Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo Switch multiplayer játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(141)
DLC tartalom
(19)
Licenc
Doboz
(140)
Letölthető
(20)
Műfaj
Akció
(74)
Árkád
(49)
Party
(26)
Gyerekeknek
(20)
RPG
(18)
Szöveg
CS
(9)
EN
(159)
DE
(111)
HU
(2)
RU
(12)
PL
(6)
FR
(24)
ES
(21)
IT
(21)
Zh
(6)
KR
(1)
JP
(2)
Szinkron
EN
(158)
DE
(53)
HU
(1)
RU
(2)
PL
(2)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a nintendo switch multiplayer játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Nintendo Switch multiplayer játékok – teszt eredménye

A nintendo switch multiplayer játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a nintendo switch multiplayer játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A nintendo switch multiplayer játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

160 termék
4,8
Sniper Elite V2 Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az összes DLC-t tartalmazza, amelyet az eredeti játékhoz kiadtak. Kövesd a célpontodat, készülj fel a lövésre és használd ki a képességeidet, türelmedet és a leleményességedet a küldetés teljesítéséhez!
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW674
4,8
Mortal Kombat 11 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Még jobb játékélmény az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabható karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok közül. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres sorozat folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW107
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
5,0
Overcooked! Special Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja gyerekeknek és party - Lépj be a Hagymás Királyságba egy gigantikus méretű lakomára, és élvezd a kooperatív kulináris zűrzavar rengeteg szintjét az egyre trükkösebb és különlegesebb konyhákban.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW910
5,0
Burnout Paradise Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - A legendás Burnout Paradise olyan formában tér vissza, amelyet minden árkád verseny rajongónak ki kell próbálnia. A játék nyitott világot, számos kihívást, gazdag gépkocsiparkot, de mindenekelőtt végtelen szórakozást kínál. Az alapjáték mellett mind a hat kiegészítőt megkapod, beleértve egy nagyot is, amely egy új világgal, a Big Surf Islanddal bővíti a játékot.
Leárazás -10 %
8 890 Ft 9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW658
4,6 18×
1 2 Switch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch Lite konzolokkal való használat esetén Joy-Con vezérlő szett szükséges (külön vásárolható meg).
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW001
4,6 12×
EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
Leárazás -11 %
9 290 Ft 10 440 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1258
4,6 10×
Everybody 1-2 Switch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minden egyes találkozás lehetőség a remek szórakozásra! Alkossatok csoportokat, és versenyezzetek számtalan furcsa és csodálatos minijátékban, ahol a léggömböktől kezdve a földönkívülieken át mindent megtalálsz! Ezekben a játékokban a Joy-Con kontrolleredet vagy az okoseszközödet* vicces és különös módokon kell használnod, hogy pontokat szerezz csapatod számára. A hagyományoknak megfelelően itt is a legtöbb pontot gyűjtő csapaté lesz a dicsőség!
9 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1229
4,6 13×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
12 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW528
4,7
Mario Golf: Super Rush - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - A hagyományos golf mellett a játék számos más játékmódot is kínál, mint például a Speed ​​​​Golf vagy a történet mód. Az intuitív mozgás és a hagyományos gombvezérlés más új funkciókkal kombinálva megkönnyíti a játékot.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW798
4,8
Go Vacation - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Fedezz fel új meglepetéseket minden nap az új kalandok során 4 különböző üdülőhelyen, amelyek Kawawai szigetén találhatók. Az üdülőhely felfedezése során - akár gyalog, lovon, hómobilon, akár más módokon - a játékosok rengeteg gyűjthető tárgyat, kihívást és egyéb lehetőséget találnak a szint növelésére és a karakterük módosítására. Díszítsd fel a villádat, kóstolj meg ízletes ételeket az egyik elérhető mozgó büfében, és készíts fotókat az üdülőhelyeken rejtőző aranyos állatokról. A rendszeres kihívások és jutalmak, például a különleges jelmezek és a különböző kutyafajták, motiválják a játékosokat, hogy visszatérjenek Kawawi szigetére, és új kalandokat éljenek át.
17 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW070
4,6
30 in 1 Game Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849b
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1206
5,0
Fae Farm - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Leárazás -3 %
19 790 Ft 20 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1245
5,0
Gang Beasts - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Gang Beasts egy őrült többjátékos partijáték, amely egy Beef City nevű, groteszk rajzfilmes, erőszakkal teli, színes zselés karakterekkel benépesített, durva metropoliszban játszódik.
12 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW975
5,0
Fort Boyard - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, árkád, kaland és party - Teljesítsd be gyermekkori álmodat, lépd át a legendás Boyard erőd küszöbét, győzd le magad, és lépj át sikeresen minden buktatóján! Nézz szembe Fouras atya kihívásaival több mint tíz tudományágban, kombinálva az akció- és társasjátékok elemeit. Csak egy kis türelemre, ügyességre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy elérhető közelségbe kerüljön az aranyérmék.
5 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW778
5,0
Zombie Army Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
12 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW643
5,0
Team Sonic Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Ötvözi az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb elemeit. Mérd össze az erőd a barátaidéval intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt egy csapatként, és osztozzatok a power-upokon és a gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül, és tegyél szert fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
Leárazás -6 %
11 290 Ft 11 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW062
5,0
Shovel Knight - Treasure Trove - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaja akció és árkád - történettel, humorral és túlzásokkal. Egy kis lovag szerepébe bújva egy hatalmas feladat előtt állsz, igyekezeted célkitűzése a gonosz boszorkány legyőzése és elveszett kedvesed megmentése. Shovel Knight készen áll szembenézni a cselszövényekkel a ShovelBlade-je segítségével – egy többfunkciós eszköz (ásó), amellyel utat vág. A Shovel Knight egy klasszikus ugráló játék addiktív játékmenettel, felejthetetlen karakterekkel és 8 bites retro kinézettel.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW092
5,0
Worms Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára, valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban! Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív Nintendo Online tagság szükséges.
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW884
5,0
Overcooked! All You Can Eat - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - A végleges kiadás tartalmazza az Overcooked!, az Overcooked! 2 remastered változatát és minden további tartalmat. Térj vissza a Hagyma Királyságba egy óriási lakomára, és élvezd a kooperatív főzési káosz több száz szintjét az egyre veszélyesebb és különcebb konyhákban.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW793
4,5 10×
It Takes Two - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akik egy varázslat következtében babává váltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha urai akarnak lenni a helyzetnek, el kell kezdeniük együttműködni.
Szuper ár
13 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1124
4,6
SnowRunner - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Készülj fel az ismeretlen offroad élményekre ! A játékban nagy teljesítményű járművek volánja mögé ülve próbálhatod meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terepszimulációjával. Vezess 40 olyan márkájú járművet, mint a Ford, a Chevrolet vagy a Freightliner, és hagyd gumiabroncsod nyomait a vad nyílt világ terepén.
Leárazás -14 %
12 790 Ft 14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW822

Nintendo Switch multiplayer játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ