Nintendo Switch akciójátékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(203)
DLC tartalom
(14)
Platform
PC
(1)
Nintendo Switch
(218)
Licenc
Doboz
(202)
Letölthető
(16)
Kulcs
Steam
(1)
Nintendo eShop
(42)
Műfaj
Akció
(218)
RPG
(45)
Árkád
(33)
Gyerekeknek
(27)
Kaland
(26)
Szöveg
CS
(14)
SK
(2)
EN
(218)
DE
(150)
HU
(2)
RU
(8)
PL
(4)
FR
(30)
ES
(23)
IT
(23)
Zh
(7)
Szinkron
EN
(217)
DE
(84)
HU
(1)
RU
(3)
PL
(3)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a nintendo switch akciójátékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Nintendo Switch akciójátékok – teszt eredménye

A nintendo switch akciójátékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a nintendo switch akciójátékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A nintendo switch akciójátékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

218 termék
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293de
5,0
The Walking Dead: Destinies - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1290
5,0
Biomutant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Posztapokaliptikus, nyílt világú Kung-fu RPG, amely egyedülálló harcművészeti stílusú küzdőrendszerrel ötvözi a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsképességeket.
15 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1232
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1197
5,0
Remnant: From the Ashes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A világot káoszba taszította egy másik dimenzióból érkező ősi gonosz. Az emberiség a túlélésért küzd, de rendelkezik azzal a technológiával, hogy portálokat nyisson más világokba és alternatív valóságokba. Az embereknek át kell menniük ezeken a portálokon, hogy megfejtse a rejtélyt, hogy mi honnan jött a gonosz, a nyersanyagok megszerzéséhez, egyáltalán túlélni, és harcolt az ellenség ellen.
Leárazás -3 %
12 490 Ft 12 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1177
5,0
Zombie Army 4: Dead War - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A zombihordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában okkult ellenségek, epikus fegyverek és egy új, 1-4 játékosra szabott, megrázó kampány vár rád, miközben az emberiség megmentéséért harcolsz.
13 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1016
5,0
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fodlan területén, ahol a Fire Emblem Warriors: Three Hopes története játszódik, három hatalom uralkodik. Találkozhatsz a Fire Emblem: Three Houses karaktereivel és újabb kalandokban lehet részed.
Leárazás -12 %
14 790 Ft 16 820 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1014
5,0
Borderlands 3: Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalma: alapjáték és az összes játékbővítmény.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1298
5,0
Silent Hope - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Miben reménykedhetnek az emberek egy szavak nélküli világban? A Silent Hope egy egykor hétköznapi országban játszódik, amelyre egy nap szokatlan csend borul. Akkor történt, amikor királya elvette alattvalóitól a beszéd ajándékát és a Szakadékként ismert végtelen mélységbe menekült azzal.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1276
5,0
Warhammer 40,000: Boltgun - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Töltsd meg a Boltgunodat és ugorj fejest a harcokba! Tapasztald meg a Warhammer 40 000 tökéletes elegyét, a klasszikus, frenetikus FPS játékmenetet és a 90-es évekbeli kedvenc retró lövöldözős játékok stílusos látványvilágát.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1272
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1271
5,0
Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1250
5,0
Little Nightmares 1 and 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Merülj el egy sötét mesében, amely gyermekkori félelmeiddel szembesít! Az első és a második részt tartalmazza.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1212
5,0
Super Bomberman R 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1205
5,0
Doom Eternal - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Készülj fel a szörnyek és démonok hordáira. Új és már ismert és bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1183
5,0
Prodeus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1158
5,0
Cuphead Physical Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl, A Cuphead testvérek vagy Mugman szerepében játszhatsz (egyjátékos vagy kooperatív módban), furcsa világok felfedezése és óriási főnökökkel való harc, akik nem is férnek el a képernyőn, hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől!
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1148
5,0
Dying Light: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Dying Light: Definitive Edition négy fő DLC-t és huszonkét csomagot tartalmaz, így nyújtva teljes élményt, amely a játék teljes 7 éves életciklusát egy csomagban foglalja magába. Fedezz fel mindent, amit egy posztapokaliptikus világ kínálhat. Hajts át Harranon és élvezd a mészárlást homokfutóból, teljesítsd Bozak próbáit, fedezz fel új karantén zónákat és élvezd az új skinek és fegyverek sokaságát!
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW930de
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1048
5,0
Wolfenstein II: The New Colossus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Wolfenstein II: The New Colossus a népszerű alternatív történelmi lövöldözős játék folytatása, ahol Németország megnyerte a második világháborút. Hozz létre ellenállási mozgalmat az Egyesült Államok felszabadítására.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW984
5,0
LEGO Marvel Super Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és logikai
Leárazás -16 %
7 890 Ft 9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW916
5,0
Mario + Rabbids: Sparks of Hope - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Állítsd össze álomcsapatodat három másik hőssel a kilenc játékosból álló névsorból; győzd le az új főnököket és a galaxisban már korábbról ismert ellenségeket.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW872
5,0
DOOM Slayers Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az immár legendás sorozat teljes kiadása - a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM (2016) részeket tartalmazza.
49 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW846
5,0
Truck and Logistics Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW626
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch akciójátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch akciójátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch akciójátékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ