F124 F124

Legdrágább kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(256)
DLC tartalom
(17)
Játékkredit
(5)
Platform
PC
(69)
PlayStation 5
(79)
PlayStation 4
(33)
Xbox Series X
(73)
Xbox Series S
(38)
Licenc
Doboz
(176)
Letölthető
(105)
Kulcs
Steam
(62)
Xbox Live
(40)
Uplay
(1)
Microsoft Store
(2)
Nintendo eShop
(5)
Epic Games Store
(1)
Műfaj
Kaland
(281)
Akció
(133)
RPG
(33)
Gyerekeknek
(27)
Árkád
(26)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(35)
PlayStation 5 optimalizálás
(34)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(21)
Szöveg
CS
(23)
EN
(267)
DE
(168)
HU
(1)
RU
(42)
UK
(2)
PL
(32)
FR
(62)
ES
(55)
IT
(51)
Zh
(13)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(260)
DE
(79)
HU
(1)
RU
(6)
UK
(1)
PL
(6)
FR
(19)
ES
(16)
IT
(12)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi kalandjátékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább kalandjátékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább kalandjátékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább kalandjátékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - PS4, amelynek az ára bruttó 57 290 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
281 termék
Senua’s Saga: Hellblade II - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, kaland és kaland - A Hellblade: Senua’s Sacrifice folytatásában Senua a viking Izland mítoszain és gyötrelmein keresztül vezető brutális túlélési kalandban tér vissza. A zsarnokság iszonyatának áldozatait megmenteni akaró Senuának fel kell vennie a harcot a kívül-belül eluralkodó sötétséggel.
Előrendelési ár
20 390 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: MXESD2222
Unknown 9: Awakening - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1588
WWE 2K24: 187,500 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
20 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2232
Unknown 9: Awakening - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0394
Unknown 9: Awakening - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0482
Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja kaland és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, Műfaj: Kaland
20 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2214
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
20 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1479
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaj: Akció- és kaland, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
20 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2210
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekményben. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep még alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1358
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
4,4 10×
Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Pokémon Shining Pearl kalandjai a Sinnoh régióba visznek el. A gazdag természettel és a közepében a Mount Coronet heggyel büszkélkedő Sinnoh számos történelmi mítosz helyszíne. Utazásodon meglátogatod a Sinnoh régió számos különböző részét, és arra törekszel, hogy te légy a Pokémon League bajnoka.
19 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW858
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció, RPG és kaland
19 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2203
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1520
5,0
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
19 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1269
5,0
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
19 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0450
Flashback 2 - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1221
Flashback 2 - Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1481
4,0
DreamWorks Trolls Remix Rescue - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törzs-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
19 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1537
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
5,0
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
19 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0512
5,0
Another Code: Recollection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
19 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1318
ARK: Survival Evolved Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaj: akció, rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
18 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0365
Sword Art Online Last Recollection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1526

Legdrágább kalandjátékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kalandjátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ