Doručení zdarma Alzaboxy

SONY játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(5)
PlayStation 5
(39)
PlayStation 4
(19)
Licenc
Doboz
(40)
Letölthető
(5)
Műfaj
Akció
(39)
RPG
(8)
Lövöldözős
(3)
Kaland
(1)
Versenyzős
(2)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(30)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(30)
EN
(45)
DE
(41)
HU
(24)
RU
(3)
PL
(5)
FR
(6)
ES
(8)
IT
(6)
KR
(2)
Szinkron
EN
(45)
DE
(39)
RU
(4)
PL
(4)
FR
(7)
ES
(6)
IT
(4)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott SONY játékok műfaj szerint termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó SONY játékok műfaj szerint - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő SONY játékok műfaj szerint termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

SONY játékok műfaj szerint vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha SONY játékok műfaj szerint vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
God of War Ragnarok - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
16 990 Ft

2.
Marvels Spider-Man 2 - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
23 290 Ft

3.
God of War Ragnarok - PS4 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
17 890 Ft

Még több
45 termék
4,8 65×
Days Gone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Játszd a régi motoros, Deacon St. John szerepét, aki gazember, számkivetett, fejvadász, de még maradt benne némi emberség. Egy, a világjárvány által elpusztult világban St. John úgy dönt, hogy elhagyja a „biztonságot jelentő”, túlélők számára létrehozott tábort, és útnak indul.
Leárazás -46 %
7 490 Ft 13 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX304
4,9 296×
God Of War - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Egy szörnyekkel, sárkányokkal és haragos istenekkel teli világ, ahol csak saját magadban bízhatsz - egy vérrel és káosszal teli életben hogyan javíthatnád ki a múlt hibáit és hogyan biztosíthatnád a jövődet?
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX2001
5,0 23×
Marvels Spider-Man GOTY - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Ez a kiadás a teljes játékot és a City That Never Sleeps című DLC mindhárom epizódját tartalmazza.
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX2003g
4,8 29×
Marvels Spider-Man Miles Morales - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Éld át Miles Morales felemelkedését, aki új hősként hihetetlen, robbanékony erőket ural, hogy létrehozza a saját Pókember verzióját.
Leárazás -10 %
11 490 Ft 12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0001
4,6 21×
Nioh 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Utazz el Japánba 1555-ben, amikor az országot végtelen háború sújtja, és démonok járják a földet. Túl tudod élni a halálos Sötét Birodalom csapdáit a zord Sengoku korszakban?
Leárazás -25 %
3 690 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX735
4,8 281×
The Last Of Us Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Naughty Dog Playstation 4-re felújított mesterműve tartalmazza a Left Behind egyjátékos csomagot, valamint az Abandoned Territories és Reclaimed Territories többjátékos csomagokat.
Leárazás -47 %
3 390 Ft 6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX086
4,9 29×
Demons Souls Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A mára legendássá vált játék teljes remake-je, amely megalapozta a "soulslike" nevű akció-RPG-k saját alműfaját, és amely nélkül a Dark Souls sorozat valószínűleg nem jött volna létre. Tapasztald meg a függőséget okozó sötét hangulatot, a kompromisszumok nélküli nehézségeket és a fantasztikusan kidolgozott csatákat.
Leárazás -6 %
11 890 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0015
4,9 136×
The Last of Us Part II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Tapasztald meg az egyre erősödő erkölcsi ellentmondásokat, amelyeket Ellie könyörtelen bosszúvágya gyakorol. Az erőszak körhintája, amelyet maga után hagy, ami meg fogja törni a jó és a rossz, a hősök és a gazemberek közötti különbségről alkotott elképzeléseidet.
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX445
4,8 69×
Death Stranding - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
Leárazás -20 %
3 890 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX463
4,9 162×
Uncharted The Nathan Drake Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az előző generációs játékkonzolok egyik legjobb akció-sorozatának HD remake-je, az Uncharted Collection a jelentősen fejlesztett Uncharted játékok mind a három részét tartalmazza 1080p felbontásban és 60 FPS sebességgel.
Leárazás -49 %
3 390 Ft 6 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX183
4,9 61×
God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a PS3 játékok egyik legmodernebb és egyben a legbrutálisabb játéka most technikailag kiváló remastered verzióban megérkezik PS4-re is - 1080p felbontással és 60 FPS-sel! Éld meg a kalandot a görög istenek legnagyobb ellenségével, a spártai harcossal, Kratos-szal.
Leárazás -46 %
3 390 Ft 6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX147
4,7 109×
Horizon: Zero Dawn Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A teljes játékot tartalmazza, beleértve a Frozen Wilds DLC-t. Egy növényzettel teli nyílt világban óriási mechanikus lények kóborolnak, akik elvették az emberiség csúcsragadozói státuszát a földön. Az emberek fokozatosan visszatértek a törzsi életmódhoz. Csodálatos és lenyűgöző erdőkben, fantasztikus hegyek között és az elfeledett civilizáció lélegzetelállító romjai között élnek.
Leárazás -49 %
3 390 Ft 6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX179a
4,6 70×
Bloodborne - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A fejlesztő Hidetaka Miyazaki és a FromSoftware alkotói (a legendás akció RPG játékok a Demon's Souls, a Dark Souls és a Dark Souls II készítői) a Bloodborne játékkal érkeznek, egy vadonatúj akció RPG játékkal, egyedülálló sötét légkörrel, brutális nehézséggel és kifinomult harcrendszerrel
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX124
4,7 62×
Marvels Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Az Ultimate Edition tartalmazza az eredeti Marvels Spider-Man Remastered alapjátékot és az új Marvels Spider-Man: Miles Morales játékot.
Leárazás -31 %
15 890 Ft 22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0001UE
4,9 40×
Marvels Spider-Man: Miles Morales - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Éld át Miles Morales felemelkedését, ahogy az új hős hihetetlen, kirobbanó képességeket sajátít el, hogy ő maga is Pókember legyen.
Leárazás -39 %
10 890 Ft 17 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX930
4,8 33×
Sackboy A Big Adventure! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
Leárazás -48 %
10 890 Ft 20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0014
4,9 91×
God of War Ragnarok - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0017
4,9 113×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
Szuper ár
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
4,9 51×
God of War Ragnarok - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1342
4,8 125×
Horizon Forbidden West - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útja során a Tiltott Nyugaton, ahol titokzatos új fenyegetések várnak Rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és rémisztőbb gépek ellen és találkozz meglepő új törzsekkel.
Leárazás -15 %
10 990 Ft 12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0007
4,7 138×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
Leárazás -39 %
15 890 Ft 25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002
4,7 36×
Horizon Forbidden West - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útján a Tiltott Nyugaton át, ahol titokzatos új fenyegetések várnak rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és ijesztőbb gépekkel, és találkozz meglepő új törzsekkel.
Leárazás -20 %
7 590 Ft 9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1197
4,7 13×
Helldivers 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csatlakozz a Helldivershez ebben a gyors tempójú, fergeteges third person shooter játékban, miközben barátaiddal együtt harcolsz a szabadságért egy ellenséges galaxisban. Bosszuld meg az elesetteket. Vedd fel a szabadság köpenyét. Csatlakozz a legnagyobb katonai erőhöz, amelyet a galaxis valaha látott, és gondoskodj arról, hogy itt biztonságban és szabadon élhess.
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0563
5,0
Rise of the Ronin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után nyugatról fekete hajók érkeztek a határra, és az egész ország felbolydult. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos válik saját sorsának kovácsává, olyanná, aki kezében tartja Japán sorsát.
+Ajándék Elektronikus promo kód Rise of the Ronin - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0596

SONY játékok műfaj szerint

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ