Alzaboxy Q1 Slevy s AP+

Archív - Nintendo Switch kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
64 termék
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Megszűnt
Termékkód: NSW1371
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1346
Blue Fire - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland - Dark World Awaits - Utazz Penumbra romos világában, és fedezd fel az egyedi területeket, amelyek tele vannak változatos ellenségekkel, izgalmas 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással
Megszűnt
Termékkód: NSW1345
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: NSW1280
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: NSW1219ce
My Time at Sandrock: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: NSW1275ce
Flashback 2 - Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Megszűnt
Termékkód: NSW1221ce
Noob: The Factionless
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1474nad
Noob: The Factionless - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: NSW1215
13 Sentinels: Aegis Rim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - Fedd fel az igazságot, és merülj el a lenyűgöző művészettel és környezetekkel teli, 2D-s kalandban!
Megszűnt
Termékkód: NSW1009
5,0
The Cruel King and the Great Hero: Storybook Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland és kaland - Egy hatalmas védelmezővel a tartalékban, aki rád vár, egyetlen kihívás sem ígérkezik túl nagynak. Harcolj szörnyekkel és navigálj veszélyes környezetekben - természetesen időnkénti segítséggel!
Megszűnt
Termékkód: NSW996
Disney Magical World 2: Enchanted Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Fedezd fel a Disney témájú világokat, amelyek tele vannak szórakoztató kihívásokkal, és éld álmaid életét, ahol szórakoztató kalandokba keveredsz. Táncolj a Disney hercegnőkkel, szállj fel Mickey-vel a Magical Dream parádéban és még sok másban!
Megszűnt
Termékkód: NSW982
5,0
Astroneer - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: NSW979
Asterix and Obelix: Slap Them All! - Collector's Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland és gyerekeknek - Készülj fel rátermettséged bebizonyítására egy új akciójátékban, amelynek főszereplői a leleményes Asterix és az örökké éhes Obelix. Ahogy a derűs "Pofozd fel mind" alcím is finoman sugallja, egy hektikus, komikus verekedés vár rád több száz ellenséggel, akik egyszerűen "nem adják be a derekukat".
Megszűnt
Termékkód: NSW972c
Variable Barricade - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Hibari, egy tekintélyes család tagja és egy nagy vagyon örököse, megtudja, hogy különc nagyapja elhatározta, hogy férjet talál neki. Elintézi, hogy a lány egy fényűző villában éljen négy jóképű, válogatott agglegény és egy személyi komornyik társaságában. Miközben udvarlói minden eszközzel megpróbálják elnyerni a kezét, Hibari mindennap végtelen megpróbáltatásokat és kísértéseket kénytelen elviselni.
Megszűnt
Termékkód: NSW927
Olympia Soiree - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - Olympia az egyes kerületek között utazik, és felfedezi azok csodáit és gyengeségeit, valamint egy egész földalatti közösséget, amely a társadalom peremére szorult emberekből áll, és úgy dönt, hogy segít nekik. Ha megtalálja azt a személyt, akit arra rendelt a sorsa, hogy a lelki társává váljon, akkor végre megnyílhat a szíve, és felfedheti valódi nevét, folytathatja vérvonalát, és megmentheti a világot, mielőtt az elpusztulna.
Megszűnt
Termékkód: NSW926
Evergate - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland -
Megszűnt
Termékkód: NSW848
Chicken Police - Paint it RED! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Vad történet szeretetről, halálról, csirkékről és megváltásról! A Chicken Police egy noir kaland rendőr partnerekkel, gondosan kidolgozott világgal, durva történettel és rengeteg abszurd humorral.
Megszűnt
Termékkód: NSW847
5,0
The Silver Case 2425: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Silver Case-ben titokzatos sorozatgyilkosságok jelennek meg a városban, a 24 Wards Heinous Crimes Unit nyomozói egy embernek esnek: Kamuje Ueharu.
Megszűnt
Termékkód: NSW837
Worlds End Club: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, kaland és árkád - Egy japán diákcsoport, akik valahogy nem tartoznak sehova, egy furcsa vidámparkban rekednek egy osztálykirándulás során. Annak érdekében, hogy felfedjék börtönük rejtélyét és egyúttal esélyt kapjanak a menekülésre, részt kell venniük egy „sorsjátékban”.
Megszűnt
Termékkód: NSW834
5,0
Ashwalkers Survivors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és kaland - Egy évvel a geológiai katasztrófa után túlélők egy csoportja, akik "The Squad"-nak nevezik magukat, útra kel az elpusztult világban. Biztonságos menedéket kell találniuk a népük számára, de ahhoz, hogy odaérjenek, át kell kelniük a poszt-apokaliptikus pusztaságon, ahol sok összetett morális dilemma vár rájuk.
Megszűnt
Termékkód: NSW819
Iris Fall - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: kaland és logikai - logikus kaland fogadások játékokkal perspektívával, mert a fő hősnő mozoghat egy normális, háromdimenziós és egy lapos árnyékvilág között.
Megszűnt
Termékkód: NSW812
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: rpg, szimulátor és kaland - Engedd szabadjára úttörő szellemedet, formáld a zabolátlan vadont, fedezz fel új állatokat és terményeket, és gondoskodj róla, hogy azok boldoguljanak a farmodon.
Megszűnt
Termékkód: NSW802de
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ