AD květen univerzal Alza Dny květen

Nintendo Switch multiplayer játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(141)
DLC tartalom
(19)
Licenc
Doboz
(140)
Letölthető
(20)
Műfaj
Akció
(74)
Árkád
(49)
Party
(26)
Gyerekeknek
(20)
RPG
(18)
Szöveg
CS
(9)
EN
(159)
DE
(111)
HU
(2)
RU
(12)
PL
(6)
FR
(24)
ES
(21)
IT
(21)
Zh
(6)
KR
(1)
JP
(2)
Szinkron
EN
(158)
DE
(53)
HU
(1)
RU
(2)
PL
(2)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a nintendo switch multiplayer játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Nintendo Switch multiplayer játékok – teszt eredménye

A nintendo switch multiplayer játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a nintendo switch multiplayer játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A nintendo switch multiplayer játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

160 termék
4,7
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatért! Élvezd az első két rész teljes átdolgozását, átdolgozott eredeti szintekkel és ikonikus zenével.
9 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW853
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
Leárazás -6 %
9 890 Ft 10 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293de
5,0
Remnant: From the Ashes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A világot káoszba taszította egy másik dimenzióból érkező ősi gonosz. Az emberiség a túlélésért küzd, de rendelkezik azzal a technológiával, hogy portálokat nyisson más világokba és alternatív valóságokba. Az embereknek át kell menniük ezeken a portálokon, hogy megfejtse a rejtélyt, hogy mi honnan jött a gonosz, a nyersanyagok megszerzéséhez, egyáltalán túlélni, és harcolt az ellenség ellen.
12 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1177
5,0
Lego Harry Potter Collection - Nintendo Switch DIGITAL
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Nintendo Switch, elektronikus licenc, kulcs a Nintendo eShophoz, műfaj: akció, arcade és gyermekjáték
7 460 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005752
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1271
5,0
Fortnite: Transformers Pack - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, dobozos változat, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1291
5,0
Super Bomberman R 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1205
5,0
Prodeus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1158
5,0
Cuphead Physical Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl, A Cuphead testvérek vagy Mugman szerepében játszhatsz (egyjátékos vagy kooperatív módban), furcsa világok felfedezése és óriási főnökökkel való harc, akik nem is férnek el a képernyőn, hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől!
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1148
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1048
5,0
Zombie Army 4: Dead War - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A zombihordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában okkult ellenségek, epikus fegyverek és egy új, 1-4 játékosra szabott, megrázó kampány vár rád, miközben az emberiség megmentéséért harcolsz.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1016
5,0
Doom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja lövöldözős - Egy sokkal erősebb Doom Slayerre (a főszereplőre) számíthatsz, majdnem kétszer annyi ellenségre, és szó szerint a földi pokolra, mindezt Mick Gordon zenéjével kísérve.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW983
5,0
LEGO Marvel Super Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és logikai
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW916
5,0
DOOM Slayers Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az immár legendás sorozat teljes kiadása - a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM (2016) részeket tartalmazza.
39 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW846
5,0
WRC 10 The Official Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW825
5,0
Jumanji: The Video Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezd fel Jumanji új környezeteit! Vedd át az egyik hős, például Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedülálló képességeiket, hogy életben tartsátok egymást!
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW529
5,0
ARK: Survival Evolved - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaja akció, RPG és stratégiai
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW525
4,5
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant visszatér, hűen újragondolva spongyasztikus gyönyörűségében!
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW549
4,4 10×
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - A gyűjtemény 51 darab, különböző műfajú játékot tartalmaz a világ minden tájáról. Tábla-, kártya-, stratégiai és sportjátékok egy tökéletes csomagban.
11 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW647
4,5
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1200
4,4
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Éld át a Minecraft Dungeons akció-RPG játék teljes történetét a kezdetektől egészen az End-ig! Vásárold meg az Ultimate Edition-t, amely tartalmazza az alapjátékot és mind a hat DLC-t! Szállj szembe ebben az akció kalandban a különböző színű és formájú mobokkal, amelyet a dungeon crawler zsánerű klasszikus RPG játékok ihlettek.
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW953
4,4
Star Wars Jedi Knight Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ben találkozhatsz híres Star Wars karakterekkel, mint Lando Calrissian és Luke Skywalker, és Kyle Katarn, a jedi szerepében játszhatsz, aki a fegyverek, az Erő képességeinek és a fénykard egyedi kombinációját használja a belső és külső nézőpontú egyjátékos akciójátékban. Kövesd az ősi hagyományt, és fedezd fel az Erő erejét - és veszélyeit - a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy című akciódús harci játékban egy- és többjátékos számára.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW928
4,4
Disney Illusion Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Fuss, ússz, hintázz és ugrálj miközben utat vágsz ezen a gyönyörű, ugyanakkor titokzatos szigeten. Fedezz fel különböző biomokat, érdekes karaktereket és egy sor titkot. Élj át egy teljesen új kalandot Mickey egérrel és barátaival ebben a kézzel rajzolt kalandban.
Szuper ár
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1207

Nintendo Switch multiplayer játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ