M2-ATX 6-24V DC / DC 160W

Termékkatalógus
M2-ATX 6-24V DC / DC 160W
4,5 2 értékelés
PC tápegység - 6-24V bemenet, autóakkumulátor monitoring
Kód:  CZ021a Termékszám:  574

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

M2-ATX 6-24V DC / DC 160W

Az M2-ATX egy intelligens mini tápegység amely indításra az alaplap ON/OFF kapcsolását szabályozza. Ez a tápegység képes túlélni a feszültségesést, és a túlfeszültséget is.

Nyolc féle, mikrokontroller vezérelte idő móddal rendelkezik, a gyújtás körülményei szerint. Ha eltávolítja az összes jumpert, a klasszikus ATX tápegységet kapja melyet felhasználhat a járművön kívül is.

Mivel a számítógép folyamatosan feszültség alatt van akkor is, ha ki van kapcsolva, előfordulhat hogy néhány nap alatt lemeríti az akkumulátort. Ez a tápegység azonban figyelemmel kíséri a gépkocsi akkumulátorát, és ha az egy kritikus szintet elér, lekapcsolja magát. Az M2-ATX a legjobb amit fedélzeti számítógépéhez használhat.

Újdonság ebben a verzióban!
Aktív AutoLatch funkció a bekapcsolás utáni első 60 másodpercben. Ha kikapcsolja a gyújtást 60 másodpercen belül azután hogy bekapcsolta, a táp aktív marad még 60 másodpercig amíg a rendszer teljesen fel nem áll. Ezzel megakadályozza hogy a meghajtó sérüljön.

A készlet ATX, HDD és FDD kábelt, jumpert, gyors csatlakozókat, és 2 tűs alaplaphoz csatlakozó kábelt (ON / OFF) tartalmaz. Minden megvan benne tehát hogy a PC-hez csatlakozzon! Folyamatos müködést biztosít V-rol, minimum 6 V-ról (kilengés). Az M2-ATX méretkompatibilis minden Morex  számítógépházzal, például a Travla C134 / C150-vel.

Műszaki adatok:
Méretek: 160 x 45 mm
Teljesítmény: 160 W
Bemenet: 6-24 V DC

Paraméterek

Teljesítmény
160 W Kész!
Formátum
Egyéb Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Passzív hűtés Kész!

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény
160 W Kész!
Formátum
Egyéb Kész!

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok
Passzív hűtés Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M2-ATX 6-24V DC / DC 160W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M2-ATX 6-24V DC/DC 160W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M2-ATX 6-24V DC / DC 160W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M2-ATX 6-24V DC / DC-160W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M2-ATX 6-24V DC / DC-160W.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ