F124 Alzaboxy

Nintendo Switch akciójátékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(198)
DLC tartalom
(14)
Licenc
Doboz
(196)
Letölthető
(17)
Műfaj
Akció
(213)
RPG
(42)
Árkád
(32)
Gyerekeknek
(27)
Kaland
(23)
Szöveg
CS
(11)
EN
(213)
DE
(147)
HU
(2)
RU
(7)
PL
(4)
FR
(28)
ES
(22)
IT
(22)
Zh
(7)
Szinkron
EN
(212)
DE
(81)
HU
(1)
RU
(3)
PL
(3)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a nintendo switch akciójátékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Nintendo Switch akciójátékok – teszt eredménye

A nintendo switch akciójátékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a nintendo switch akciójátékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A nintendo switch akciójátékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

213 termék
5,0
Fort Boyard - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, árkád, kaland és party - Teljesítsd be gyermekkori álmodat, lépd át a legendás Boyard erőd küszöbét, győzd le magad, és lépj át sikeresen minden buktatóján! Nézz szembe Fouras atya kihívásaival több mint tíz tudományágban, kombinálva az akció- és társasjátékok elemeit. Csak egy kis türelemre, ügyességre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy elérhető közelségbe kerüljön az aranyérmék.
5 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW778
5,0
Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 130 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005041
5,0
Paw Patrol: On A Roll - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád
10 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW657
5,0
Zombie Army Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
12 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW643
5,0
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A teljes Xenoblade Chronicles sorozat legelső játékában a játékos egy nyitott világban találja magát, amely zónákra van osztva, ahol mind a fő, mind a másodlagos feladatokat elvégzi. Utazásának kulcsfontosságú eleme az ellenséggel folytatott valós idejű csaták, amelyek során még a jövő titokzatos villanása is megtörténik
18 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW638
5,0
Shovel Knight - Treasure Trove - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaja akció és árkád - történettel, humorral és túlzásokkal. Egy kis lovag szerepébe bújva egy hatalmas feladat előtt állsz, igyekezeted célkitűzése a gonosz boszorkány legyőzése és elveszett kedvesed megmentése. Shovel Knight készen áll szembenézni a cselszövényekkel a ShovelBlade-je segítségével – egy többfunkciós eszköz (ásó), amellyel utat vág. A Shovel Knight egy klasszikus ugráló játék addiktív játékmenettel, felejthetetlen karakterekkel és 8 bites retro kinézettel.
11 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW092
5,0
Fate: Samurai Remnant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1259
5,0
Live a Live - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Ismerd meg a hét hőst, akik mindegyike saját képességekkel rendelkezik a saját korszakában. Éld át a történetüket tetszőleges sorrendben, és az idő múlásával fedezd fel az események megdöbbentő kibontakozását.
17 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1045
5,0
Metro Redux - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - A két Metro videojáték teljes Redux kollekciója, amely a Metro 2033 és a Metro: Last Light definitív verzióját tartalmazza. A Metro Redux a két kampányon kívül az Metro: Last Light DLC-t is tartalmazza.
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW963
5,0
Worms Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára, valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban! Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív Nintendo Online tagság szükséges.
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW884
5,0
Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW767
5,0
Little Nightmares 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd át Mono és Six karaktereit kalandjaik során, miközben egy sereg vadonatúj "lakó" várja, hogy minden mozdulatodat kísértse és megzavarja az álmodat.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW619
4,5 12×
Pokkén Tournament DX - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első Pokémon játék a Nintendo Switch-re. Ezzel a harci játékkal egyszerű játszani. Szórakozz jól a barátaiddal a Pokémonok világában.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW017
4,7
Sonic Frontiers - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg Sonic-ot, mint még eddig soha! Az eltűnt Káosz-smaragdokat keresve Sonic egy ősi szigeten reked, ahol hemzsegnek a szokatlan lények. Küzdj meg erős ellenségek hordáival, miközben felfedezed az akciók, kalandok és rejtélyek lélegzetelállító világát.
12 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW986
4,7
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
28 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1161de
4,7
Sniper Elite 4 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A mesterlövész-sorozat negyedik része közvetlenül kapcsolódik az elődjéhez, és a napsütéses Olaszországba repít. Ebben a viszonylag kevésbé feltárt, háborús övezetben az olasz ellenállást kell majd támogatnod a fasiszta kormány megdöntésében. Minden eddiginél fontosabb lesz egy kidolgozott szabotázsterv és a mászva lopakodás.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW735
5,0
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fodlan területén, ahol a Fire Emblem Warriors: Three Hopes története játszódik, három hatalom uralkodik. Találkozhatsz a Fire Emblem: Three Houses karaktereivel és újabb kalandokban lehet részed.
19 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1014
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
17 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1271
5,0
South Park: Snow Day! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1327
5,0
Contra: Operation Galuga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Vörös Sólyom terroristacsoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék teljes újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új pályákkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
15 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1331
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293de
5,0
The Walking Dead: Destinies - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1290
5,0
Silent Hope - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Miben reménykedhetnek az emberek egy szavak nélküli világban? A Silent Hope egy egykor hétköznapi országban játszódik, amelyre egy nap szokatlan csend borul. Akkor történt, amikor királya elvette alattvalóitól a beszéd ajándékát és a Szakadékként ismert végtelen mélységbe menekült azzal.
15 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1276
5,0
The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Mentsd meg a törpök faluját az elit csapatoddal és Ügyi új találmányának segítségével a zöld kő pusztító hatásától! Élvezd a dinamikus játékmenetet, amely tele van felfedezéssel, ugrálással és még intenzívebb harcokkal Ügyi új találmányának köszönhetően!
16 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1216
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch akciójátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch akciójátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch akciójátékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ