Stellar Blade Stellar Blade

Meta 2

Termékkatalógus
Meta 2
VR szemüveg - headset, látómezője 90°, 2560 x 1440 pixeles felbontás, 720p VGA kamera, 4x hangszóró, HDMI
Kód:  META01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Meta 2

A Meta 2 kiterjeszett valóság szermüvege elsősorban a fejlesztők, művészek és tervezők számára készült, akik munkáját megkönnyíti, új lehetőségeket ad és új módot, hogy kreatív munkájukat végezzék. Ez a szemüveg teljesen megváltoztatja azt, ahogy észleli a világot maga körül, amely a Windows alkalmazások háttere lesz és a közeljövőben a Mac alkalmazásoké is. A Meta 2 a felhasználói kényelem érdekében jött létre, használatuk kényelmes még több óra munka után is, ezenkívül gond nélkül viselhet alatta optikai üveget.

Főbb jellemzők

  • A kiterjesztett valóságegy új szintre emeli kreativitását
  • Kijelzője 2560 x 1440 pixeles, látómezeje 90° -os
  • 3D térben kézzel működtethető
  • Támogatja a Windows alkalmazásokat, többek között az Officet, Adobe Creative Suite-ot és a Spotifyt
  • Optikai szemüveggel együtt is viselhető

Nyisson munkájának új dimenziókat

A virtuális valóság felhasználó egy teljesen máshol érzi magát, mivel a kibővített valóság egyesíti a valóságot és a digitális környezetet. Erre a célra a Meta 2 felszerelt egy sor érzékelőt és egy kamera interfészt, mely az alkalmazásokkal való interakcióhoz vagy a 3D objektumok manipulációjához, mindezt megteheti csupán a kezei segítségével. A fejlesztő egy kész SDK csomagot készített, olyan eszközökkel, melyek segíthetnek egyedi alkalmazások fejlesztésében egy nagyon kiterjedt mérnöki egységgel rendelkeznek. A szemüveg finom, 2560 x 1440 pixel felbontású, 90°-os látómezővel, a négy hangszórót pedig az audio oldal kezeli.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meta 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meta 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si meta 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meta 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meta 2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ