Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(57)
DLC tartalom
(1)
Licenc
Doboz
(56)
Letölthető
(2)
Műfaj
Party
(41)
Árkád
(21)
Logikai
(18)
Akció
(13)
Gyerekeknek
(12)
Szöveg
CS
(2)
EN
(58)
DE
(40)
HU
(1)
RU
(3)
PL
(1)
FR
(5)
ES
(5)
IT
(5)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(57)
DE
(20)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) egyéb műfajú Nintendo Switch játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 58 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Just Dance 2024 - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 13 190 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok érdekelnek, nézd meg a(z) egyéb műfajú Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
58 termék
Yesterday Origins - Nintendo Switch Digital
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaja kaland és logikai - Ismerd meg a hallhatatlan hős párost - John Yesterday és Pauline Petit - és vágj neki az epikus, időn átívelő, intrikákkal és váratlan fordulatokkal teli kalandba.
4 760 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005485
5,0
Fort Boyard - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, árkád, kaland és party - Teljesítsd be gyermekkori álmodat, lépd át a legendás Boyard erőd küszöbét, győzd le magad, és lépj át sikeresen minden buktatóján! Nézz szembe Fouras atya kihívásaival több mint tíz tudományágban, kombinálva az akció- és társasjátékok elemeit. Csak egy kis türelemre, ügyességre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy elérhető közelségbe kerüljön az aranyérmék.
5 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW778
4,8
Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Kelj fel a kanapéról, és végezz vidám boksz gyakorlatokat az ismerős slágerek ütemére! Csatlakozz a bokszolóhoz, miközben fokozatosan kinyitod a jól ismert slágerek 20 instrumentális változatát. Fogd a Joy-Con vezérlőt, üss és guggolj az egész testet megmozgató gyakorlatsorozatok közben!
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW719
4,4 10×
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - A gyűjtemény 51 darab, különböző műfajú játékot tartalmaz a világ minden tájáról. Tábla-, kártya-, stratégiai és sportjátékok egy tökéletes csomagban.
11 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW647
5,0
Little Friends: Dogs and Cats - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, gyerekeknek és party
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW524
4,5
Fitness Boxing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Az edzés és alakformálás még sosem volt ilyen egyszerű. A napi edzés 10-40 percet vesz igénybe, normál és gyors mód is elérhető. Sportolj otthon egyedül vagy akár egy barátoddal útközben! A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön vásárolható meg).
17 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW096
4,2
Carnival Games - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A játék nagyszerű szórakozás az egész család számára, ráadásul most először Nintendo Switch-re is megérkezett. A játékban találkozhatsz a teljes széria legközkedveltebb minijátékaival, de azok mellett a teljesen újak is helyet kaptak. Készülj fel a baseballra, a süteménytorony-építésre vagy a lóversenyre, amelyhez akár három barátod is csatlakozhat. Összességében 20 minijáték vár rád, amelyekért jegyeket kapsz, azokat beváltva pedig az avatarod új öltözékekre tehet szert.
9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW076
4,5
Captain Toad: Treasure Tracker - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Eredetileg a Wii U konzolra tervezett változat jelent meg, de most megérkezett a Nintendo 3DS-re is. Az új verzióban a Super Mario Odyssey királysága által inspirált miniatűr pályák is szerepelnek. Játszhatsz a családoddal vagy a barátaiddal - az egyik fél játszhat Toad kapitánnyal, míg a másik segíthet neki, például tűzgolyókat dobálni.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW056
5,0
LEGO Worlds - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, magyar felirat, műfaja akció, árkád és logikai - Hozz létre mindent amit csak el tudsz képzelni és alakítsd ki a saját LEGO Worlds kalandodat! A LEGO Worlds-ben izgalmas utazáson mész keresztül a LEGO kockák által létrehozott, végtelen, nyitott világban.
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW025
4,3
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és logikai
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW501
123
 

Legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egyéb műfajú Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egyéb műfajú Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egyéb műfajú Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ