Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Legdrágább kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(254)
DLC tartalom
(17)
Játékkredit
(5)
Platform
PC
(67)
PlayStation 5
(79)
PlayStation 4
(33)
Xbox Series X
(73)
Xbox Series S
(38)
Licenc
Doboz
(176)
Letölthető
(103)
Kulcs
Steam
(61)
Xbox Live
(40)
Uplay
(1)
Microsoft Store
(2)
Nintendo eShop
(5)
Műfaj
Kaland
(279)
Akció
(132)
RPG
(33)
Gyerekeknek
(27)
Árkád
(26)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(35)
PlayStation 5 optimalizálás
(34)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(21)
Szöveg
CS
(23)
EN
(265)
DE
(167)
HU
(1)
RU
(42)
UK
(2)
PL
(32)
FR
(62)
ES
(55)
IT
(51)
Zh
(13)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(258)
DE
(78)
HU
(1)
RU
(6)
UK
(1)
PL
(6)
FR
(19)
ES
(16)
IT
(12)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi kalandjátékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább kalandjátékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább kalandjátékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább kalandjátékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - PS4, amelynek az ára bruttó 57 290 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
279 termék
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
25 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0379
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1366
Disney Epic Mickey: Rebrushed
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1450
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0490
Disney Epic Mickey: Rebrushed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0639
5,0
Final Fantasy VII Rebirth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Várva várt új történt a FINAL FANTASY VII remake project keretében, amely az eredeti kultikus játék átalakítása három önálló címre azok eredeti alkotóitól. A játékban a játékosok számos új elemet élvezhetnek a történet kibontakozása folyamán, amely az eredeti FINAL FANTASY VII játék "Elfelejtett Fővárosába" vezető úttal csúcsosodik ki.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Final Fantasy VII Rebirth - Midgar Bangle melynek értéke 1 690 Ft
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0564
Prince of Persia: The Lost Crown - Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció- és kaland, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
23 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2211
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
+Ajándék Ajándék Paper Mario - papírrepülőgép + mágnesek melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: NSW1370
Luigis Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
+Ajándék Ajándék Luigis Mansion 2 HD - mágnes mobiltelefonra + matricák melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1319
4,9 169×
The Legend of Zelda Breath of the Wild - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, kaland és kaland - Utazásod során félelmetes ellenfelekkel kell megküzdened, vadászhatsz vadállatokra, és összegyűjtheted a vadonban való túléléshez szükséges étel és varázsitalok alapanyagait.
23 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW007
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Előrendelési ár
23 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1219
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Evotinction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0472
Luigis Mansion: Dark Moon Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
22 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1240
The Smurfs: Dreams - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és kaland - Indulj el egy álom-küldetésre, hogy felébreszd az összes Törpöt, mielőtt a gonosz Hókuszpók eléri a falut! Éld át az izgalmas, de kiszámíthatatlan utazást: az álomvilágban minden lehetséges, és az izgalom gyorsan rémálommá válhat.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1389
The Smurfs: Dreams - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és kaland - Indulj el egy álom-küldetésre, hogy felébreszd az összes Törpöt, mielőtt a gonosz Hókuszpók eléri a falut! Éld át az izgalmas, de kiszámíthatatlan utazást: az álomvilágban minden lehetséges, és az izgalom gyorsan rémálommá válhat.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0680
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce
4,4 13×
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - A The Legend of Zelda idővonalának kezdetén játszódó történetben Link egy olyan világba indul, amely a felhők és a nagy ismeretlen között található, hogy megtalálja gyermekkori barátját, Zeldát. Megbízható kardja és pajzsa segítségével hatalmas ellenségekkel kell szembenéznie, bonyolult rejtvényeket kell megoldania, és az óriás madárnak, a Loftwingnek köszönhetően az égen kell szárnyalnia.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW799
4,6 11×
Super Mario RPG - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
20 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1239
4,9 21×
Kirby and the Forgotten Land - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és árkád - Mi vár Kirbyre kalandjai során azokban a pillanatokban, amikor az ősi civilizációk elhagyatott és titokzatos világát fedezi fel?
20 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1002
Senua’s Saga: Hellblade II - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, kaland és kaland - A Hellblade: Senua’s Sacrifice folytatásában Senua a viking Izland mítoszain és gyötrelmein keresztül vezető brutális túlélési kalandban tér vissza. A zsarnokság iszonyatának áldozatait megmenteni akaró Senuának fel kell vennie a harcot a kívül-belül eluralkodó sötétséggel.
Előrendelési ár
20 290 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: MXESD2222
Unknown 9: Awakening - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1588
WWE 2K24: 187,500 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
20 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2232
Unknown 9: Awakening - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0394

Legdrágább kalandjátékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kalandjátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ