Doručení zdarma Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(288)
DLC tartalom
(21)
Játékkredit
(10)
Platform
PC
(124)
PlayStation 5
(66)
PlayStation 4
(39)
Xbox Series X
(97)
Xbox Series S
(55)
Licenc
Doboz
(150)
Letölthető
(179)
Kulcs
Steam
(102)
Xbox Live
(65)
Origin
(6)
Uplay
(3)
Microsoft Store
(11)
Nintendo eShop
(4)
Műfaj
Versenyzős
(329)
Szimulátor
(69)
Akció
(47)
Árkád
(44)
Stratégiai
(30)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(52)
PlayStation 5 optimalizálás
(38)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(48)
Szöveg
CS
(30)
EN
(325)
DE
(223)
HU
(9)
RU
(41)
PL
(38)
FR
(83)
ES
(52)
IT
(64)
Zh
(5)
Szinkron
EN
(310)
DE
(124)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(27)
ES
(22)
IT
(23)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) versenyzős játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 329 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 18 090 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb versenyzős játékok érdekelnek, nézd meg a(z) versenyzős játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
329 termék
5,0
Heavy Duty Challenge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Ez az extrém terepjáró szimulátor lehetőséget ad arra, hogy valódi licencelt teherautókat vezess nehezen járható terepen, és hogy autentikus bajnokságok helyszínein versenyezz. A pontos fizika és mechanika révén úgy érzed majd, mintha valóban a volán mögött lennél, miközben kikerülöd az akadályokat és bemutatod vezetési képességeidet.
Leárazás -12 %
10 990 Ft 12 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0524
Overpass 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
14 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0499
Overpass 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0408
5,0
The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO896
Forza Motorsport: Premium Add-Ons Bundle - Xbox Series X|S / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: szimulátor és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
16 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2131
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
5,0
Forza Motorsport: Standard Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
31 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2129
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
17 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0373pfe
4,5
The Crew Motorfest: Special Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1487
5,0
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
16 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1486
5,0
The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
Leárazás -6 %
14 890 Ft 15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0374
1,0
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
16 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1227
5,0
Smurfs Kart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
16 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0448
5,0
Smurfs Kart - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
16 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1477
Smurfs Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
13 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0362
LEGO 2K Drive: Year 1 Drive Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, árkád és gyerekeknek, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2112
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
4,8 11×
F1 23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Te fékezz utoljára az EA SPORTS™ F1® 2023 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Braking Point" történetmód új fejezete izgalmas, drámai pillanatokat és kiéleződött rivalizálást hoz. Száguldj szoros futamokon az új Las Vegas és Qatar pályákon, szerezz jutalmakat és fejlesztéseket az F1® Worldben.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1469
F1 23: Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2118
4,0
F1 23: Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
37 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2118de
Trackmania Club Access - 1 Year - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
12 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2114
RIDE 5: Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
22 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0435
5,0
RIDE 5: Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
21 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0351
5,0
MotoGP 23: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
21 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0345

Legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó versenyzős játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább versenyzős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: versenyzős játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ