Multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1654)
DLC tartalom
(283)
Játékkredit
(48)
Platform
PC
(857)
PlayStation 5
(366)
PlayStation 4
(226)
Xbox Series X
(531)
Xbox Series S
(318)
Licenc
Doboz
(827)
Letölthető
(1195)
Kulcs
Steam
(692)
Xbox Live
(379)
Origin
(43)
Nintendo eShop
(39)
Microsoft Store
(35)
Műfaj
Akció
(1144)
Versenyzős
(312)
Stratégiai
(285)
RPG
(264)
Lövöldözős
(250)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(259)
PlayStation 5 optimalizálás
(176)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(233)
Szöveg
CS
(246)
SK
(5)
EN
(2004)
DE
(1533)
HU
(50)
RU
(505)
UK
(5)
PL
(404)
FR
(748)
ES
(679)
IT
(671)
Zh
(156)
KR
(11)
JP
(17)
Szinkron
CS
(8)
SK
(3)
EN
(1919)
DE
(816)
HU
(5)
RU
(118)
UK
(5)
PL
(72)
FR
(323)
ES
(270)
IT
(263)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(40)
KR
(8)
JP
(15)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A videójátékok világában a multiplayer játékok mára már valóságos jelenséggé váltak. A játékok multiplayer opciója összekapcsolja a világ minden táján élő gamereket, ezzel egyedülálló élményeket nyújtva a számukra. A multiplayer játék címek különféle műfajban, platformokon és formátumokban érhetőek el. Legyen szó konzolról, PC-ről vagy mobileszközökről, létrehozzák a szenvedélyes játékosok közösségét, akik osztoznak a hobbijukban. Olvass tovább, hogy többet megtudj a multiplayer játék opcióiról, amely téged is biztosan magával ragad.

Tovább

Multiplayer játékok platformok szerint

A mai játékuniverzumban valóban szerencsések vagyunk, mivel számos platform közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy belépjünk a multiplayer játék címek változatos világába. Az elérhető platformok listája meglehetősen gazdag, a klasszikus számítógépektől (PC-k) a fejlett újgenerációs játékkonzolokig több platformon is játszhatunk.

Multiplayer játékok mobileszközökre

Manapság, amikor a mobileszközök életünk szerves részét képezik, a multiplayer játékok világa is egyre jobban kibővül. A mobil platform soha nem látott szabadságot, rugalmasságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a gamerek számára azt, hogy bárhol és bármikor elmerüljenek kedvenc játékaikban.

i

A játékok multiplayer címei a lövöldözős játékoktól kezdve a sportjátékokon át a stratégiai és készségfejlesztő játékokig a műfajok széles skálájában kaphatóak.

Kvíz multiplayer játékok

Az online kvíz multiplayer játékok egy lenyűgöző világot mutatnak be, ahol a világ minden táján élő gamerek összemérhetik a tudásukat és szellemi képességeiket. Ezek a játékok nemcsak a versenyzés örömét és izgalmát nyújtják, hanem elősegítik a kognitív képességek, a memória és az általános műveltség fejlesztését is.

Ha egy konkrét bővítményt keresel a játékodhoz, akkor keresd a DLC-ket (letölthető tartalmak). Ezek új lehetőségeket, pályákat, karaktereket, küldetéseket és egyéb kiegészítéseket adnak a játékhoz, továbbá lehetővé teszik a gamerek számára, hogy felfedezzék a szeretett játékuk új aspektusait.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 023 termék
4,9 59×
Grand Theft Auto V (GTA 5) Premium Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online játékhoz, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA játékpénz 1 000 000$ értékben a GTA Online játékban), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO142p
4,4 10×
Just Dance 2022 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party és testmozgás - Kapd el a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy megnöveld a hangerőt és lazuljatok egy jót! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékosból álló közösséghez, és táncolj fel a csúcsra!
7 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0114
4,7 25×
Dead Island 2: Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új játszótérre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
13 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0317
4,9 164×
Uncharted The Nathan Drake Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az előző generációs játékkonzolok egyik legjobb akció-sorozatának HD remake-je, az Uncharted Collection a jelentősen fejlesztett Uncharted játékok mind a három részét tartalmazza 1080p felbontásban és 60 FPS sebességgel.
3 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX183
4,9
Lego City: Undercover - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Éld bele magad Chase McCain titkos detektív álruhás szerepébe, állítsd meg a gonoszt és a legnagyobb bűnözőt, Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben! Letölthető játék, nem tartalmaz telepítő CD-t.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO1511
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
27 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530
4,8
Prince of Persia: The Lost Crown - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -32 %
11 490 Ft 16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0465
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
8 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
5,0 28×
Ghost of Tsushima Directors Cut - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1159
5,0
Skull and Bones Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones játék veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a túlerővel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy hatalmas világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Special Edition az alapjátékot és a "Bloody Bones' Legacy" kiegészítő küldetést tartalmazza. PlayStation fiókot és PlayStation®Plus előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -12 %
12 990 Ft 14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0275
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181
5,0 24×
Diablo III: Eternal Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW085
5,0
GRID Legends - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék adrenalint pumpáló élményt és izgalmas akciókat kínál versenypályákon szerte a világon. Hozd létre álmaid motorversenyeit, vegyÉL részt online versenyeken, légy részese egy egyedi és lebilincselő történetnek, és élvezD a látványos akcióversenyzés érzését.
Szuper ár
4 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1169
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
5,0
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox
Konzol játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
11 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0443
4,0
Atlas Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és alkosd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, akár egy szóló történetkampányban.
9 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0319
4,6 18×
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant (SpongyaBob és Kockanadrág) visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűségbe!
8 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX674
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
9 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0437
4,8 27×
Crash Team Racing Nitro Fueled - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az egyetlen igazi versenytárs, a Mario Kart remasterje. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál, akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint többjátékos online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
Leárazás -9 %
9 890 Ft 10 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO563
4,5 16×
Riders Republic - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Pattanj biciklire, ugorj snowboardra vagy vedd fel a szárnyasruhádat, és lépj be egy hatalmas élő világba, ahol más játékosok is kószálnak. Látogass el ikonikus amerikai nemzeti parkokba, többek között a Bryce Canyon, a Yosemite-völgy, a Sequoia Park és a Mammoth Mountain.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0013
5,0
Smurfs Kart - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
16 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1477
4,8
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
11 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO596
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
10 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
4,6 14×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0180

Multiplayer játékok

Multiplayer játékok

A Multiplayer játékok kategóriában összesen 2023 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiplayer játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ