AD květen univerzal Alza Dny květen

Archív - Egyéb játéksorozatok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
 
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
232 termék
5,0
Tekken 8: Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek, továbbá a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, valamint minden győzelmet epikus történetté varázsol.
Megszűnt
Termékkód: PSV0372ue
5,0
Final Fantasy XVI: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy epikus fantasy világ, amely sorsáról a Dominantok és a birtokukban lévő hatalmas Eikonok döntenek. Ez egy történet Clive Rosfieldről, egy harcosról, aki a “First Shield of Rosaria” címet viseli és felesküdött, hogy megvédi fiatalabb testvérét, Joshuát, a Phoenix dominantját. Nemsokára azonban Clive egy hatalmas tragédia közepette találja magát és bosszút esküszik a Dark Eikon, Ifrit ellen, aki egy rejtélyes entitás, amely szerencsétlenséget hoz, bármerre jár.
Megszűnt
Termékkód: PSV0021de
5,0
Tekken 8: Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsol.
Megszűnt
Termékkód: PSV0372
Theatrhythm Final Bar Line
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1417nad
Theatrhythm Final Bar Line - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék 385 gondosan válogatott zeneszámot tartalmaz a FINAL FANTASY sorozatból. Éld át újra az izgalmas csatákat és az izgalmas érzelmeket gyönyörű zenével és videóval.
Megszűnt
Termékkód: MSX1417
5,0
Theatrhythm Final Bar Line - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A játék 385 gondosan kiválasztott zeneszámot tartalmaz a FINAL FANTASY sorozatból. Éld át újra az izgalmas csatákat és az izgalmas érzelmeket gyönyörű zenével és videóval!
Megszűnt
Termékkód: NSW1160
Arcade1up Pac-Man Countercade - Retro játékkonzol Típusok
5,0
Arcade1up Pac-Man Countercade
Retro játékkonzol -, 8 "-os kijelzővel, súlya: 5,03 kg 46,99 cm magas, egyszerű telepítés
Megszűnt
Termékkód: ARCUPD09
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG, - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekményei előtt kezdődik és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack azt a feladatot kapja, hogy lenyomozzon egy eltűnt 1st Class operative-ot, Genesis Rhapsodost.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0294
Arcade1up Junior Pac-Man
Retro játékkonzol - retro kivitel, 3 előre telepített játékkal, 8 "-os kijelzővel, magassága: 91,44 cm, egyszerű telepítés
Megszűnt
Termékkód: ARCUPD16
5,0
Arcade1up Pac-Man Couchcade
Konzol - tévéhez, retro, 10 előtelepített játék, előre telepített licencek - sorozat: Pac-Man, többszínű kivitel
Megszűnt
Termékkód: ARCUPD11
5,0
PAC-MAN WORLD Re-PAC - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Kihasználja az aktuális hardver előnyeit, hogy gördülékenyebb játékmenetet, frissített látványvilágot, beleértve a PAC-MAN új, csillogó megjelenését, továbbfejlesztett felhasználói felületet és még sok egyebet kínáljon.
Megszűnt
Termékkód: NSW1090
PAC-MAN WORLD Re-PAC
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció és árkád
Megszűnt
Termékkód: MSX1352nad
PAC-MAN WORLD Re-PAC - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Kihasználva az aktuális hardver előnyeit, gördülékenyebb játékmenetet, és frissített látványvilágot kínál, beleértve a PAC-MAN új, csillogó megjelenését, továbbfejlesztett felhasználói felületet és még sok mást.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0248
5,0
PAC-MAN WORLD Re-PAC - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Kihasználja az aktuális hardver előnyeit, ennek köszönhetően gördülékenyebb játékmenetet, frissített vizuális elemeket, köztük a PAC-MAN új, ragyogó megjelenését, továbbfejlesztett felhasználói felületet és még sok mást kínál.
Megszűnt
Termékkód: PSV0287
5,0
PAC-MAN WORLD Re-PAC - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Kihasználja az adott hardver előnyeit, hogy gördülékenyebb játékmenetet, frissített látványt, beleértve a PAC-MAN új, csillogó megjelenését, továbbfejlesztett felhasználói felületet és még sok mást kínáljon.
Megszűnt
Termékkód: MSX1352
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt! Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, beleértve a John Deere-t, de a Case IH-t és még sok más gépet is.
Megszűnt
Termékkód: MXO455ae
Destiny 2: The Witch Queen - Deluxe Edition - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Megszűnt
Termékkód: MXESD1937
Final Fantasy IX - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs - Zidane és a Tantalus Theater Troupe elrabolta Garnet hercegnőt, Alexandria örökösnőjét. Meglepetésükre azonban maga a hercegnő is el akart szökni a kastélyból. Szokatlan körülmények sorozata révén ő és testőre, Steiner hihetetlen utazásra indulnak.
Megszűnt
Termékkód: NSW1021
5,0
Farming Simulator Nintendo Switch Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vállald a modern gazdálkodás kihívásait. Fedezz fel egy hatalmas nyitott világot, beleértve a részletgazdag észak-amerikai környezetet, tele mezőgazdasági tevekénységekkel, több száz hektáros területen. Irányíts több mint 250 autentikus mezőgazdasági járművet és felszerelést több mint 75 gyártótól, köztük olyan márkák, mint például: Challenger, Fendt, Massey Ferguson és Valtra.
Megszűnt
Termékkód: NSW987
Among Us: Ejected Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz egy valódi emberekből álló legénységhez és élvezd a szórakoztató csoportos együttműködést... tele hazugságokkal, szabotázzsal és gyilkossággal! Játssz online négytől akár 15 játékosig terjedő csoportban, és próbáljátok működésben tartani az űrhajótokat, amíg vissza nem tértek a civilizációba. De vigyázat, a fedélzeten tartózkodik legalább egy földönkívüli alakváltó!
Megszűnt
Termékkód: NSW978
Among Us: Impostor Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz egy valódi emberekből álló legénységhez és élvezd a szórakoztató csoportos együttműködést... tele hazugságokkal, szabotázzsal és gyilkossággal! Játssz online négytől akár 15 játékosig terjedő csoportban, és próbáljátok működésben tartani az űrhajótokat, amíg vissza nem tértek a civilizációba. De vigyázat, a fedélzeten tartózkodik legalább egy földönkívüli alakváltó!
Megszűnt
Termékkód: NSW977
Among Us: Crewmate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz egy valódi emberekből álló legénységhez és levezd a szórakoztató csoportos együttműködést... tele hazugságokkal, szabotázzsal és gyilkossággal! Játssz online négytől akár 15 játékosig terjedő csoportban, és próbáljátok működésben tartani az űrhajótokat, amíg vissza nem juttok a civilizációba. De vigyázat, a fedélzeten tartózkodik legalább egy földönkívüli alakváltó!
Megszűnt
Termékkód: NSW976
Among Us: Ejected Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Csatlakozz egy valódi emberekből álló legénységhez és élvezd a szórakoztató csoportos együttműködést... tele hazugságokkal, szabotázzsal és gyilkossággal! Játssz online négytől akár 15 játékosig terjedő csoportban, és próbáljátok működésben tartani az űrhajótokat, amíg vissza nem tértek a civilizációba. De vigyázat, a fedélzeten tartózkodik legalább egy földönkívüli alakváltó!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0166
5,0
Among Us: Impostor Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - Csatlakozz egy valódi emberekből álló legénységhez és élvezd a szórakoztató csoportos együttműködést... tele hazugságokkal, szabotázzsal és gyilkossággal! Játssz online négytől akár 15 játékosig terjedő csoportban, és próbáljátok működésben tartani az űrhajótokat, amíg vissza nem tértek a civilizációba. De vigyázat, a fedélzeten tartózkodik legalább egy földönkívüli alakváltó!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0165
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ