Doručení zdarma Alzaboxy

Legdrágább playStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(867)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(867)
PlayStation 4
(433)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Műfaj
Akció
(538)
RPG
(129)
Szimulátor
(99)
Lövöldözős
(97)
Árkád
(96)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(429)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(72)
Szöveg
CS
(122)
EN
(873)
DE
(638)
HU
(32)
RU
(42)
PL
(52)
FR
(116)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(864)
DE
(448)
RU
(14)
PL
(11)
FR
(45)
ES
(39)
IT
(38)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 5 (PS5) játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább playStation 5 (PS5) játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább playStation 5 (PS5) játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább playStation 5 (PS5) játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Tekken 8: Collectors Edition - PS5, amelynek az ára bruttó 119 890 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
874 termék
Titan Quest 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
25 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0550
4,9 97×
God of War Ragnarok - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
25 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0017
4,8 146×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
25 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002
5,0
TopSpin 2K25 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
25 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1571
5,0
Lies of P: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fából faragott hős egy sötét, brutális és erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0411de
5,0
Lies of P: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fából faragott hős egy sötét, brutális és erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1447de
4,9 68×
The Last of Us Part I - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Éld át újra a mindent elindító történetet. Egy elpusztult civilizációban, ahol fertőzött és fékezhetetlen túlélők tombolnak, Joelt, a fáradt főhőst, felbérelik, hogy csempéssze ki a 14 éves Ellie-t egy katonai karanténövezetből. Viszont ami az elején csak egy kis munkának indul, hamarosan az országot átszelő, brutális utazássá válik.
25 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0260
4,7 63×
Marvels Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Az Ultimate Edition tartalmazza az eredeti Marvels Spider-Man Remastered alapjátékot és az új Marvels Spider-Man: Miles Morales játékot.
25 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0001UE
4,8 71×
Ratchet and Clank Rift Apart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - A már jól ismert hősök intergalaktikus kalandja visszatért. Segíts a gonosz robot császár megállításában, aki minden ismert és ismertelen világot meg akar hódítani. Ugorj az egyik bolygóról a másikra egy szempillantás alatt!
25 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0003
4,9 45×
Ghost of Tsushima Director's Cut- PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
25 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0120
5,0
Skull and Bones Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones játék veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a túlerővel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy hatalmas világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Special Edition az alapjátékot és a "Bloody Bones' Legacy" kiegészítő küldetést tartalmazza. PlayStation fiókot és PlayStation®Plus előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
25 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0275
Disney Epic Mickey: Rebrushed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0639
4,3 17×
Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Téged, a na'vikat, elraboltak az RDA nevű emberi militarista vállalat által, és az ő céljaik szolgálatába állítottak. Tizenöt évvel később kiszabadultatok, de idegenekként találtátok magatokat szülőhelyeteken. Kapcsolódjatok vissza elveszett örökségetekhez, és fedezzétek fel, mit is jelent valójában na'vinak lenni.
24 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0103
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
WWE 2K24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0613
5,0
Tekken 8 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0372std
5,0
Persona 3 Reload - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0576
5,0
Final Fantasy VII Rebirth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Várva várt új történt a FINAL FANTASY VII remake project keretében, amely az eredeti kultikus játék átalakítása három önálló címre azok eredeti alkotóitól. A játékban a játékosok számos új elemet élvezhetnek a történet kibontakozása folyamán, amely az eredeti FINAL FANTASY VII játék "Elfelejtett Fővárosába" vezető úttal csúcsosodik ki.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Final Fantasy VII Rebirth - Midgar Bangle melynek értéke 1 690 Ft
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0564
5,0
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0605
1,0
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0587
5,0
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0575
5,0
Alone in the Dark - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magánnyomozóval együtt útnak indul Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Különös lakókkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül egy kusza hálót fogsz felfedezni az elhatalmasodó gonoszról.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0307
5,0
Cyberpunk 2077 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A világ, ahogy ismerjük, szinte teljesen elpusztult. A MegaCorps irányítja a hétköznapi emberek életének minden aspektusát a hatalmas erődítményeinek legmagasabb szintjeiről. Alattuk kábítószer-bandákkal és technológiai kereskedőkkel teli utcák működnek. A dekadencia, a szex és a popkultúra keveredik az erőszakos bűncselekményekkel, a rendkívüli szegénységgel és az amerikai álom elérhetetlen ígéretével.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX539hu
Granblue Fantasy: Rellink - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0605se

Legdrágább playStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ