Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Archív - LEGO PC és konzoljátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A videójátékok rajongója vagy és egyedülálló élményre vágysz? A LEGO PC játékok remekül ötvözik a kedvelt építőkészlet és a filmvászonról ismert egyedi történetek legjobb tulajdonságait a LEGO világában. A játékosok otthonuk kényelméből követhetik és befolyásolhatják a történetet. Miről is szól ez a téma? Olvass tovább, hogy többet megtudj a LEGO játékok PC -s változatairól.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
41 termék
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - A játékosok egy utazásra indulnak Bricklandia egyedi biomjai között, és számos karizmatikus ellenféllel mérik össze magukat, hogy egy napon megkaparintsák a hőn áhított Sky Trophy-t. A LEGO 2K Drive játékban a játékosok szabadon választhatják meg, hogy hogyan szeretnének játszani, és felfedezhetik a versenyekkel, mini játékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással teli hatalmas nyitott világot.
Megszűnt
Termékkód: NSW1196ae
LEGO Brawls - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Egy családi videojáték tele csatákkal! Kombináld a hivatalos LEGO kockákat és hozz létre egyedi harcosokat, kiegészítve az egyes játékosok preferenciáihoz és játékstílusaihoz szabott egyéni fejlesztésekkel. Versenyezzetek egymás ellen mindennel, ami csak a kezetek ügyébe kerül - a bagettektől kezdve a tortaágyúkon és boomboxokon át egészen a rakétaökölig.
Megszűnt
Termékkód: NSW1062
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, kaland és party - az alap trilógia mind a 9 filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a közelgő kilencedik részt is, amelyek még LEGO játék formájában nem jelentek meg.
Megszűnt
Termékkód: PSV0047de
4,0
LEGO DC Supervillains: Double Pack - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szerezd be a játékot és a LEGO DC Supervillains filmet egy csomagban!
Megszűnt
Termékkód: MXO664
LEGO DC Supervillains: Double Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - szerezd be a játékot és a LEGO DC Supervillains filmet egy csomagban
Megszűnt
Termékkód: MSX711
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és kaland - tartalmazza a három alaptrilógia mind a kilenc filmjét, köztük a nyolcadik és a következő kilencedik részt, amelyek még nem jelentek meg a LEGO játék formájában.
Megszűnt
Termékkód: WG1152
4,7
Lego Movie 2 Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A The LEGO Movie 2: The Second Part film eseményeire épül, amelyben az ellenséges betolakodók Bricksburg városát romba döntötték. Eljött az idő, hogy Emmet és Lucy hős barátaik kíséretében útra keljenek az általuk ismert világ határain túlra, és megmentsék barátaikat a Systar System nevű földönkívüli világ különös lakóinak karmai közül.
Megszűnt
Termékkód: NSW110
Lego DC Super Villains Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: kaland és akció, - a LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition tartalma: LEGO DC Super-Villains alapjáték, Season Pass, előzetes hozzáférés a DC Super-Villains: TV Series DLC karaktercsomaghoz, exkluzív LEGO Lex Luthor Superman minifigura
Megszűnt
Termékkód: MSX526d
Lego DC Super Villains Deluxe Edition - Xbox One
Konzol játék - a LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition tartalma: LEGO DC Super-Villains alapjáték, Season Pass, korai hozzáférés a DC Super-Villains: TV Series DLC karaktercsomaghoz, exkluzív LEGO Lex Luthor Superman minifigura
Megszűnt
Termékkód: MXO503d
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame
PC játék - dobozos változat, műfaj: kaland - a film sablon szerint. Védd meg Ninjago otthonát a gonosz Lord Garmadontól és a cápa hadseregétől. Javítsd kedvenc ninjáid készségeit.
Megszűnt
Termékkód: WG1021
4,7 32×
LEGO Worlds
Videójáték - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat, Steam és Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: akció, rpg, kaland, gyerekeknek és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: Hranad0231
5,0
LEGO City: Undercover
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és gyerekeknek - Bújj bele Chase McCain titkos detektív szerepébe és állítsd meg a legnagyobb ördögi bűnözőt Rex-t és vess véget bűnös tevékenységének LEGO City-ben, játék letöltésre, nem tartalmaz CD-t
Megszűnt
Termékkód: WG309e1c
4,5
Lego City: Undercover - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád
Megszűnt
Termékkód: NSW011
5,0
LEGO City: Undercover - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: MVE001763
3,0
LEGO Worlds
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: logikai - A játék egy letölthető formátumban érhető el, nincsen fizikai lemez hozzá
Megszűnt
Termékkód: WG650
4,4
LEGO Star Wars: The Force Awakens - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - LEGO Star Wars: Az ébredő erő
Megszűnt
Termékkód: MXO277
5,0
LEGO Star Wars: Az ébredő erő PS3
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: akció, - A LEGO Star Wars: The Force Awakens a galaxis legújabb kalandjait hozza el neked, a LEGO világában.
Megszűnt
Termékkód: MS665
4,8
LEGO Star Wars: The Force Awakens
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és gyerekeknek - A LEGO visszatér - a Star Wars világába! Készülj fel egy vicces kalandra, amely a legfrissebb "Az ébredő Erő" filmre épül, amely a jól ismert pillanatokon túl számos új jelenetet és több információt nyújt a hősökről.
Megszűnt
Termékkód: WG561
3,3
LEGO Marvel Avengers - PS3
Konzol játék - PlayStation 3, dobozos változat, műfaj: gyerekeknek - A LEGO karakterek visszatérnek a színpadra, egy történetben, amely a Marvel Avengers univerzumában játszódik
Megszűnt
Termékkód: MS662
4,7
LEGO Marvel Avengers
PC játék - dobozos változat, műfaj: gyerekeknek - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Ultron kora című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Megszűnt
Termékkód: WG542
4,9 15×
LEGO Jurrasic World - PS3
Konzol játék - PlayStation 3, dobozos változat, műfaj: gyerekeknek - A "LEGO" elhozza neked a tökéletes szórakozás élményét. A Steven Spielberg által rendezett Jurrasic Park film, játék formájában, elhozza neked az összes rész történetét. Éld át a legjobb élményeket a LEGO-nak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: MS377f
4,5 16×
Lego Jurassic World
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció - a "LEGO" újra tökéletes szórakozást biztosít, ezúttal a Jurassic Park környezetéből, amit mindannyian jól ismerünk a Steven Spielberg rendező legendás film-trilógiájának köszönhetően. Éld át a filmek legjobb pillanatait gyermekeiddel, a Lego feldolgozásának köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: WG309y
3,5
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és gyerekeknek - Batman és szuperhősök barátaival folytatott epikus csatákat Brainiac-lal, összegyűjti a lámpás gyűrűket, használjon képzési modulokat, hogy minden idők legerősebb szuperhősévé váljon, játsszon több mint 150 szuperhősre, köztük a Justice League-re, fedezze fel új készségeit és fegyverét
Megszűnt
Termékkód: WG473
4,6
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS3
Konzol játék - A hősök és gonoszok együtt visszaszerzik a lámpásgyűrűk erejét, hogy megmentsék a földet Brainiactól! Játssz több, mint 150 karakterrel, beleértve az Igazság Ligáját, tárd fel az új képességeiket és fegyvereiket!
Megszűnt
Termékkód: MS639
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ