Slevy s AP+ Stellar Blade

Legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(55)
DLC tartalom
(1)
Licenc
Doboz
(54)
Letölthető
(2)
Műfaj
Party
(39)
Árkád
(21)
Logikai
(18)
Akció
(13)
Gyerekeknek
(10)
Szöveg
CS
(2)
EN
(56)
DE
(39)
HU
(1)
RU
(3)
PL
(1)
FR
(5)
ES
(5)
IT
(5)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(55)
DE
(20)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) egyéb műfajú Nintendo Switch játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 56 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Mario Party Superstars - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 17 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok érdekelnek, nézd meg a(z) egyéb műfajú Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
56 termék
4,9 16×
Mario Party Superstars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Mario Party Superstars játék a Nintendo Switch-re jelenik meg. Öt társasjátékot kapsz a Nintendo 64 korából, valamint több mint 100 minijátékot a Mario sorozat katalógusából.
Leárazás -14 %
17 890 Ft 20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW873
4,6
Everybody 1-2 Switch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minden egyes találkozás lehetőség a remek szórakozásra! Alkossatok csoportokat, és versenyezzetek számtalan furcsa és csodálatos minijátékban, ahol a léggömböktől kezdve a földönkívülieken át mindent megtalálsz! Ezekben a játékokban a Joy-Con kontrolleredet vagy az okoseszközödet* vicces és különös módokon kell használnod, hogy pontokat szerezz csapatod számára. A hagyományoknak megfelelően itt is a legtöbb pontot gyűjtő csapaté lesz a dicsőség!
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1229
5,0 38×
Super Mario Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A Mario Party sorozat visszatér, maximális szórakozással mindenki számára! A klasszikus társasjáték-formátum bőséges adag új stratégiai elemeket kapott, mint például a minden játékosnak szánt specifikus kockákat. A játék új játékmódokat is bevezet - például minijátékokat a Joy-Con kontrollerekkel és új játékmódokat, amelyeket barátaid és családod is élvezni fog. A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön megvásárolható).
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW086
3,6
Just Dance 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1230
4,0
30 Sport Games in 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
9 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1277
4,7 12×
LEGO Jurassic World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és party - Ismét tökéletes "LEGO" szórakozást nyújt, ezúttal azonban a Jurassic Park környezetéből, amelyet Steven Spielberg legendás film-trilógiájának köszönhetően mindannyian jól ismerünk. Éld át a filmek legjobb pillanatait a gyermekeiddel, hála az elérhető Lego feldolgozásnak. Ráadásul a Nintendo Switch-re készült változat 3 játékbővítményt tartalmaz: Jurassic World DLC Pack - 6 új karakter, 2 új jármű és még sok más | Jurassic Park Trilogy Pack #1 - 3 új karakter és 1 új jármű | Jurassic Park Trilogy Pack #2 - 3 új karakter és 1 új jármű.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW554
5,0
Pikmin 4 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és logikai - A Pikminek egy újabb grandiózus küldetésben térnek vissza! Ezek az apró, növényszerű lények egy titokzatos bolygón élnek. Termeszd és takarítsd be őket, valamint parancsolj nekik, miközben segítségükkel bejárod ezt az új világot.
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1208
4,5
Fitness Boxing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Az edzés és alakformálás még sosem volt ilyen egyszerű. A napi edzés 10-40 percet vesz igénybe, normál és gyors mód is elérhető. Sportolj otthon egyedül vagy akár egy barátoddal útközben! A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön vásárolható meg).
17 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW096
4,8
Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Kelj fel a kanapéról, és végezz vidám boksz gyakorlatokat az ismerős slágerek ütemére! Csatlakozz a bokszolóhoz, miközben fokozatosan kinyitod a jól ismert slágerek 20 instrumentális változatát. Fogd a Joy-Con vezérlőt, üss és guggolj az egész testet megmozgató gyakorlatsorozatok közben!
Leárazás -9 %
14 390 Ft 15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW719
Moving Out 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1264
4,0
Game Builder Garage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Akartál már valaha saját 3D-s akció-, verseny- vagy űrlényes shooter játékot készíteni? A Nintendo Switch konzolra készült Game Builder Garage játékban megvalósíthatod ötleteidet, és szórakoztató módon készíthetsz saját játékokat.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1038
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
4,6
30 in 1 Game Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849b
GYLT: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át újra Sally történetét, egy kislányét, akinek az élete sosem volt könnyű, de még rosszabb lett, mióta kis unokatestvére, Emily eltűnt. Miután Sallynek menekülnie kell egy bűnöző banda elől, szülővárosának egy eltorzult változatában találja magát, ahol félelmei és kellemetlen emlékei csavaros és nagyon is valósághű módon materializálódnak
Előrendelési ár
33 690 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: NSW1356ce
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
The Smurfs: Village Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: NSW1373
Tin and Kuna - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja logikai - Forogj és pörögj végig Tin & Kun színes, kaotikus világán. Fedezd fel a rejtvényekkel és veszélyekkel teli szinteket.
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1362
GYLT - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át újra Sally történetét, egy kislányét, akinek az élete sosem volt könnyű, de még rosszabb lett, mióta kis unokatestvére, Emily eltűnt. Miután Sallynek menekülnie kell egy bűnöző banda elől, szülővárosának egy eltorzult változatában találja magát, ahol félelmei és kellemetlen emlékei furcsa, de nagyon is valósághű módon materializálódnak
Előrendelési ár
16 290 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: NSW1356
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -20 %
10 190 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1339
60 in 1 Game Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Teszteld a memóriádat, a megfigyelőképességedet vagy a logikus gondolkodásodat hatvan gondosan kiválasztott minijáték gyűjteményében! Ezek nagy többsége támogatja a kooperatív vagy kompetitív játékot akár négy játékos számára, így egyedül, a családoddal vagy akár egy baráti társasággal is nekivághatsz.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1321
Barbie DreamHouse Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Teremtsd meg a saját Barbie DreamHouse élményedet! Élvezd a rengeteg szórakoztató tevékenységet, beleértve a sütést, főzést, táncot, kertészkedést, lakberendezést, mini játékokat és epikus medencés partikat! Fedezd fel a Barbie DreamHouse-t a barátaiddal, és öltözz divatos ruhákba a fotókhoz!
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1309
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1302b
Lets Sing 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
14 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1302
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -21 %
14 990 Ft 19 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287

Legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egyéb műfajú Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egyéb műfajú Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ