AlzaBoxy Q1 Stellar Blade

Nintendo 3DS - Képernyő védő szűrő

Termékkatalógus
Nintendo 3DS - Képernyő védő szűrő
4,0 2 értékelés
Védőfólia - Kiváló minőségű márkás védőfólia a felső és az alsó kijelző gyártó Hori
Kód:  MU010e Gyártó honlapja:

Nintendo 3DS - Képernyő védő szűrő

NINTENDO 3DS egyik legjobb lehetőség a területen a virtuális szórakozást ma handheldové jelenetet. Nem csak, hogy tud játszani a vizuálisan lenyűgöző játék, de a kompakt méret, akkor is figyelembe magával. Most, hogy egy gyűjtemény engedéllyel eredeti tartozékokat, amelyek kifejezetten a Nintendo 3DS.

Csak egy pillanatnyi figyelmetlenség és balesetek semmiből a képernyőn a Nintendo 3DS. Proti tomuto efektivně zasáhne právě tento ochraný filtr pro displej, který chrání nejenom před mechanickým poškozením, ale také zlepšuje obraz  NINTENDA na přímém slunci či při zhoršených podmínkách díky speciální technologii vrstvení. 

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
NINTENDO 3DS

Tartozék típusa:
eredeti szűrőbetétet védelem

Színek:
világos

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nintendo 3DS - Képernyő védő szűrő
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo 3DS - Protective Screen Filter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo 3DS - Protective Screen Filter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS - Bildschirm-Schutzfilter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS - Bildschirm-Schutzfilter.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ