibilitást garantál a honlapon feltüntetett termékekkel. Minden modul a sebességet illető szigorú minőségellenőrzést követően kerül a boltokba.

Figyelem: DDR3 formátum nem kompatibilis visszafelé a DDR2  vagy DDR csatalkozóval!

Paraméterek

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
2 db Kész!

Használat & típus

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
2 db Kész!
A szett a következőkre alkalmas
Dual-channel Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
1 600 MHz Kész!
Időzítés
CL8 Kész!

Interfész

Feszültség
1,35 V Kész!
Egyéb jellemzők
Low Profile, Passzív hűtés, Unbuffered Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial 16 GB KIT DDR3 1600 MHz CL8 Ballistix Tactical LP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz 16 GB KIT CL8 Ballistix Tactical LP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz 16 GB KIT CL8 Ballistix Tactical LP.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ