Doručení zdarma AP+ slevy

Legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(288)
DLC tartalom
(21)
Játékkredit
(10)
Platform
PC
(124)
PlayStation 5
(66)
PlayStation 4
(39)
Xbox Series X
(97)
Xbox Series S
(55)
Licenc
Doboz
(150)
Letölthető
(179)
Kulcs
Steam
(102)
Xbox Live
(65)
Origin
(6)
Uplay
(3)
Microsoft Store
(11)
Nintendo eShop
(4)
Műfaj
Versenyzős
(329)
Szimulátor
(69)
Akció
(47)
Árkád
(44)
Stratégiai
(30)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(52)
PlayStation 5 optimalizálás
(38)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(48)
Szöveg
CS
(30)
EN
(325)
DE
(223)
HU
(9)
RU
(41)
PL
(38)
FR
(83)
ES
(52)
IT
(64)
Zh
(5)
Szinkron
EN
(310)
DE
(124)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(27)
ES
(22)
IT
(23)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) versenyzős játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 330 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 17 990 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb versenyzős játékok érdekelnek, nézd meg a(z) versenyzős játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
330 termék
Test Drive Unlimited: Solar Crown
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
32 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1331
4,9
Need for Speed Payback - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Igazi adrenalinban gazdag játékélményt kínál, akár rablásokkal tarkított őrült küldetésekről, fantasztikus autós küzdelmekről vagy egyedi autókkal fűszerezett akciódús pillanatokról legyen szó.
Szuper ár
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO2913
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0460
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1199
4,0
WRC 10 The Official Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0077
3,7
Cars 3: Driven to Win - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Disney Pixar Verdák 3 filmje alapján, amely az akció-kalandjáték és a népszerű mesefigurák egyedülálló kombinációját kínálja.
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO0174
F1 24 Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
39 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 28, 2024
Termékkód: MXESD2238
MotoGP 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
17 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1372
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: MSX1583
Monster Jam Showdown Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: NSW1367
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: XBSE0491
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: PSV0640
Hot Lap Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: versenyzés
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1353
The Crew Motorfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdvözöljük a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandban! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
15 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0461se
L.O.L. Surprise! Roller Dreams Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Versenyezz barátaiddal az L.O.L. Surprise!TM Roller Dreams Racing játékban, amely egy görkorcsolyás versenyjáték az L.O.L. Surprise! sorozatból. A játékosok kiválaszthatják kedvenc karaktereik egyikét, és különböző pályákon és különböző módokban versenyezhetnek akár 4 játékossal! Fedezd fel a népszerű L.O.L. Surprise! témákat, beleértve a finom cukorkákat, a 707-es útvonalat, az űrutazást és még sok mást!
10 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1311
EA Sports WRC - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
19 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2178
4,0
EA Sports WRC - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
15 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0440
DreamWorks All-Star Kart Racing - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Szórakozz és nevetgélj úgy, mint eddig még soha az őrületes és nagy sebességű gokart versenyeken a DreamWorks stúdió animációs filmjeinek kedvenc sztár karaktereivel!
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0534
DreamWorks All-Star Kart Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Szórakozz és nevetgélj úgy, mint eddig még soha az őrületes és nagy sebességű gokart versenyeken a DreamWorks stúdió animációs filmjeinek kedvenc sztár karaktereivel!
Leárazás -11 %
11 490 Ft 12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1286
DreamWorks All-Star Kart Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szórakozz és nevess úgy, mint még soha, őrült, nagy sebességű gokartversenyeken, amelyeken kedvenc DreamWorks Animation karaktereid sztárjai szerepelnek!
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1535
Wildshade: Unicorn Champions - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
13 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0529
5,0
Wildshade: Unicorn Champions - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1282
5,0
Wildshade: Unicorn Champions - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1529
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426

Legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó versenyzős játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább versenyzős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: versenyzős játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ