Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(3732)
DLC tartalom
(616)
Játékkredit
(132)
Platform
PC
(1858)
Xbox Series X
(1139)
Xbox One
(1096)
PlayStation 5
(842)
Xbox Series S
(715)
Licenc
Doboz
(1910)
Letölthető
(2635)
Kulcs
Steam
(1528)
Xbox Live
(891)
Nintendo eShop
(81)
Origin
(71)
Microsoft Store
(67)
Műfaj
Akció
(2587)
RPG
(729)
Stratégiai
(594)
Szimulátor
(539)
Árkád
(446)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(503)
PlayStation 5 optimalizálás
(409)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(496)
Szöveg
CS
(463)
SK
(9)
EN
(4489)
DE
(3182)
HU
(127)
RU
(906)
UK
(9)
PL
(681)
FR
(1387)
ES
(1214)
IT
(1181)
RO
(3)
Zh
(294)
KR
(18)
JP
(25)
Szinkron
CS
(33)
SK
(5)
EN
(4240)
DE
(1649)
HU
(15)
RU
(206)
UK
(5)
PL
(120)
FR
(524)
ES
(427)
IT
(417)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(53)
KR
(10)
JP
(26)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Imádod a videojátékokat, de eleged van abból, hogy folyton ugyanazzal a műfajjal töltöd az idődet? Akkor csatlakozz hozzánk, nézzük meg, milyen más műfajok között válogathatsz. Lövöldözős akciójátékok, versenyzős vagy stratégiai - mindent megtalálsz, ami csak képzeletedet felizgatja. De sort kerítünk néhány kevésbé ismert műfajra is, például a Battle Royale, a MOBA játékok és a sokak által kedvelt erotikus játékokra is. Szeretnél többet megtudni?

Tovább

Fedezz fel számtalan szórakoztató műfajt!

Mivel világszerte az akció-, az RPG- és a sportjátékokat játsszák a legtöbben, más műfajok kissé háttérbe szorulhatnak. A játékvilág azonban messze nem korlátozódik a három legtöbbet játszott játékműfajra. Rengeteg mást is kínál, a gyors tempójú versenyjátékoktól kezdve a bonyolult stratégiai játékokon át a csintalan erotikus játékokig. Fedezd fel velünk a klasszikus műfajokat.

  • Az akció játékok vagy más néven FPS (first person shooter) játékok leggyakrabban lövöldözős, verekedős és ugrálós játékok, amelyekben te és a karaktered egy izgalmas és akciódús történeten keresztül próbáljátok végigküzdeni magatokat a győztes befejezésig.
  • A kalandjátékok bonyolult és fordulatokkal teli történeteket kínálnak, amelyekben megannyi titok és megoldásra váró rejtély nehezíti utadat.
  • Az RPG játékok (role-playing, azaz szerepjátszós játékok) lenyűgözően gazdag és kidolgozott játékvilágokba varázsolnak el, amelyeket az általad játszott hős szemén keresztül fedezhetsz fel.
  • A sport játékok és a versenyzős játékok segítségével egy top focista, hokis vagy autóversenyző bőrébe bújhatsz.
  • A stratégiai játékok, és a logikai játékok nagyszerűek, ha az agyadat akarod tornáztatni és változatos stratégiákat kidolgozni ellenfeleid legyőzésére.
  • A szimulátor játékok a teherautók, a vasút vagy a repülőgépek rajongói számára ellenállhatatlanok. E játékoknak köszönhetően legalább a virtuális világban sofőrré, mozdonyvezetővé vagy pilótává válhatsz annak minden szépségével és nehézségével.
  • Az árkád játékok, tehát a játéktermi stílusú videójátékok már a 20. század elején nagy népszerűségnek örvendtek a játéktermekben. De ma már a megfigyelőképességedet és a kitartásodat is próbára teszik.
  • A zene és tánc játékokat a konzol érzékelőinek köszönhetően a saját testeddel irányíthatod.
  • A gyermekek szánt videójátékok kerülik az erőszakot és a vulgaritást, így még a legkisebbek is élvezni fogják őket.

De ez még nem minden! Próbálj ki nem hagyományos műfajokat

A klasszikus, bevált műfajok mellett léteznek kevésbé ismert vagy igazán különleges játéktípusok is, amelyeket szintén érdemes megemlíteni. Hallottál már az utóbbi évek slágeréről, az ún. "Battle Royale"-ról? Vagy volt már olyan, hogy izgalmas szórakozást kerestél az interneten, és eszedbe jutottak az erotikus játékok? Nem vagy egyedül.

Battle Royale online játékok - mutasd meg, hogy te vagy a legjobb

A Battle Royale játékokban egyszerű a feladatod: maradj életben, amíg csak tudsz, lehetőleg utolsóként. A játék zsugorodó arénájában egy halom ellenféllel kell szembenézned, akiket taktikával, ravaszsággal és pontos lövöldözéssel kell legyőznöd. A leghíresebb Battle Royale online játékok közé tartozik az Apex Legends, a PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) és a legendás Fortnite. Az online téren kívül is felvértezheted magad Fortnite cuccokkal vagy játékfigurákkal lepheted meg a haverokat.

Az első Battle Royale meglepetés lesz számodra!

Talán meglepő, de az első Battle Royale játék a Minecraft volt. A multiplayer módban lehetőség volt olyan szerverekhez csatlakozni, amelyeken ún. "survival games", tehát túlélő játékok zajlottak. Ezek alapvetően azonosak voltak a mai Battle Royale játékokkal.

i

Érdekelnek a Battle Royale játékok? Olyan nagyszerű játékokat kaphatsz meg ingyen, mint az Apex Legends vagy a Fortnite. Szintén free to play a "Warzone" elnevezésű Call of Duty Battle Royale játék, amely csúcsminőségű grafikát kínál.

Fortnite Battle Royal

Képernyőkép az egyik leghíresebb Battle Royale játékból - Fortnite.

MOBA játékok – A legjobb csapat győz

A MOBA (azaz multiplayer online battle arena) játékok műfajában az a feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleidet a harci arénában. Sokféle harci egység és bajnok áll rendelkezésedre, amelyek közül szabadon választhatsz. A legnépszerűbb MOBA-játékok közé tartozik Pc-n a League of Legends és a DOTA 2, amelyek az eSport-mérkőzéseken is helyet kaptak. A legjobb MOBA játékok közé tartozik mobilon a Clash Royale.

Tower Defense – Verd vissza az ellenséges hordák hullámait

A Tower Defense játékok komoly kihívást jelentenek, amelyben meg kell védened a váradat, a mágikus kapuidat vagy a bázisaidat az ellenséges hordák ellen. Különböző típusú fegyvereket, védelmi mechanizmusokat, csapdákat és csapatokat állíthatsz a védelmi vonalaidba. A legtöbbet játszott Tower Defense játékok sorába tartozik a Kingdom Rush és a Plants vs. Zombies.

i

A Tower Defense játékok manapság nagyon népszerűek, különösen mobileszközökön. Sokan játsszák őket, a kicsiktől a felnőttekig, hogy elűzzék unalmukat a napi iskolába vagy munkába járás során.

Retró játékok - ébreszd fel magadban a nosztalgia szellemét

Ha szereted a nosztalgiát és a 8 bites grafikát, akkor a retró játékok pont neked valók. A DOS-on indult legjobb retró játékok közé tartoznak az olyan akciójátékok, mint a Wolfenstein 3D, a Doom, a Quake, az olyan stratégiai játékok, mint az UFO: Enemy Unknown, és a játékgépekből ismert kedvenc, a Pacman.

i

A kazettás retró játékokat felváltották a retró konzolok

Manapság már csak bolhapiacon vagy apróhirdetések által tudsz kazettás retró játékokat vásárolni, és amúgy sem lehet velük sokat kezdeni. Mégis, ma is élvezhetjük ugyanazokat a játékokat, amelyeket évtizedekkel ezelőtt imádtunk. Tekintsd meg retró játékkonzolok kínálatunkat, amelyek közül néhány modern TV-hez is csatlakoztatható.

Erotikus játékok - pajzánkodás a virtuális világban

Ha nem szokványos, de izgató játékokat keresel, akkor vesd magad az erotikus és szexjátékok világába, amelyek különleges szórakozást kínálnak. A legtöbb ilyen játék online érhető el, akár többjátékos módban is, így találkozhatsz más játékosokkal, akik hasonló izgalomra vágynak. Ne feledd, hogy az erotikus játékok csak 18 éves kortól játszhatók.

Minden műfajból találsz játékokat az összes platformra, legyen az PC, Xbox ONE, PS4, Xbox Series, PS5 vagy Nintendo Switch.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 549 termék
4,9 68×
Ratchet and Clank Rift Apart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - A már jól ismert hősök intergalaktikus kalandja visszatért. Segíts a gonosz robot császár megállításában, aki minden ismert és ismertelen világot meg akar hódítani. Ugorj az egyik bolygóról a másikra egy szempillantás alatt!
Leárazás -49 %
11 890 Ft 23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0003
4,2 22×
NHL 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0533
4,8 25×
Crash Team Racing Nitro Fueled - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Az egyetlen igazi versenytárs, a Mario Kart remasterje. A Nitro Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál, akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint többjátékos online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
Szuper ár
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW109
4,9 167×
The Legend of Zelda Breath of the Wild - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, kaland és kaland - Utazásod során félelmetes ellenfelekkel kell megküzdened, vadászhatsz vadállatokra, és összegyűjtheted a vadonban való túléléshez szükséges étel és varázsitalok alapanyagait.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW007
4,9 15×
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1161
5,0
Alone in the Dark - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magánnyomozóval együtt útnak indul Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Különös lakókkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül egy kusza hálót fogsz felfedezni az elhatalmasodó gonoszról.
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0307
4,8 34×
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és kaland - Fedezd fel az elveszett történelmet a karizmatikus, mégis összetett személyiségű tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, miközben a világot járják, rendkívüli kalandok és elfeledett legendák után kutatva.
Leárazás -25 %
7 390 Ft 9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0190
4,3 15×
Watch Dogs Legion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Watch Dogs című hacker-akciójáték új epizódja a Legion címet kapta, és egy disztópikus, közeli jövőbeni Londonban játszódik.
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0025
4,4 16×
Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Téged, a na'vikat, elraboltak az RDA nevű emberi militarista vállalat által, és az ő céljaik szolgálatába állítottak. Tizenöt évvel később kiszabadultatok, de idegenekként találtátok magatokat szülőhelyeteken. Kapcsolódjatok vissza elveszett örökségetekhez, és fedezzétek fel, mit is jelent valójában na'vinak lenni.
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0103
4,8 95×
Super Mario Odyssey - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Az első sandbox játék Marioval a főszerepben, a Nintendo 64 konzolon játszódó Super Mario 64 és a Nintendo GameCube-on játszódó Super Mario Sunshine játékok óta. Ebben a játékban a játékosok hatalmas 3D világokban küzdenek, miközben különleges holdakat gyűjtenek, amely Mario Odyssey nevű űrhajójának az üzemanyaga.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW013
4,7
WRC Generations - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenet szempontjából új mechanikák léptek játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0249
4,8
Dead Island 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX158
4,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
4,8 68×
Minecraft - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Járd be a Minecraft által véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző épületeket - a legegyszerűbb házikóktól kezdve egészen a leglátványosabb várakig! Játssz kreatív módban (Creative Mode), vagy túlélő módban (Survival Mode), bányássz a föld legmélyéből, ahol saját fegyvereket és pajzsokat kell majd készítened, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes ellenséggel szemben!
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW060
3,7
Detective Pikachu Returns - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Szuper ár
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1236
4,8 19×
Mortal Kombat 1 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Eérkezett a Mortal Kombat univerzum újjászületése. Egy új történet, ikonikus hősök és gonosztevők, ahogy még soha senki nem látta őket.
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0442
5,0 23×
Marvels Spider-Man GOTY - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Ez a kiadás a teljes játékot és a City That Never Sleeps című DLC mindhárom epizódját tartalmazza.
Leárazás -34 %
10 890 Ft 16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX2003g
4,7 12×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
12 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW528
4,9 297×
God Of War - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Egy szörnyekkel, sárkányokkal és haragos istenekkel teli világ, ahol csak saját magadban bízhatsz - egy vérrel és káosszal teli életben hogyan javíthatnád ki a múlt hibáit és hogyan biztosíthatnád a jövődet?
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX2001
4,7 45×
New Super Mario Bros U Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A platformer játék remastered verziója Marioval és testvérével, Luigival a főszerepben. A csomagban megtalálható az alapvető New Super Mario Bros. U és a New Super Luigi U. Játssz az új karakterekkel Nabbittel és Toadette-tel.
18 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW098
4,5 10×
Super Mario RPG - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1239
5,0 37×
Super Mario Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A Mario Party sorozat visszatér, maximális szórakozással mindenki számára! A klasszikus társasjáték-formátum bőséges adag új stratégiai elemeket kapott, mint például a minden játékosnak szánt specifikus kockákat. A játék új játékmódokat is bevezet - például minijátékokat a Joy-Con kontrollerekkel és új játékmódokat, amelyeket barátaid és családod is élvezni fog. A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön megvásárolható).
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW086
4,7 45×
Gran Turismo 7 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár profi vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, tervező vagy fotós vagy, találd meg saját vonaladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményével, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-ot és az autós iskolát.
Leárazás -52 %
10 990 Ft 22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1207
4,9 19×
Mortal Kombat 11 Ultimate - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0034

Játékok műfaj szerint

Játékok műfaj szerint

A Játékok műfaj szerint kategóriában összesen 4549 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok műfaj szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok műfaj szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok műfaj szerint vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ