NHL 23 L NHL 23 P

Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES megrendelésedet akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki a terméket biztonságosan otthonról, és szállíttasd házhoz, vedd át érintésmentesen az Alzaboxból vagy az üzletünkben, ahol szigorúan betartjuk az összes higiéniai szabályt.

Tovább

Néhány jó ok, hogy miért az Alza.hu-n vásárolj Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES-t

  • A raktáron lévő Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk és az Alzaboxok működnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és Magyarország-szerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj, ha Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES-t vásárolsz?

Ha Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES-t szeretnél beszerezni, itt van néhány pont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatod a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES – megbízhatóság az első helyen

A reklamációs arány egy érdekes faktor, amely befolyásolhatja a választást. Ez ugyanis megmutatja, hogy az általad választott, Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES kategóriában szereplő termék megbízható-e.

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció
12 090 Ft

2.
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - PS4 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online felülethez, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA valuta $1,000,000 értékben a GTA Online-on), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers
11 190 Ft

3.
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival,nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.
19 790 Ft

Még több
28 termék
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online felülethez, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA valuta $1,000,000 értékben a GTA Online-on), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers

11 190 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX088p
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online-hoz, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA játékvaluta 1 000 000$ értékben a GTA Online-ban), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers

13 490 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXO142p
Red Dead Redemption 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.

18 790 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX355
Red Dead Redemption 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és kaland - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.

12 490 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXO353
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Rockstar Social Club kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó, törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption készítőinek új alkotása, a Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.

29 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004818
Red Dead Redemption 2 (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Rockstar Social Club kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak lezárult és elkezdődött a vadászat az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.

20 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004816
Grand Theft Auto V (GTA 5) + Criminal Enterprise Starter Pack (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Rockstar Social Club kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

10 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002917
Grand Theft Auto Online: Bull Shark Card - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció és kaland,

2 370 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004950
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

12 090 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PSV0092
The Sims 4: kutyák és macskák - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -

10 200 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005456
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival,nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.

19 990 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XBSE0143
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival,nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.

19 790 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX1229
Grand Theft Auto V (GTA 5) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

14 290 Ft
Átvehető: ma 5:55-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XBSE0053
Grand Theft Auto V (GTA 5) + Criminal Enterprise Starter Pack + Megalodon Shark Card (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Rockstar Social Club kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

23 560 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002918
Grand Theft Auto V (GTA 5): Whale Shark Card (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció,

12 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001752
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival,nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.

19 790 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NSW954
Grand Theft Auto V (GTA 5)+ Criminal Enterprise Starter Pack + Whale Shark Card (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Rockstar Social Club kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

17 040 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002923
Grand Theft Auto V (GTA 5)+ Criminal Enterprise Starter Pack + Great White Shark Card (PC) DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Rockstar Social Club kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

13 770 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002922
The Sims 4: Élet a szigeten- PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -

10 560 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005457
Tomb Raider I - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Steam kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

1 050 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005458
Grand Theft Auto Online: Criminal Enterprise Starter Pack (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához

3 270 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002924
Tomb Raider IV: The Last Revelation - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Steam kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

920 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005463
Tomb Raider: Legend - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Steam kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

950 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005462
Tomb Raider VI: The Angel of Darkness - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Steam kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció

1 540 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005461

Játéksorozatok ROCKSTAR GAMES

P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ